reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A zastanawiałyście się nad imionami???;-):-)

U nas jak chłopczyk to Filip a jak dziewczynka to Julia :-D
Od dawna już było wiadomo że nasze dzieciątko tak będzie miało na imie.

Beta chyba kosztuje coś koło 30zl czyli tyle ile grupa krwi :)
Ja za badania zlecone przez lekarza zapłaciłam ok 240zł.

reklama
U nas jak chłopczyk to Filip a jak dziewczynka to Julia :-D
Od dawna już było wiadomo że nasze dzieciątko tak będzie miało na imie.

Beta chyba kosztuje coś koło 30zl czyli tyle ile grupa krwi :)
Ja za badania zlecone przez lekarza zapłaciłam ok 240zł.
Ile:szok::szok::szok::szok:???O rany,a czemu tak dużo???

Miałam skierowanie od prywatnego lekarza więc badanie 100% płatne niestety a nie mam kiedy przez najbliższe 2 tygodnie wybrać się do państwowego ginekologa po skierowanie.

A wracając do imion to Filipka ma już moja siostra:tak:
U nas tak na 95% będzie Wiktor(chociaż coraz poważniej myślę o Alanie i strasznie podoba mi się Nikodem-ale mężowi nie więc nie mam co myśleć)
a z dziewczynką to będzie ogromny problem:blink::confused: bo M podoba się Magda(mi niby też ale żeby jakoś rewelacyjnie to nie bardzo) Myślimy nad Heleną:happy2:(ale to raczej ma tylko jakieś 10%przebicia) Mi się podoba Kalina i Ada

Miałam skierowanie od prywatnego lekarza więc badanie 100% płatne niestety a nie mam kiedy przez najbliższe 2 tygodnie wybrać się do państwowego ginekologa po skierowanie.

No niestety wszystkie badania są okropnie drogie.
Ja za betkę płaciłam w Medicover 46 zł!!!

co do imion to dla chłopca Bartosz......a jak dziewczynka to nie mam pojęcia...:confused:

To i tak drogo:confused: Ja jak pamiętam to z Kacperkiem za pierwsze badania zapłaciłam 80zł(ale tylko miałam krew,mocz i na konflikt).
A Tobie jakie jeszcze zlecił badania???

M podoba się Magda(mi niby też ale żeby jakoś rewelacyjnie to nie bardzo)

;-) imie szału nie robi :-p Sama mam na imie Magda i średnio mi się podoba to imie:nerd:

Napisze po kolei z cenami:
FT3 - 22zł
FT4 - 22zł
Glukoza - 5zł
Grupa Krwi - 35zł
Mocz - 6zł
Morfologia - 10zł
Różyczka IgG - 30zł
Różyczka IgM - 30zł
TSH 3 - 18zł
Toksoplazmoza IgG - 30zł
Toksoplazmoza IgM - 30zł