reklama

Czerwiec 2010

kasiek- napiszę do koriander żeby Cię zaprosiła
jeśli chodzi o oilatum to kąpiemy od początku, Łukasz miał problemy z alergią pokarmową, miał różne wysypki, jak zaczęłam kąpać w J&J znowu go wysypało i znowu wróciłam do oilatum. Nie wiem czy kosztowne, zamawiam w www.doz.pl z importu równoległego 500 ml za 47 zł i starcza na chyba 2 miesiące albo i dłuzej. Spróbuję z oliwką jak piszesz.

edit_ już nie musze pisać do koriander

gosiu- widzę że zaszalałaś kulinarnie w weeknd :-) apetyt chyba zaczyna dopisywać :-) .

Ostatnia edycja:
reklama
Migotko ogromne gratulacje!!! Niech sie Polusia zdrowo chowa, pochwal sie swoja drugą ślicznotką :)))

gosiagro weekend super, pogoda dopisała cudownie, czułam sie jak na wakacjach, basenik, gril, piwko wieczorami w ogrodzie :-D Teraz szukam jakiegoś miejsca na wakacje ale nie wiem kiedy uda się wziąść wolne :dry: A jak u was, Jacek ma pewnie nawał pracy? Jak brzuszek, kiedy masz badanie?

zyrafko musi byc dla ciebie wspanialym uczuciem prasowac tym razem malutkie sukieneczki i fikusne rozowe ubranka :-) śliczny jest łukaszek uwielbiam oglądać jego ogromne pełne zdziwienia oczęta na FB :tak:

Perfecta :*** Zdrowka kochana!!!

sorki ze tak krotko wieczorem nadrobie zaleglosci

a aaaaa i jadę w pierwszą delegację :-D:-D............................................do Bydgoszczy :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
MIGOTKA GRATULACJE!!!! Niech zdrowo rośnie malutka, a ty jak najszybciej wracaj do sił i do nas, coś poopowiadać:)))

Milka masz kopa, ja poproszę o podobnego, niedługo sesja:( A obrona dopiero we wrześniu, teraz nie dam rady:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry