reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja przytyłam jakieś 8 kilo :-D:-D:-D więc narazie prowadzę ;-):-D
ale pochłaniam takie ilości jedzenia,ze sama się czasem dziwię gdzie ja to mieszczę, np przed chwilą zjadłam trzy gołąbki:-) i pewnie zaraz znowu będę głodna:-D
a tak wogóle to od wczoraj mam tylko ochotę na chlebek z pasztetową i ogórkiem kiszonym:-D:-D
pocieszam się tylko faktem,że wszyscy mówią,że nie widać,żebym dużo przytyła:-D:-D:cool2::cool2:

a tak wogóle to mój mąż twierdzi,ze cztery kilo to ja w biuście przytyłam, bo powiększył mi się już o dwa rozmiary, a co będzie jak dostanę pokarm:-D:-D;-)

ja też juz mam prawie 5 kg na plusie ale co tam to dla malucha, w pierwszej ciąży przytyłam 20 ale po tygodniu od porodu już nic nie było widać że w ciąży byłam no może poza flaczkiem na brzuchu i piersiami:-) mam nadzieję ze tym razem też tak będzie

a tak wogóle to mój mąż twierdzi,ze cztery kilo to ja w biuście przytyłam, bo powiększył mi się już o dwa rozmiary, a co będzie jak dostanę pokarm:-D:-D;-)

Oj tak biust u mnie też poszedł 2 rozmiary w górę. Trochę mi on przeszkadza ;-) w pewnych sytuacjach :-p:zawstydzona/y: Ale ogólnie mój mąż jest zachwycony.
Mój mąż w jakiejś broszurce u ginekologa wyczytał że biust rośnie w ciąży do 17tygodnia. Ale nie wiem jak to jest w momencie karmienia?
W każdym razie mi wystarczy już nadmiaru ciała w tym miejscu :-p

Hej dziewczyny :-)

Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką :-D

Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha

W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia :-D

Hej dziewczyny :-)

Ja już też po wizycie, oczywiście wszystko ok, dzidzia waży ok 400 gram no i na 95% jednak jest dziewczynką :-D

Stwierdziała, że nie jest pewna, ale penisa między nogami za cholerę nie widzi, hahaha

W poniedziałek czeka mnie jeszcze USG 3D więc zobaczymy. Wkleilam już fotki z tego dzisiejszego wydarzenia :-D

Kasiulka rewelacyjne wieści :-D Gratuluje dziewczynki :tak:. Pędzę oglądać fotki.

reklama
Hej kochane. Ja mam jutro wizytę to sie dowiem ile ważę (ostatnio było 2 na plusie ). Aha i na następna sobotę (30.01.)mam USG 3D !!! Nie wiem jak wytrzymam.
Lenka, dziękuję za wczorajsze spotkanie. Było super miło.

Do góry