reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Widzę że chcesz mnie wciągnac w dyskusje tylko sama nie wiem teraz na temat czego? :):):)
czy że "broń Boże nie myśl"?
czy że "nie ma złego mleka"?
czy że "ja miałam złe mleko czy nie miałam"?
czy że "pediatra przychodniany w bład mnie w prowadził a ordynator odziału noworodkowego szybko z błędu wyprowadziła"?
czy że "czy cóś"?

reklama
Dziękuję wszystkim za rady i porady;)
Pojechałam na weselne zakupy zajezdzam na plac a tu...kapeć w przednim kole...dobrzeze nie ubrałam mini;)Zakasałąm rękawy i jazda;)Ale faceci mnie podziwiali;)

witam Was kochane
jakaż tu produkcja
a ja zalatana od samego rana, korzystamy z tego ze mój ma dziś wolne i chcieliśmy pozałatwiać co nieco przed weselem i chrzcinami, moja mama została z lalą a młodego zabieramy wszędzie ze sobą, ech zaliczyliśmy dziś już hotel i kilka sklepów
teraz wpadliśmy coś zjeść na spokojnie do domku i nadal ruszamy na łowy sklepowe- może zdecyduje się wkońcu na jakąś kieckę ale póki co to żadna nie zachwyciła mnie na tyle żeby ją wybrać
zaglądnę wieczorkiem to postaram sie poczytać dokładnie co naskrobałyście :)
miłego dnia

Witam!

któraś z Was pytała jak smakuje Kawka Bocianek, żeby odpowiedzieć na to pytanie właśnie wypiłam to "cudo" i mi smakuje bleee bleee beee, a do czego to porównać to nie mam pomysłu może kiepska słaba kawa fusiasta ;-)
no ale przy takim składzie to smakowitości się nie spodziewałam: Skład: Prażone nasiona: len Prażony korzeń: marchew Mielone nasiona i owoce: anyż, koper, czarnuszka, jeżyna

Dam znać jak się okaże spektakularnie skuteczna ;-)

reklama
Dziewczyny karmiące piersią mam pytanie czy można brać jakieś tabletki przeciwbólowe? jak tak to jakie?
Tak mnie dzisiaj głowa boli ze az mi niedobrze a tu maluszek chce zeby zwracać na niego uwage a ja nawet nie mam siły głowy podniesc

Do góry