reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam i też dopisuje się do klubu nażekających na mężów:crazy:mój tak mówił że drugie dziecko to będzie wiedział co i jak pomagał i wogóle ale niestety jest odwrotnie wszystko na mojej głowie a on wielce zmęczony bo pracuje cały dzień a ja to jego zdaniem chyba wypoczywam wrrr
perfecta-śliczna suknia!
Dla mnie ta elastyczna jest super i moja od 3 dni ją uwielbia więc polecam mam 50cm i starcza na omotanie razem z główką tylko dość ścisło trzeba to zrobić żeby główka się trzymała
katarzynajanicka-zdjęcie z cyckami super:-D

reklama
Witajcie mamusie :-)

kasiajanicka swietne zdjecia ze slubu :-)

Moj mały to dzisiaj rekord w spaniu pobił , normalnie zasnal o 11 ,a wstał o 13:30 :szok::-):-) taki z niego spioch .

A ja mam pytanko z innej beczułki - Czy któras z was zakładała sobie sama kiedys sztuczne rzesy ? np. całe albo kepki ?

Mam ochote sobie załozyc na wesele i sie zastanawiam jak to jest z tymi sztucznymi ,a na takie u kosmetyczki to mnie nie stac ,bo to koszt rzedu 300zł

kasiajanicka swietna fota z biustem, upewnialas sie czy sa na miejscu? :-D:-D
heheh po prostu tak chudłam przed slubem, że od środy kiedy odbierałam kiecę do soboty schudłam i mi odstawała w strategicznych miejscach ::-) [/QUOTE]
Moja robiła w sobotę i dopiero wczoraj, też miała wzdęty brzuszek, ale te gazy jej nie bardzo schodziły, pokrzykiwała, wierzgała nóżkami i widziałam że niespokojna jest, dałam jej viburcol - takie czopki homeopatyczne na uspokojenie i trochę podziałało, kupkę zrobiła sama, później jeszcze dwie kolejne, więc narazie spokój. Nie kombinuję z termometrami ani czopkami glicerynowymi, najwyżej masaż brzuszka lub ciepła pieluszka na brzuszek, albo noszę ją tak by miała brzuszek na ramieniu. A Filipkowi zdarzało się już tak długo nie robić?Bo jeśli tak i nie płacze, nie wierci się przy tym to nic złego się nie dzieje, może ma tylko gazy, a kupki się jeszcze nie uzbierało na tyle przy karmieniu piersią czasem tak jest.

ale to na receptę jest niestety, a co mogę bez recepty mu podac?

zyraffka-też się bałam że niebęde umiała dlatego kupiłam tańszą chuste żeby się nauczyć ale podstawowe wiązanie jest naprawde proste robi się je w chwilke:tak:

Tak wogóle dziewczyny wszystkie fotki dzieciaczków superoskie!

Kajdusia a na twoje życzenie zuzia

Załączniki

• mańka ;d zuza ;d.jpg
    mańka ;d zuza ;d.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 59
  • 1088cd1.jpg
    1088cd1.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 58
  • 027.jpg
    027.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 87
reklama