Lencja
:)
Spróbujemyna mojego te sposoby też nie działały, położna powiedziała mi żeby przecierać pupę mokrą chusteczką, napewno niezbyt to było przyjemne ale wkońcu się najadał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbujemyna mojego te sposoby też nie działały, położna powiedziała mi żeby przecierać pupę mokrą chusteczką, napewno niezbyt to było przyjemne ale wkońcu się najadał.
Jej ale żarwyszłam z dzieciakami troche na dwór w cieniu to jeszcze w miare u nas w domu na poddaszu to chyba z 50 stopni i wszyscy śpią sobie prócz mnie ja popijam zimne piwko karmi mmmm pycha
Ja karmię piersią i jakoś mam wyrzuty co do picia karmi;(Ja odkąd pozwoliłam sobie na 1 karmi kilka dni temu i tak super zimne i orzeźwiające to teraz pije 2 dzienniemmmm...
Ja karmię piersią i jakoś mam wyrzuty co do picia karmi;(
picie karmi jest podobno dobre podczas karmienia piersią- pobudza laktację i przeciwdziała zastojom- tak twierdzi pielęgniarka laktacyjna z międzynarodowym certyfikatem z którą miałam wizytę. Można też redsa się napić;-)