reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Czyli w sumie najlepiej wiarygodne okreslanie płci jest od 18tc :-)
My w sumie mamy potwierdzoną w 19tc dziewczynkę ale czekamy do następnego usg na 100% potwierdzenie :-D wtedy zacznie się szał zakupów i przygotowania pokoiku :tak:
Ciekawa jestem ile niespodzianek będzie w czerwcu ;-)

dziewczynki idę odpocząć....trochę poczytałam o łożysku w internecie i mam stracha, ale trudno jeśli będę musiała leżeć to będę leżała

Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie

Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...

Gratulacje:-) I znowu się okazało że jajeczka zamieniły się w pipeczkę:-)
Jednak wcześniejsze określanie płci nie ma sensu, bo to jest strzelanie.

Paulka82 z tymi artykułami w internecie to spokojnie, bo mi lekarz od razu powiedział tylko żeby pani nie czytała o łożysku przodującym ani nic takiego, bo tylko się pani będzie nie potrzebnie denerwować. Łożysko jest na razie tylko nisko osadzone, ale na pewno się podniesie.

Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie

Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...

Gratuluję córeczki :-)

reklama
Do góry