reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ano cisza;p

Kazdy czeka az ktos napisze:)

Mielismy jutro jechac do skorzecina nad jeziorko ale okazalo sie ze niestety niemamy juz przegladu;/ wiec pozostaje nam siedziec na miejscu;/

Wlasnie wrocilismy z ogniska,kiepsko sie czuje i niechcialo mi sie tam siedziec....

Kasiu dajesz Hanie do przedszkola?

to i ja się odezwę, Łuki śpi , Sylwia pewnie za chwilkę się obudzi, nie zgrali się dzisiaj z drzemką niestety o już mi pojękuje :baffled:.

Pakuję dzisiaj rzeczy, wieczorem ide szorować mieszkanko i jutro zaczynamy się przeprowadzać, może we wtorek już będziemy spać u siebie :-) Łukasz tak mi pomaga z pakowaniem, ze mam już dosyć.

w piątek mąż zaniósł wyniki Sylwi do lekarza, wszystko jest w porządku na szczęście :-)

Wkońcu znaleźliśmy odpowiedni smoczek dla Sylwi, nie wisi mi już na piersi bez przerwy i mniej ulewa nie chlusta już tak z niej bez przerwy., była poprostu przekarmiana. Tak mi się wydawało ale lekarz twierdził ,że to nie możliwe.

Ostatnia edycja:
to i ja się odezwę, Łuki śpi , Sylwia pewnie za chwilkę się obudzi, nie zgrali się dzisiaj z drzemką niestety o już mi pojękuje :baffled:.

Pakuję dzisiaj rzeczy, wieczorem ide szorować mieszkanko i jutro zaczynamy się przeprowadzać, może we wtorek już będziemy spać u siebie :-) Łukasz tak mi pomaga z pakowaniem, ze mam już dosyć.

w piątek mąż zaniósł wyniki Sylwi do lekarza, wszystko jest w porządku na szczęście :-)

Wkońcu znaleźliśmy odpowiedni smoczek dla Sylwi, nie wisi mi już na piersi bez przerwy i mniej ulewa nie chlusta już tak z niej bez przerwy., była poprostu przekarmiana. Tak mi się wydawało ale lekarz twierdził ,że to nie możliwe.

Jaki smoczek? Bo Maja żadnego nie chce :angry:

Hania ma 39,5 gorączki i nie wiem czemu, tak nagle się jej zrobiła :-(

A co tu taka cisza? :szok:

a u nas w sumie nic ciekawego więc nie ma co się rozpisywać :-) choć zaglądam od czasu do czasu

zyraffko o to już??? jak szybko i będziecie na swoim, cieszę się i że Sylwusi się poprawiło - hmmm niby takie banalne przekarmianie a tyle problemów z tego
a ja nadal próbuje młodego nauczyć pić z butli i nic z tego, do cyca pała tak wielka miłością że chyba nigdy sie nie przestawi

Kasiulka zdrówka dla Hani

emalia jak wyjazd? trafiliście z pogodą, mam nadzieje ze wrócicie już w powiększonym składzie ;-)

Milusia to juz tuż tuż, a pogoda zamowiona?????

kasiulka- pisałam z telefonu i nie zauważyłam błędu- smoczek canpol lateksowy

pojechałam dzisiaj sprzątać nowe mieszkanko. Aż jedną szafkę umyłam, w takim tempie z dwójką maluchów to za rok się przeprowadzimy. Jestem tak zmęczona, że sobie nie wyobrażacie

eagle- jak to chłopcy, cyc najważniejszy i koniec, co bedzie z jakiejś butli plastikowej pił :-D

hej,
my po chrzcinach mojego siostrzeńca, mąż został chrzestnym. Ale mnie ostatnio faceci wkurzają, popiją sobie i wszystko mają gdzieś a kobieta musi wszystkim się zając, przypilnować dzieci, ogarnąć dom itp..

zyraffka ale super że już przeprowadzka!!! Nareszcie na swoim!

kasiulka i jak Hania?? nadal gorączkuje?? Natan jakiś czas temu też tak miał że dostał wieczorem i w nocy wysokiej gorączki i zupełnie nie wiem od czego bo w dzień już było dobrze.

reklama
Do góry