reklama

Czerwiec 2010

cześć Dziewczyny!
ale piękna pogoda, cieplutko:-)

ja jestem zła jak nie wiem, taka już ze mnuie kaleka ze szok. Nie mogę chodzić za dużo bo tak mnie brzuch zaczyna boleć, ze ledwo idę :-( Wczoraj poszłam z Łukaszkiem popołudniu na spacer- ledwo wróciłam, tak mnie brzuch bolał, aż mi gorąco i słabo się robiło. Dzisiaj wracałam ze żłobka i to samo, 10 minutowa droga zajęła mi prawie pół godziny :-( biorę nospę 3x dziennie i magnez 2x i to nic nie pomaga.

koriander- piękne sukienusie i bluzeczki- ach wkońcu mozna poszaleć :tak: nawet za bardzo poszalałam bo tyle mam tych szmatek, ze nie wiem gdzie to pomieścić. trzeba będzie niezłe przemeblowanie w szafkach porobić.
delegacja- brzmi ciekawie, pracowałam kiedyś w hotelu i różne szkolenia, "delegacje" kończyły się hucznymi bankietami, Ty też poszalejesz??

nadika- ja odpuściłam do poniedziałku, mój robił wszędzie siku tylko nie na nocnik, a potrafił bardzo długo na nocniczku siedzieć. przedstawienie cudowne było:-)

madzik- mój bardzo rzadko ma czkawkę.

reklama
hej
U mnie bardzo smutne wiadomości, mój brat ma udar mózgu:-( (chrzestny Szymonka):zawstydzona/y: czekamy na jakie kolwiek informacje,jest już w szpitalu...totalnie załamany,...:-( my wszyscy też...:zawstydzona/y:

milusia boze-bardzo mi przykro, trzymajcie się, mój tata jest neurologiem , jakbym mogla w czyms pomoc to pisz!!!

My juz po spacerze-mała tylko woła mniam ,mniam-już mnie to denerwuje bo wszędzie chce jeść ;)co za dziecko :D
Popoludniu pojedziemy na zakupy do rossmana bo kupuje tam dla małej chusteczki nawilżone , stwierdzilam ze za Nivea nie będe juz tyle płacić a te z rossmana sprawdzają się dobrze
Dziewczyny jakby co to tutaj jest mój Fb https://www.facebook.com/#!/magdalena.darska jakby któras sie zdecydowała.
Zyrraffka my tez narazie odpuszczamy odpieluchowanie bo moja tez robi wszędzie byle nie na nocnik-moze to jeszcze nie ten czas, wspólczuje Ci bardzo dolegliwości ciazowych ,ale ja tez tak pod koniec miałam ,że mało co moglam chodzic bo zaraz brzuch bolał i twardniał.
Kasiulka_1980 dzięki za odpowiedz w sprawie czkawek-moja ma tak raz na tydzien, dwa i wtedy ma kilka razy na dzień, ja mam jakaś paranoje z tymi czkawkami -mój ojciec neurolog się smieje ze mnie ,że dziecku choroby wymyślam, ale dla mnie to akurat nic smiesznego , bo taki nerwus ze mnie,że wszystkim się przejmuje
Julijka witam tutaj-ja tez niedawno dołączyłam-i jakoś daje juz rade, coraz więcej kojarze :)
Nadika jak ja się pytam julki gdzie ma robic siku to pokazuje na swojego pampersa na pupie :D więc chyba dluga droga przed nami

hej
U mnie bardzo smutne wiadomości, mój brat ma udar mózgu:-( (chrzestny Szymonka):zawstydzona/y: czekamy na jakie kolwiek informacje,jest już w szpitalu...totalnie załamany,...:-( my wszyscy też...:zawstydzona/y:

milusia współczuje :( trzymam kciuki za brata!!!

a mnie dzisiaj głowa boli ;/
madzik Natan już dzisiaj biega w pampersie, rano miał majtki ale znowu zrobił na podłogę, poczekam aż już na dobre zawita lato to może wtedy się nauczy jak będzie cały czas bez pieluchy

ja włqaśnie po spotkanku z koleżankami, wymieniłyśmy się zdjęciami z panieńskiego :-) zrobiłam pyszny deser z truskawkami:-) teraz Sylwia szaleje w brzuchu :-)

zaraz trzeba obiadek zrobić i jechać po Łukaszello do żłobka.

Madzik - ale Twoja Julcia jest śliczne! ma takie piękne oczka... ahhh... można się zakochać :) a Tobie to zazdroszczę figurki :) to ty na pewno urodziłaś Julcie? :P

Milusia
- współczuję i życzę zdrówka bratu, nawet nie wiem co to znaczy ten udar, ale mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie :)

milusia strasznie wspolczuje, i trzymam kciuki za brata!!! Trzymaj sie... :*

U nas Miki tez w pampersie, zrobilo sie chlodno, ;P nocnika sie nie boi ale jakos nie wola jeszcze wiec poczekamy ;-) mamy czas jeszcze :-)

Hej!

Milusia Bardzo mi przykro!!;( jak bedziesz cos wiedziec daj, znac, w sumie sama niewiem co to znaczy ten udar mozgu i skad sie bierze:( trzymam kciuki za twojego braciszka!!!!!!!!!!!!!

Madzik wyslalam zaproszenie:) Moja Mela tez jest tak za jedzeniem:) ciagle wola hehe:)

Zyrraffko robisz apetytu tym deserkiem;p Sylwi pewnie bardzo smakowal:)

Lizko ja mialam dzis zaczac misje ale tez dam sobie spokoj na ladniejsza pogode:)

reklama
witajcie wieczorem:)
My po zakupach i placu zabaw -mała wybawiona i spi , na kolacje zjadła 2 parówki i 2kromki chleba i jeszcze chciała-już nie wiem może ona za mało dostaje i się nie najada-wczoraj czytalam ,że dzieci w wieku naszych powinny zjadac 1300 kalorii, moja chyba tyle nie zjada.

Nadika mam nadzieje,że glowa przestała boleć.Mnie tez czasami boli ,ale zazwyczaj apap pomaga.W liceum za to to miałam takie migreny ,że ledwo żyłam,ale jakoś przeszły na szczęscie
zyrraffka ja też dzisiaj wcinałam truskawki-mniam mniam :)
Kasiek1983 bardzo dziękujemy za komplementy :) ja szczupla zawsze byłam , a w ciązy tylko 9 kg przytylam i wszystko zaraz zeszło ze mnie, a najlepsze to jest to ,że jem duzo i nie lubie za bardzo sportów :) A Twój synek to tez niezły przystojniak -taką ładną buzie ma :)
Liza witaj , jeszcze chyba nie było nam dane się przywitać :)No moja tez w pampersie własnie przez to ,że w domu zimno się trochę zrobiło.Poczekamy z tym :)
julia0903-dziękuje za zaproszenie , od razu latwiej mi was pokojarzyć :)Twoja Amelka wygląda mi na taką łobuziare jak moja , no ale moze się myle :) i te jej śliczne niebieskie oczka :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry