reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Kochane ja byłam dzis w pracy i prosto z pracy do drugiej pracy jaką jest remont sypialni;)Uff uprzątnęłam trochę i padam z nóg;)

U mnie trochę lepiej, już nie wymiotuje, więc mam nadzieję, że jednak obędzie sie bez szpitala. Gorączka też spadła o 0,3, więc jestem w miarę zadowolona o ile w tej sytuacji to możliwe :-)

nadika - dobrze słyszałaś, najpierw robi się obciążenie 50 g glukozy, a w razie w\złych wyników robi bardziej wiarygodny test 75 g

witam czerwcóweczki :tak: jak to w weekend bywa cisza na forum
ja przynajmiej mogłam Was nadrobić ale zapomniałam komu co chciałam napisać :-( mam nadzieje ze wybaczycie :confused:
cieszę się że z cobrą juz ok jak czytałam troszkę się przestraszyłam :baffled:
witam nowe mamuśki
widiałam ze nowa mamuśka jest z irlandii juz jest nas kilka z "wysp"

serdeczne całuski i spokojnej - przespanej nocki
ps. dziewczyny polecacie mi cos na poług co bym mogła już zabrac ze sobą do uk???
wiem ż emuszę wziąść spirytus i witaminke d3 i nic narazie mi nie przychodzi do głowyt :confused:

:-)Witam sie z rana
ale tu cisza;-)
Czerwcóweczki z wrocławia i okolic zbieramy ze Zdec ekipe do wyjscia do kina na Alicje w krainie czarów w tym tygodniu.

ale tu cisza;-)
Czerwcóweczki z wrocławia i okolic zbieramy ze Zdec ekipe do wyjscia do kina na Alicje w krainie czarów w tym tygodniu.
Witajcie Kochane z samego rana ja już nie śpię od 6 ;)Krzątam się po remontowanej sypialni i wymyślam mężowi co ma jeszcze zrobić;)
Co do spotkania może piszcie na wątku spotkanie Wrocławianek;)
:tak:

Hej wszystkim w niedzielny poranek! :)

ale tu cisza;-)

Ja niestety odpadam bo mąż by mi nie wybaczył jakbym poszła bez niego - a do jego grafiku pracy ciężko się dostosować :(

Witam sie niedzielnie i zycze milego dnia :) u nas leniwie i jeszcze sobie lezymy z Hanią a mąż jajeczniczke smaży :)

reklama
Dzień dobry!
Dobrze, ze nie naprodukowałyscie zbyt duzo wczoraj - dzieki temu już nadrobiłam i odpisuję:-)

Paulka82 - i jak zakupy na allegro???
Kreatorka - oj nieciekawie z tymi wymiotami:szok: uffff...doczytałam, że się zmniejszyły - mam nadzieje, że bez szpitala więc się obejdzie
Ewelinka307 - to Ty chodzisz do pracy jeszcze???? czemu ja myślałam, że jesteś na L4?
Magda M - super teksty synka - słodziak z Niego widać:-)
Karo85 - dobrze, że nie jest zbyt krótka szyjka - trzymam kciuki, by ten polip jakoś się wchłonął:tak: no i Milenka zdrowa:-)
Zdec - miłego weekendowania;-)
Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie badania obciążenia glukozą.
Robiłyście to badanie na 50g czy 75g ??
Słyszałam że najpierw trzeba zrobić obciążenie z 50g a jak wyniki będą złe to dopiero 75g
tak - ja robiłam 50g i był zły wynik i musiałam zrobić 75g, ale zdarza się, że lekarze od razu robią 75g bo ten 50 jest traktowany jako przesiewowy a 75 jako diagnostyczny

miłej niedzieli
u mnie dalej zimno i biało - nie ma słoneczka:-(

Do góry