Witam i ja. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja dzisiaj zaczęłam dzień od pierwszego w moich wszystkich ciążach PAWIKA http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif No nie dało się nad tym zapanować.
Ja dzisiaj w końcu sama w domu. Janek po 2 tyg poszedł w końcu do Przedszkola, Ola w szkole a mąż w pracy. Ehhhh i co tu robić. Jak by było już cieplej to pewnie bym siedziała na dworze i grzebałabym w ziemi
Kreatorka- to masz Ci babo placek. Ja Ci nie pomogę , bo Ola już duża i nie mam pojęcia co teraz na "topie". Ja Ole przebierałam albo za księżniczkę ( np: królową śniegu) albo za czarownice
Kasiek- trzymam kciuki za wizytę i czekam na relacje . Do czego to dochodzi ,że człowiek płaci i jest niezadowolony. Ehhhh życie.
Koriander- oby sytuacja szybko się wyklarowała i Milusia wróciła do starego rytmu
Percia- :*************** zdróweczka myszeczko, może jedna powinnaś to skonsultować :*
Milusia- jak tam kruszynka Wasza piękna. Jak chłopcy się zachowują? Mnie straszą ,że Janek będzie strasznie zazdrosny jak się pojawi bobo. Aż się boje,bo nie chce żeby czuł się odrzucony.
Julia- jak się czujesz?
Miłego i słonecznego dnia laseczki