reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Juz wrocilam do domu:tak:
Wiec tak.Dzisiaj rozmawialam z pania doktor.Super babka i widac ze zna sie na rzeczy.Najwazniejsze co mi powidziala to mam sie nie martwic bo ona nie widzi zagrozenia ciazy.Zbadala mnie i macice mam zamknieta wiec jest ok.Krwawienia ustapily i nie widziala potrzeby aby robic usg:-(.Nawet jak by mi zrobila to nic by mi nie powiedziala bo nie ma kwalifikacji i nie potrafilaby mi wytlumaczyc.Bicia serduszka tez nie sprawdzila bo dziecko za male i za gruba sciana abym slyszala:-(Teraz pozostaje mi czekac do czwartku na usg.Nie wiem jednak czy wytrzymam i w poniedzialek nie pojade do polskiej kliniki:sorry:Co do powodu krwawien to nie powiedziala mi czemu dokladnie bo jest wiele przyczyn i nie wie czemu u mnie wystapily:-(Czasami sa krwawienia na poczatku ciazy a mimo to dzieci sie rodza cale i zdrowe

Dzieki dziewczyny ze myslicie o mnie i podtrzymujecie mnie na duchu:tak:Troche sie juz uspokoilam,jednak jak zobacze dziecko na usg i uslysze bicie serduszka uspokoje sie do konca

Juz wrocilam do domu:tak:
Wiec tak.Dzisiaj rozmawialam z pania doktor.Super babka i widac ze zna sie na rzeczy.Najwazniejsze co mi powidziala to mam sie nie martwic bo ona nie widzi zagrozenia ciazy.Zbadala mnie i macice mam zamknieta wiec jest ok.Krwawienia ustapily i nie widziala potrzeby aby robic usg:-(.Nawet jak by mi zrobila to nic by mi nie powiedziala bo nie ma kwalifikacji i nie potrafilaby mi wytlumaczyc.Bicia serduszka tez nie sprawdzila bo dziecko za male i za gruba sciana abym slyszala:-(Teraz pozostaje mi czekac do czwartku na usg.Nie wiem jednak czy wytrzymam i w poniedzialek nie pojade do polskiej kliniki:sorry:Co do powodu krwawien to nie powiedziala mi czemu dokladnie bo jest wiele przyczyn i nie wie czemu u mnie wystapily:-(Czasami sa krwawienia na poczatku ciazy a mimo to dzieci sie rodza cale i zdrowe

Dzieki dziewczyny ze myslicie o mnie i podtrzymujecie mnie na duchu:tak:Troche sie juz uspokoilam,jednak jak zobacze dziecko na usg i uslysze bicie serduszka uspokoje sie do konca

Ciesze się że trafiłaś na lepszego lekarza. Szkoda tylko że nie zrobiła ci usg, bo wtedy miałabyś pewność że z dzidzią ok. Ale napewno będzie dobrze:tak:Ważne że krwawienie ustąpiło;-)

reklama
Kama - odpoczywaj i pamiętaj będzie dobrze, inaczej byc nie może

teraz jadę do rodziców a później z mamą na zakupy zobaczyć może już za prezentami świątecznymi, przynajmniej dla dzieci:-)

milego i spokojnego popołudnia:tak:

Do góry