reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam kochane kobietki. Wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!
Ja tylko na chwilkę , bo obiadek gotuje. Zaktualizowałam suwaczek i powiem Wam ,że bardzo podoba mi się ta dwójka z przodu. Coraz bliżej.
Aha. Wczoraj złożyliśmy już łóżeczko :-):-D
OOOO Ty cipko nawet się nie pochwaliłaś:)Wpadnij do mnie na kawkę i Bounty;)

reklama
Elizka- ja tez zamierzam rodzic na Żelaznej :tak:

Wrócilam z zakupow i wcinam świeżutką bułeczkę z wędzonym łososiem.. mniammmm

A u mnie dzień oczywiście na lenistwie mija xD na obiad lody, a poza tym tylko krótki spacer i kurs po ksiażki do biblioteki :-D
kreatorka - to rzeczywiscie pech:no:, gips założony?
Założony, niestety złamanie paskudne i 6 tygodni ma facet z głowy, niestety jak pech to pech

Dziewczyny ja mam zakupiona taką koleżanki w nich rodziły i mówiły, że rewelacja!!!Tzn ja po porodzie ją założe a do porodu położna mi kazała kupić najzwyklejszą:)
Zobacz załącznik 222473

ja właśnie zamierzam z tej serii kupić koszulke, chyba najciekawsza i najładniejsza z tych co proponują na allegro, bo u mnie w mieście w sklepach nic nie ma ciekawego, albo drogie i się nie opłaca :-)

jak tam brzuchatki?

ja po jedzonku i odpoczywania ciąg dalszy....
ciekawe czy mój M. będzie pamiętał o dzisiejszym święcie, bo na razie cisza.

A u mnie dzień oczywiście na lenistwie mija xD na obiad lody, a poza tym tylko krótki spacer i kurs po ksiażki do biblioteki :-D

Założony, niestety złamanie paskudne i 6 tygodni ma facet z głowy, niestety jak pech to pech

ja właśnie zamierzam z tej serii kupić koszulke, chyba najciekawsza i najładniejsza z tych co proponują na allegro, bo u mnie w mieście w sklepach nic nie ma ciekawego, albo drogie i się nie opłaca :-)
He he to tak jak u mnie lipa na maxa;)A nie lubie babcinych koszul;)

Witam po przerwie! Nie było mnie kilka dni i przyznaję się, że nadrobic tego nie jestem w stanie - nawet nie wiem, gdzie skończyłąm wczesniej czytać. W weekend byłam w szkole - już mnie męczy to siedzenie cały dzień, ale pocieszam się, że jeszcze tylko 2 razy i odpuszczam. Na szczęście maleństwo było grzeczne i nie dostarczało mamie dodatkowych "atrakcji";-)
nadal mamy problemy z netem - niby od wczoraj powinien być już (obecnie mamy z orange na łączu TP), ale coś nie chce działać - M próbował dziś rano z nimi rozmawiać - teraz jest w pracy - moze jak wróci, to coś pokombinuje.

Mam nadzieję, że z Waszymi Maluszkami wszystko dobrze a korzystając z okazji dzisiejszego dnia życzę Wam spełnienia marzeń:-)

agast no to fajnie ;-) niedługo ekipa sie zbierze :-D ha ha ha

A co tu taka cisza? myślałam ze bede miec duzo do nadrobienia ze 2-3 strony a tu tylko 4 posty ?

Mój mąż rano złożył mi życzenia i narazie to tyle w domku bedzie dopiero kolo 22... za to kwiatka dostałam od taty ;-)

agast no to fajnie ;-) niedługo ekipa sie zbierze :-D ha ha ha

A co tu taka cisza? myślałam ze bede miec duzo do nadrobienia ze 2-3 strony a tu tylko 4 posty ?

Mój mąż rano złożył mi życzenia i narazie to tyle w domku bedzie dopiero kolo 22... za to kwiatka dostałam od taty ;-)
A ja czekam na męża ;)Od brata dostałam czekoladę, która wykorzystałam do ciasta BOUNTY:)

Witam!
Ja dziś na chwilke bo strasznie zmęczona jestem po pracy nie ma to jak dzień kobiet w kwiaciarni:baffled:
gosia-ja jutro mam wizyte i powoli stresik mnie dopada.

reklama
ale cisza, nie było mnie popołudniu i niewiele mam do nadrobienia:)
Lena na Naszych brzuszkach wsławiłam Ci linka z tą bluzką o która pytałaś(co miałam ją na zdjęciu) :)

Do góry