reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

karo-super foteczki:tak:
katarzynajanicka-to napewno od tych słodkości ta kolka na jedną cząstke czekolady można sobie pozwolić ale na więcej raczej nie jak dzidzia ma już 3 miasiące to sobie z tym poradzi a le teraz za wcześnie na słodycze
A to Zosia

Załączniki

• 163.jpg
    163.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 63
  • 081.jpg
    081.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 095.jpg
    095.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Śliczne laleczki macie!!! Mam pytanko, czy Wasze maleństwa chcą leżeć na wznak? Tzn. czy trzymają główkę na wznak, bo mój to tylko na jeden lub drugi bok i mam wrażenie że jego główka jest taka jajowata i nie może jej utrzymać na wznak...?

damianek6.jpg
A tu Damianek na spacerku jakieś 2 tyg temu, nie mam nowych fotek...

U mnie noc nieprzespana;(Mala się napina płacze wczoraj od 19 nie zrobiła kupy gdzie w nocy z 3 robi;(Strasznie się pręży i napina....dzwoniłam do położenj kazała kupić biogaię bądż kalinox;(Powiedziała, że to małe koleczki:)
u mnie to samo -syn dawał czadu w nocy z powodu bólu brzuszka. masaż i podciąganie kolanek jakoś pomogły i w końcu wyszły wszystkie pruki i kupy, ale za dwie godziny było to samo :/ pomijam fakt, że jakikolwiek sen odbył się tylko dlatego, że wzięłam malucha do swojego łóżka. eh.
a czy ta biogaia to probiotyk, taki jak acidolac baby? bo my podajemy akurat taki, ale może ta biogaia lepsza? nie wiem już co więcej mogę zrobić, żeby mu ulżyć :-(
Yoshe ja mam zwykly nie do mikroweli i byly mokre, skoncu sterelizuje sie para :)
zgadza się, ale jakoś sobie wyobraziłam, że ta para wyparuje i sprzęty będą suche :zawstydzona/y::rofl2:

czy Wasze maluszki też tak nieustannie wyma****ą rękami i nogami w porze aktywności? bo to, że synek będzie ruchliwy, wiedziałam już jak był jeszcze w brzuszku :-D ale on nie uznaje czegoś takiego jak 'poprostu sobie leżeć' i zaczynam się schizować czy to nie jakieś ADHD :-D:-D

ale galeria ślicznych zdjęć dzieciaczków:-):-):tak::tak::-D:-D co jedno to lepsze:-D karo, ewelinka, koriander , Kasiek super:-D

kasiek - zawsze jej układam główkę raz w jedna raz w druga stronę, ale potrafi trzymać na wznak, szczególnie jak patrzy na misie na karuzeli w kołysce:-D:-D
yoshe - moja to czasami tez tak wyma****e jakby jakaś gimnastykę akrobatyczna uprawiała:)

Maja przesyła trochę uśmiechów dla BB-owych cioć i ich dzieciaczków

katarzynajanicka do roku jak karmisz piersią nie mozesz spozywac kakaa w zadnych ilosciach.

lena ,ty za duzo rzeczy jesz,ktore powinnas wprowadzac dopiero po 1miesiacu zycia w swoja diete i moze dlatego masz problem z kolkami

Wszystkie dzieciaczki przesłodkie i sliczniutkie :-):-):-)

Co do facetów , no moj juz sobie wymyslił,ze w nastepne wakacje juz do pracy mam szorowac i nie wazne,ze na opiekunke bede musiała wydac 2/3 swojej pensji :no::szok::baffled:. Tez twierdzi,ze on po pracy taki zmeczony, a ja sobie w domu tylko siedze --- tak do gory brzuchem leze :angry::angry::angry: Wczoraj to dopiero po 20stej obiad robiłam,bo nie miałam kiedy. Ale niech tylko szkoła mi sie zacznie :rofl2: to zobaczy co to opieka nad dzieckiem :tak::tak::tak:

hehe ogladacie ten serial na polsacie " Mamuski " :-D:-D:-D

P190710_17.58.JPGP200710_20.12.JPGP200710_09.35.JPGP200710_09.38[02].JPGP120710_13.43.JPG
P190710_17.57[05].JPG

Załączniki

• P200710_09.36[01].JPG
    P200710_09.36[01].JPG
    22,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dzien dobry :-)dawno mnie tu nie bylo i ile superowych zdjęć dzieciaczków!!!! :-) wszystkie są śliczne i te minki :-) super!!!
U nas wszystkko oki, wazylam Miołaja wczoraj i o dziwo ma już 6kg:szok: :szok: :szok: w poniedzialek mamy pierwsze szczepienie... ;-)
To i ja pochwale sie fotkami małego klocuszka :-)

Załączniki

• DSC01821.jpg
    DSC01821.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01825.jpg
    DSC01825.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry