reklama

Czerwiec 2010

Zyraffka - może przeczekaj, Natalka nie sikala aż nagle coś przeskoczylo i zaczęła. Wysadzalam około 00:30 przez jakieś 3 miesiące i nagle znikło sikanie. Tak jakoś samo...

reklama
poczytałam już sobie w necie, że tak może być nawet do 7r.z., trudno przeczekamy :/ olavip- u nas jest psycholog ale nie typowo dziecięcy, bo nie ma takiej potrzeby, jeśli jest to poradnia się tym zajmuje.
przy następnej okazji jeszcze się podpytam pediatry

Przypomniało mi się jeszcze, że u nas to nastąpiło w czasie zmiany przedszkola, więc pewnie było spowodowane stresem. Może i u Was czymś sie dziecie denerwuje ?

Gosiak też jeszcze śpi w pieluszce, na razie ma suchą tak pół na pół, więc jeszcze wolimy zakładać....
Natomiast Piotrek zaraz skończy 8 lat i jak nie dopilnujemy, żeby nie pił 2 godziny przed spaniem to też jeszcze mu się zdarza... Rozmawiałam z dwoma lekarzami i na razie nie każą się martwić, zwłaszcza, że wpadki zdarzają się mu coraz rzadziej.... Rozmawiam też z innymi rodzicami kolegów Piotrka i Piotrek nie jest takim znów wyjątkiem....
Więc spokojnie, każdy ma swój czas...

Zyraffka, to nie pozostaje nic innego jak poczekać jeszcze ;-).

A jak tam Wasze urlopy? Czy jest jeszcze ktoras z Was, która czeka jak ja?
Jeszcze 2 i pół tygodnia, nie mogę sie juz doczekać...

My tez juz po urlopie :P zlecialo migiem ehhh...

Co do pieluch Miki jest calkiem bez :P nie ma wpadek, chyba ze wypije duuuzo picia przed snem :sorry: :-) na co mu nie pozwalam hehe

Witajcie my po i przed urlopem;)Co do sikania, Gaja moze wiadro wypic i w nocy ani kropelki nie popusci. Także wydaje mi się ze kazdy ma swój czas. A jak z wagą u Was???U nas 25,5 kg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry