reklama

Czerwiec 2010

Migotka dziękuję za pozdrowienia miała mega szybki poród o 6 się zaczęło a o 8,30 Polcia była już z nią.....kawał baby jak mi przysłała mms to taka papulina...super, że wszystko OK i najważniejsze ze zdrowe;)
To teraz na kogo kolej??

reklama
Hej:)

Dzis zakupilam pare par majteczek do nauki siusiania w nocniczek:)

MIGOTKA gratuluje:):) zdrowka dla was:)

kasiulka przynejmniej szybciej bedziesz miec za soba:)

Jeju tyle sie naczytalam ze reszte zapomnialam wrrrr;/ tak to jest jak ma sie zaleglosci;/ obiecuje poprawe

hej
Perfecta jak się czujesz?? dużo zdrówka!![
Milka26 kciuki oczywiście będą zaciśniete!!
Liza no to super że mały tak szybko zakumał o co chodzi. mój Natan za nic nie chce zrobic siusiu na nocnik, jak się pytam gdzie bedziemy robic siusiu to zawsze pokazuje na podłogę :/ mam nadzieje że jeszcze trochę i sie przekona do nocnika lub kibelka
kajdusia to mój mąż był strasznym niejadkiem i chudzielcem, do dzisiaj jest bardzo wybredny jeśli chodzi o jedzenie ale wyglada już normalnie (tzn przytyło mu się trochę po slubie) ja też byłam zawsze szczupła ale nie marudziłam tak przy jedzeniu :)
mój ojciec też zbiera różne smieci, ale nie mieszkam już z rodzicami więc już mi to nie przeszkadza, potrafii przynieść jakieś stare ciuchy, buty, zabawki które ktos wyrzucił :/ super Wam poszło odpieluszkowanie, u mnie narazie bez postępów ;/
zyrraffka to napewno musiało być piękne przedstawienie skoro się tak wzruszyłaś:)
eagle- zdrówka dla Tomcia!!! ale mnie zaskoczyłaś z tym 4-latkiem w pieluszce!!!!
julijka- witaj!
zyraffka ja ostatnio poprałam malutkie ciuszki po Natanie i poprasowałam dla mojej siostry która ma termin na 24 czerwca. Jak wzięłam te ciuszki w ręce to aż się nie chce wierzyć że Natanek był taki malutki , a i jeszcze te ciuszki w większości były na niego za duże :)

Nadiko to trzymie kciuki za nocniczek:)

Zyrraffko napewno bylas dumna z swych podopiecznych:)

Milka trzymiemy kciuki:) napewno dasz rade:)

Julijka witamy mam nadzieje ze wszystko sie zaklimatyzujesz:) jak bedziesz mogla jakies foto swej pociechy:)

hejka dziewczyny
Wczoraj mnie nie było bo bardzo mnie głowa bolała i pół dnia leżałam.
Migotka gratulacje!!!!!!!!!!!

Powiedzcie mi jeszcze jedno -zakladalam nawet taki temat na bb , czy wasze dzieci mają jeszcze czkawki? Julka ma raz na tydzien i sie martwie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry