reklama

Czerwiec 2010

madzik no to ja cierpię na takie migreny :( u mnie to chyba genetycznie po mamie,moja babcia też miewa migreny. Dzisiaj na szczęście przeszło też po apapie, zawsze zaczynam od niego a jak nie pomaga i jest naprawde nie do zniesienia to biorę ketonal chociaż po nim nieraz też nie przechodzi. Ja jeszcze przy migrenach mam wymioty :(

reklama
DZiękuję dziewczyny:*
Tomografia nie wykazała zmian uffffffffff, narazie nic więcej nie wiadomo...jutro do niego jedziemy to się więcej dowiem

MAdzik napisałam do Ciebie na PV wiadomosc

Ja dziś zaszalałam z zakupami dla chłopców, 200zł poszlo jak ręką odjąl:eek: ale za to maja sandałki,bluzeczki, koszule, czapki z daszkiem i skarpetki:-p a i oczywiście puntk główny to karuzela w galerii bez której nie da się obejśc:-)

Madzik dobra jestes bo masz racje;p maly lobuz..;/ nigdzie nie usiedzi 2 minut;p
Amelia na wieczor mleko dostaje,i za kazdym razem co sie obudzi to wola "kaka" normalnie jak automat!:) zawsze ja zbywam ze juz ide,ze ma zamknac oczka i zasypia:) cale szczescie.
Amelia juz wazy 16kg...

Nadiko tez miewam bole glowy,ale cale szczescie ze ostatnio rzadko! ale jak juz zle bywalo to ruchy wymiotne byly;/;/;/

Milusia wierze ze bedzie dobrze:) oj no to naprawde zaszalalas;p

Dziewczyny, pomocy... jaka może być przyczyna nieprzyjemnego zapachu z ust takiego małego dziecka? Damiś od malutkiego miał z tym problem, ale teraz to wszystko się nasiliło... naprawdę brzydko śmierdzi mu z buzi, zwłaszcza po śnie, a ząbki regularnie myjemy... :eek:

kasiek a po kolacji myje zabki? bo moze jak wypije mleczko to do rana robi sie w ustac nie przyjemnie...jesli nie to to niemam pojecia, kiedys slyszalam ze brzydko moze byc nie tylko po zepsutych zebach ale tez jakies choroba z zoladka czy cos takiego, choc watpie zeby Damis mial cos takiego...

reklama
Witajos
Milusia - Kochana boże !!!! Współczuję ! Dobrze że nie rozległy ten udar! Jednak teraz musi bardzo uważać na siebie. To straszne że ludzie w tak młodym wieku dotyka... Bardzo mocno trzymam kciuki za
Twojego Braciszka! Zdrówka dla niego !!!!!!!!!!!
Migotka - Kochana GRATULACJE!!!! Piękne masz te dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu- Brzydki zapach z buziaka może być spowodowany np. refluksem / pracą żołądka /wątroby Zaobserwój czy np zapach sie nie nasila na drugi dzień po zjedzeniu czegoś np smażonego. Jak będziesz Kochana u lekarza wspomnij o tym.
Kolenderko- WOW delegacja - wielka rzecz:) I to jeszcze do Bydgoszczy WOW:) :tak::-p Kochana strasznie się cieszę że się tak spełniasz w pracy !
Madzik - Witaj wśród Nas!!!! Kochana ile jak bym dała by mój Jasiek tak wszędzie wołał jeść. :tak:
Gosiu- Kochana jak samopoczucie??? Mam nadzieje że te bóle głowy minęły. Kochana jak Cię zaboli nastepnym razem oprócz apapu połóż sobie na główke zimny okład. W sklepie zielarskim kup sobie olejek mietowy , sosnowy lub świerkowy Taki do nacierania skroni to tez pomaga bardzo.

No i ancymonek mi nie daje popisać Przytulam mój mały:) Tatę ma w domku a cały czas by ze mna siedział:) Kocham go ponad życie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry