reklama

Czerwiec 2010

hej ja znów z doskoku ale coś czasu mi brak
dziękujemy za życzenia zdrowia dla Tomka, faktycznie już nieco lepiej tzn pierwsze oko już całkiem wyleczone ale zanim to przeniosło sie na drugie ale już bliżej końca i chyba pozwolimy sobie dziś na mały spacerek

teraz czekam aż młody zaśnie, pranko powinno sie niedługo skończyć to bym jeszcze wyrzuciła na balkon i wyjdziemy na chwilkę bo tak pięknie i słonecznie od rana a na weekend znów ma być paskudnie

Migotka serdeczne gratulacje, rzeczywiście Polcia spora dziewczynka, niech zdrowo rośnie i daje mnóstwo radości najbliższym

Emalia a gdzie te obiecany foty siostrzeńca?

Lencja ja mam podobnie czasem spotykając się z moimi psiapsiołami nici z jakiejeś konkretnej rozmowy przy dzieciakach ale i tak jest miło, jak chcemy pogadać to umawiamy się na jakąś kawkę solo bez dzieciaków

Kasiek dziwne że i pediatra nic nie wymyślił co do tych krostek, a jak Damiś nadal je ma?
współczuję tak późnego chodzenia spać - wstaje chociaż przy tym później rano? bo mój to przed 20 już śpiocha i szczerze to nie wyobrażam sobie żeby było inaczej - przynajmniej mamy nieco wolnego wieczoru dla siebie

Milka super że praca już napisana a i z egzaminem i BB kciukami pójdzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas, a na urlopie to bedziesz wypoczywać i korzystać ze słoneczka

Zyraffka codo przedstawienia hormony i ciaza swoja droga ale jestem pewna że dzieciaczki były świetne więc nie dziwię się że tak się podobało, co do tego 4-latka masz rację ja tez uważam że to wina rodziców i chyba troche mu krzywde tym robia ale choć to nie pierwsze ich dziecko ale wydaje mi sie ze traktuja go jak dzidziusia, on nadal jeździ w wózku ( nigdy nie widziałam żeby przyszedł do przedszkola na nóżkach bo zawsze jest wózek albo przywożą go samochodem- ja sobie tego nie wyobrażam jak mogłabym wsadzić moja Asię do spacerówki:szok: i co w takim razie całą trójkę w wózku wozić:no: i jeszcze sposób w jaki sie do niego zwracają np " chodź bum bum" gdzie 4- latek chyba zrozumiałby polecenie żeby wsiadł do auta
prezent dla 4 -latka - u mojej Asi królują od dłuższego czasu puzzle i to takie dla 5 latków już nawet, wszystko co służy do malowania i rower

Koriander oooooo do Bydgoszczy powiadasz :-) udanej delegacji zatem

Nadika powodzenia w nocnikowaniu, ja tak myślałam i doszlam do wniosku że jeszcze chwile poczekam za tydzień mamy wyjazd na komunie, w następna niedzielę kolejny więc bez sensu próbować przez kilka dni po to żeby na kolejne kilka zakładac pampersa, jak juz to zrobic to raz a konkretnie - mojej Asi zajęło to tydzień a nie sądze żeby Tomkowi poszło szybciej wręcz przeciwnie

Madzik oczywiście że mają czkawki od czasu do czasu
może Julcia tyle potrzebuje ja bym sie tym nie przejmowała w końcu ruchu jej nie brakuje więc musi mieć energię do tego, o wiele gorsze byłoby gdyby nie chciała wogóle jeść, wiesz jak się zamartwiają mamy niejadków?
zyraffka odpoczywaj kochana dużo, jeszcze troszke czasu Ci zostało:tak:

Milusia kurcze przykro mi, trzymam kciuki zeby wszystko poszło dobrze u brata, zdrówka

Perfecta korzystaj z tego przytulania jak jeszcze trochę podrośnie to już może nie być do tego taki chętny bo przecież "dorosły"

ufff z grubsza nadrobiłam... przepraszam z góry jeśli kogoś pominęłam

ogromne buziaki dla wszystkich i miłego dnia

reklama
witam się i ja :)
wlasnie wrocilismy ze spaceru i mała poszła spać, mam nadzieje ze trochę pośpi
Ja się dzisiaj marnie czuje -głowa mnie boli i brzuch bo okres dostałam, na nic nie mam siły :(

nadika , byłas z tymi migrenami u neurologa? bo ojciec mi wypisał takie tabletki metocard się nazywają-one tez obnizają puls i ciśnienie i zapobiegają wlasnie migrenom i odkąd je biore jest lepiej.
Milusia21 dzisiaj będe się widziała z tatą to zapytam -a Ty daj znac jak brat się czuje-cały czas zaciskam kciuki!!!!!!
julia0903 hehe-to dobrze Amelke oceniłam, widać po oczkach ,że to taka mala łobuziara :)Moja za to dużo je , a wazy tylko 12,5 , ale ja tez tak mam , jem za trzech a waga niska
kasiek1983- mojej JUlce tez czasami brzydko pachnie z buzi-czytałam wlasnie,że to moze być refluks lub przebijające się zęby .
Milka26 witaj :)
Perfecta dzięki za powitanie :) Jasiek wybrzydza przy jedzeniu? to chyba czesty problem u dzieci w tym wieku, mi własnie wszyscy mowią ,że mam się cieszyć ,że Julka ma apetyt , no ale ona ciągle woła i mnie już to czasami denerwuje ; )
Eagle -korzystajcie z pogody , my tez tak robimy bo wlasnie weekend ma byc paskudny niestety.
Cieszę się ,że z oczkami Tomcia już lepiej , paskudne są te zapalenia spojówek.

ja teraz odpocznę , a potem jedziemy wszyscy na zakupy , ciągle coś.
Mam już was pare na facebooku i odrazu mi łatwiej pokojarzyć :)
Odezwe się wieczoram-milego dnia laski!!!!!!

Hejka
milusia trzymam kciuki za brata wciąż!!! bedzie dobrze!
madzik 1980 witaj miło :-)
Eagle, zyraffka hehe 4 latek w wózku - hardcore :-D nie wyobrazam sobie tego, u nas wózek jest grany na wieksze dystanse a tak to stoi w kuchni ;PPPP od 3 lat praktycznie nie uzywam przy dzieciach - bez przesady :D

buziaki dla pozostałych mamusiek:***
Spadam bo dzieciaki mają dziś zły dzień....
zaraz sie we mnie zagotuje..... :shocked2::sorry2::no:

Ostatnia edycja:

Eagle, zyraffka hehe 4 latek w wózku - hardcore :-D nie wyobrazam sobie tego, u nas wózek jest grany na wieksze dystanse a tak to stoi w kuchni ;PPPP od 3 lat praktycznie nie uzywam przy dzieciach - bez przesady :D
Spadam bo dzieciaki mają dziś zły dzień....
zaraz sie we mnie zagotuje..... :shocked2::sorry2::no:
haha jak odbierałam dziś Asię byłam świadkiem jak ciocia Ania mówiła do jego taty że młody ma jak najwięcej spacerować bo one nie bedą go nosiły :sorry::szok:
mój Tomek też od dłuższego czasu na nóżkach swoich sie porusza a wózek sporadycznie jak wybieramy się gdzieś dalej, Asia podziękowała wózkowi mając nieco ponad rok

dzieciaki mają zły dzień az strach sie bać:eek::szok::confused: obys przeżyła jakoś do wieczora
moje dla odmiany dzis w doskonałych nastrojach ciekawe czy tak do wieczora????

dobra zmykamy na poopłudniowy spacerek

Dziewczyny, gdzie można się wybrać z dzieckiem (w polsce) na 3-4 dni, żeby odpocząć, a zarazem żeby się nie nudziło? chcemy się wybrać nawet jeszcze w maju, ale nie wiemy gdzie...

my w zasadzie daleje nic nie wiemy...żadnych konkretów...dalej robią badania...:eek:

Dziewczyny nie wiem co robić, Szymon ma ewidentnie chorobę lokomocyjną!!!!!!!:wściekła/y: dziś wymiotował już 3 raz w samochodzie...:wściekła/y: i w dodatku na buźce pojawiły się czerwone wybroczyny po tym jak zwymiotował:wściekła/y:....nie wiem co z tym robić, dałam calcium i dalej nic nie pomaga....macie pomysł co to może być????pomocy!!!czy takim dzieciom mozna dawać już jakies leki na drogę?(raczej chyba od 4l...)

Milusia wspolczuje... u mnie chorobe lokomocyjna ma Hania...
Niewiem czy cos takiem malym dzieciom sie daje, Lokomotiv ja podaje swojej... Lekarza moze z rana odwiedz? a buźke posmaruj jakims kremem? np.alantan
Trzymaj sie...

Milusia zdrówka dla brata, jest za młody na takie choroby!! Co to się porobiło!
CO do choroby lokomocyjnej, to Natala też miała, ale wygląda na to że już nie ma. Chodziło o to że rzadko jeździła samochodem w dłuższe trasy, a nawet i na krótszych był problem. Teraz jak jeździ często przeszło jak ręką odjął. Ale ile ona razy zwymiotowała w samochodzie, to już nawet nie zliczę teraz:(

reklama
Hej dziewczynki:)

Dzis mialam latania, potem jak Amelia zasnela to mega porzadki,podlewanie ogrodka a teraz chodze z bolem glowy;/ jestem do bani;/

Dzis bylysmy na mega dlugim spacerku...
Kurcze dzis moje sloneczko sie przewrocilo i tam gdzie miala strupki na kolanach na nowo sie zdarlo az do mieska;/;/ wrrr strasznie to wyglada;(

Milusia u nas na szczescie niema problemu lokomo....:) a z pepkiem pierwszy raz slysze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry