reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam piątkowo :-) od rana jestem zabiegana koszmarnie juz mnie te ciągłe obowiazki domowe przytłaczają. Nie mogę się doczekać jutrzejszych zakupów i chwili dla siebie. :happy: Dobrze, ze Ninka jest grzeczna, bo nawet bez jej grymasów brakuje mi rąk :-D ale dziś zaszalałam i na obiad upiekłam pizze, a na deser moje ulubione ciachoo krówkaaaa :-D dobrze, że mogę jeść wszystko i małej to nie szkodzi :happy: A oto efekt mojego dzisiejszego kulinarnego zabiegania:
Zobacz załącznik 278413Zobacz załącznik 278414

Proszę w tej chwili przepis na krówkę;)

reklama
Witam piątkowo :-) od rana jestem zabiegana koszmarnie juz mnie te ciągłe obowiazki domowe przytłaczają. Nie mogę się doczekać jutrzejszych zakupów i chwili dla siebie. :happy: Dobrze, ze Ninka jest grzeczna, bo nawet bez jej grymasów brakuje mi rąk :-D ale dziś zaszalałam i na obiad upiekłam pizze, a na deser moje ulubione ciachoo krówkaaaa :-D dobrze, że mogę jeść wszystko i małej to nie szkodzi :happy: A oto efekt mojego dzisiejszego kulinarnego zabiegania:
fiu fiu kochana, poszalałaś :)
w wolnej chwili daj przepis na pizze :)

koriander-u mnie winogronka też już dojżewają tylko ja będe z nich jak co roku winko produkować;-)
magda m,nadika,kpi,bakteria,kalwa,eagle-śliczne maluszki:tak:
ewela-twoje foty mi się nie wyświetlaja,ja mam tylko 5cm mniej od ciebie :happy2:
perfekta-kiedyś też na namysłowska jeżdziłam ale teraz niebardzo mam czas
yoshe-puzzle są super mam po marysi ale musze jeszcze dokupić

Co do czekolady ja wcinam i nic małej nie jest a u ortopedy wszystko ok
super że z bioderkami wszystko ok
zabiegana ale i tak poszalałaś
to ja poproszę kawałek pizzy

Obraz 087.jpgObraz 088.jpgA to moja myszka:)
pencil.png

Kiedys był fajny przy metrze politechnika ale niestety doniesiono mi ze zamknięty i teraz jest na Anielewicza ale niestety nie wiem gdzie. Fajny też jest na Marszałkowskiej przy wilczej sasiadujący z chińską restauracją. A reszty nie podpowiem bo dawno nie łazikowałam tylko bazarek lub wiatraczna jak mam z kim zostawić Kuczaka naszego:)

moj jedna na dwa dni:( az po pachy. nie za rz/zadko czasem?
nie na cycu to nawet do 5 dni przerwy jest normalne, jakby moja dwa dni nie srujtala to chyba by wybuchla :/

kreatorka a robisz krowke z mleka skondensowanego? wyglada mniamusno , kurcze po porodzie miescilam sie w spodnie sprzed ciazy a teraz juz mi ciasno..
ewelinka winko domowej roboty tez bym chciala kiedys zrobic ale nie umiem, bedzie trzeba jakies korepetycje zalatwic :) ile czasu to zajmuje zeby bylo pyszniutkie?

Jejciu dziewczyny co dzieciaczek to sliczniejszy :)

Kupilam wlasnie baterie do lezaczka, jak wibrator :) zobaczymy co mala na to

reklama
kreatorka a robisz krowke z mleka skondensowanego? wyglada mniamusno , kurcze po porodzie miescilam sie w spodnie sprzed ciazy a teraz juz mi ciasno..

TAk robię ze skondensowanego :-) krówka pycha i nie Ty jena masz problem ze spodniami haha :-D

wiz - dzięki za ekspresową wysyłkę :-) paczuszka już u mnie jest na szczęście, bo wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę :happy:

Do góry