reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kamil i Michał :) my z imionami to tak.tradycyjnie :) chodź wsłuchując się w imiona na podwórku to te "tradycyjne" wydają się być teraz "egzotyczne". My na szczęście mamy prawie wszystko, w sumie wózek to już ok 11 lat ma ale jeździ :) no i nie mam nic różowego, ale.nigdy nie byłam fanką tego koloru ;)

reklama
Zapomniałam już jak zabawnie jest z końcem 1 trymestru :) raz że jest się trochę spokojnieszym no i te spojrzenia ludzi którzy nie wiedzą czy mają gratulować czy zwyczajnie przytyłam :) zapytać w prost też głupio :)

U mnie tez juz koniec pierwszego, wg usg leci juz 14 tydzien :) Ja dzis do sklepu wybrałam sie w cienkiej ścisłej koszulce i Pani tak popatrzyła i sie uśmiechnęła :) druga to samo :)

napisałam ci priv :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Fili ponownie w zerówce :D jak widziałam jego książki na ten rok, to jestem przerażona, czego się będą uczyć....pod koniec ma czytanki na całą stronę...a na dziś ledwie wszystkie litery rozpoznaje :p

Mój też w zerówce i po przejrzeniu książek bardziej się zastanawiam czego będzie się uczył w pierwszej klasie :) Liter nie zna więc teraz nudzić się nie będzie, zresztą mam wrażenie że on po tatusiu bardziej ścisły umysł :) Wasze "maluchy" też tak pyskują? Mój jak czasem mi coś powie to nie wiem czy śmiać się czy płakać i powagę ciężko zachować :) gdyby tak kolegą pyskował to byłabym o niego spokojna :)

Klara juz zna wszystkie literki :) a co do pyskowania to czasem tez mnie aż zatka jak odpowie [emoji15] w ogóle niedobra jest, jak chłopak :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
mój niby litery zna, ale nie umie ich w wyrazy składać...tylko takie krotkie 3-4 literowe... ehh nauczą go panie :p ona mają jakieś magiczne metody :p

pyskowanie? jak F czasem mi cos powie, to strach się bać:

uderzył rowerem w auto i mówię mu, że tak nie można a on:

a jak ty w krawężnik walnęłaś i oponę uszkodziłaś to dobrze było????

no coment

Do góry