Gosiagro super zdjęcia :-) W którym parku sobie tak spacerujecie?
w parku Grabiszyńskim, ale wyjście do takiego parku to cała eskapada, nie mam koło siebie żadnego parku, tylko ogródki działkowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiagro super zdjęcia :-) W którym parku sobie tak spacerujecie?
My jak jedziemy gdzieś dalej niż pobliski park (np. rynek) to nie bierzemy gondoli tylko mała jest w foteliku samochodowym![]()
zdec chyba nadal u mamy, a neti dawno oj dawno nie bylo... ciekawe co u ewus rowniez dawno nie pisala ?
w parku Grabiszyńskim, ale wyjście do takiego parku to cała eskapada, nie mam koło siebie żadnego parku, tylko ogródki działkowe, więc w weekend jak jest możliwość to jedziemy do parku, tyko że trzeba zabierać do samochodu fotelik, składać wózek, przenosić do fotelika, rozkładać wózek, przenosić do wózka i z powrotem składać wózek , przenosić do fotelika
, wiec samo to przenoszenie składanie jazda w ta i z powrotem trwa godzinę
![]()
Mysle ze wątek przetrwa tak czy siak. Ja pisze tez na "dzieci urodzone w czercu 2005" i juz niedługo 6 lat bedzie!!w ogóle duzo dziewczyn się nie odzywa, pewnie dzieciaczki bardzo absorbujące, ciekawe ile nas zostanie za poł roku
Gosia**, paulka82, Anik79, czarna wiedzma, mama mikołaja, lasposa to tylko jedne z wielu milczących, co tam u Was dziewczyny?, napiszcie coś jak nas podczytujecie![]()
\Gosiagro- kupowałam karuzelke u tego sprzedawcy co Ty i wszystko przebieglo oki szybko sprawnie , ciekawe dlaczego u Ciebie sie opóźnia wciąż
mam nadzieje ze wszysko szybko sie wyjasni