reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

jak ze skutecznością tej herbatki? Warto kupić?
Co do skuteczności tego bocianka to w sumie ciężko mi coś powiedzieć, bo pomimo prób herbatek, karmi, teraz jakiś granulek homeopatycznych jakiś super efektów w postaci rzeki mleka nie mam. Ale z drugiej strony nie wiem jak by było jakbym tego nie stosowała.

Ale na samym początku, jeszcze w szpitalu miałam wrażenie, że coś ta herbatka daje, więc myślę, że warto spróbować. Ja na allegro za nią 7,5 zł płaciłam.

reklama
U nas też niema miejsca na krzesełko, ale tak sobie myślę że nasze mamy i babcie nie miały takich "wynalazków" i jakoś nas wykarmiły :-D :-D

Mi znajomi odradzali plastikowe krzesełka ponoć szybko pękają itp. najlepiej drewniane. Jednak ja doświadczenia nie mam i raczej nie będę miała :-)

oj wielu wynalzaków nie miały, takich jak my mamy :p ja sobie wychowania dziecka bez pampersów nie wyobrażam, a nas jakoś bez nich wychowano

a nasze babcie często dzieci co rok rodziły i miały i siły i zdrowie :) nasze pokolenie to już nie to samo :p

Witajcie,

my dzisiaj mamy wizytę u neurologa, boje się co usłyszę:-(, trzymajcie kciuki!!!
Mamy tez wyniki morfologii bo lekarz podejrzewał anemię, której na szczęście nie ma:-), za to ma dość wysoki poziom płytek, ale to prawdopodobnie błąd pomiaru zlecił kontrolna morfologię za 2 m-ce. Czy któraś z was tak miała, że poziom płytek był wyższy niż norma?

Agi - bardzo mi przykro, że masz tak ciężko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, jak wygląda takie leczenie i jak długo trwa?
kreatorka - musiałaś się biedna Z Niną wycierpieć, ja widoku podczas pobierania morfologii znieść nie mogłam a co dopiero w szpitalu jak non stop coś faszerują:no::no:, dużo zdrówka dla Niny
kajdusia - udanych wakacji!!

Nie dość że dzieci co rok rodziły to i miały siły i zdrowie to jeszcze potrafiły to wszystko ogarnąć, gromadkę dzieci a do tego sprzątanie, pranie i gotowanie bez odkurzacza, pralki automatycznej itp. :-D :-D

Nasze pokolenie nie dałoby sobie rady bo po prostu, wstyd się przyznać ale jest okropnie rozleniwione:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nasza chusta wczoraj przyszła, wisi i się suszy bo raz,że strasznie sztywna była i chciałam ja zmiękczyć poprzez pranie, dwa, że zapach jakiś taki Nowy miała :p a trzy, że dla dzidzi wyprać trzeba:) zapoznałam się z instrukcją na CD, i jak wyschnie zabieram sie za testowanie nowych wiązań

jeśli chcecie mogę na maila podesłąć pdf z instrukcją:), podajcie maila na priv :)

p.s.

filipek już się nie może doczekac spotkania z toruńskimi czerwcowymi dzieciaczkami :)

Gosiu napewno bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!!powodzenia!

Mój synek nie dał mi pospać, kilka razy do niego dzisiaj wstawałam, a mama niewyspana to mama zła:((może po 10 jak pójdzie spać to ja razem z nim, chociaż mam stertę prania i nie wiem kiedy się za to zabrać, teraz w pośpiechu bb i śniadanko

moi znajomi maja baby desing i są zadowoleni. dziecko uczy sie jadać w jednym miejscu i tak łatwo z niego nie ucieknie więc to ułatwia nam życie hihi :) . my na chrzciny tez taki dostaliśmy :)

Znalazłam jeszcze coś takiego:

KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN PEPE KRZESŁO (1192544719) - Aukcje internetowe Allegro

Może mamy, które mają starsze dzieci i doświadczenie z krzesełkami coś polecą i doradzą na co zwracać uwagę przy wyborze krzesełka? :)

Ja ma takie krzesełko i naprawdę je polecam!!! :-) Był kupiony dla Hani ona w nim siedziala, potem daniel siedzial i do tej pory w nim siedzi! Jest w nienaruszonym stanie a ma juz ponad 3 lata! :-) i jeszcze Mikołaj z niego napewno skorzysta:-) :tak: cena jest wporządku wiec jak cos to takie kupujcie ma wiele funkci i jak dzieciak usnie w nim, to zmieniasz połozenie siedziska i jest super;-)

No a tak aporop to witam;-)
dzis jakos tak pochmurno u mnie.... hmm
Ide zupe zrobić na obiad... moze pomidorową zrobie.... hmmmmm ;-)

Hej.
Anecznik a ja uważam że plastikowe są ekstra!!!I nie wiem jakiej siły trzeba użyć żeby pękło;-) I napewno będę każdemu polecała-bardzo się przydaje jak dzidziuś chce wkońcu zacząć jeść sam:-) A taki moment bardzo szybko nadejdzie:-D u nas było nie do zastąpienia.Nawet jak myłam naczynia to sadzałam Kacperka do niego i patrzył sobie co robię i było bez płaczu.

Kasiu a ile płaciłaś za chustę???

U nas noc mineła nawet fajnie.
Alanek obudził się o 1na jedzenie(usnął o 20)po czym się bardzo ździwiłam i usnął od razu później o 4:20 i usnął po 20 min i spał do 7!!!Kurczę-wkońcu się wyspałam:-D

Idę Was poczytać.

reklama
Do góry