reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry dziewczynki.
miałam dzisiaj takie plany i nici, bo wstałam z takim bólem głowy,że nie mogę się na niczym skupić i mój mąż jak mu o tym powiedziałam rano przez telefon zakazał mi wychodzić z domu(nawet na odległość o mnie dba:-)) i nawet mojego tatę zaangażował żeby przyjechał i zabrał małego do przedszkola a potem Go odebrał:-)

cześć :) ja wymiotuje od 7 tyg przez 4 tyg to była prawdziwa masakra bo od rana do wieczora nawet mnie położyli na tydzien do szpitala pod kroplówki ,,, od tygodnia troche mniej mnie wymiotuje raz do 2 razy na dzien ale mdłości meczą mnie bardzo całymi dniami, no coż zrobic licze na to że to zbliża sie ku końcowi. Trzymajcie się mamuski!!!!

cześć :) ja wymiotuje od 7 tyg przez 4 tyg to była prawdziwa masakra bo od rana do wieczora nawet mnie położyli na tydzien do szpitala pod kroplówki ,,, od tygodnia troche mniej mnie wymiotuje raz do 2 razy na dzien ale mdłości meczą mnie bardzo całymi dniami, no coż zrobic licze na to że to zbliża sie ku końcowi. Trzymajcie się mamuski!!!!

Jejku współczuję.... Trzymaj się kochana i pamiętaj to wszystko dla Twojego skarbka:tak:

Witajcie,

dzisiaj udało mi sie wstac trochę wczesniej:-), wybieram sie do okulisty a jutro do gina, juz nie moge sie doczekac:-)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowa czerwcóweczke:-)

Witajcie dziewczyny :-D Widze ze weekend minal tutaj na wesolo, ciesze sie ze humory dopisuja :tak: Mam nadzieje ze powolutku wszystkim beda mijaly mdlosci a zwlaszcza te konczac sie wymiotami :eek:
Jak sie czuja nasze schorowane forumowiczki, Kajdusia lepiej ci??
Tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty, dzielcie sie szybko z nami wiadomosciami ;-)

reklama
Ja dzisiaj wstałam i lekkie zdziwko brak mdłości :szok: ale myślę sobie, nie ciesz się tak pewnie żołądek jeszcze się nie zorientował że wstałaś (swoją droga inteligentne myślenie :-) ) Jednak udało mi się zjeść śniadanie i wciąż jest ok :-) trochę mnie mdli ale w porównaniu z tym co było wcześniej to jest nic :-) Jednak wiem "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :-) Największe mdłości i tak zawsze miałam wieczorem, więc zobaczymy.
Jutro mam wizyty u ginekologa więc to z pewnością będzie długi poniedziałek.

Do góry