Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam pytanie..czy wasze dzieciaki dużo ulewają?? Bo moja koszmarnie..nawet 1-2 godz po jedzeniu..a zwłaszcza jak się rusza, wierci i podnosi nóżki...kurcze..na okrągło muszę ją przebierać...ciągle jest uflogana...może powinnam podawać zagęszczacz???
Kochana ja mam cały arsenał smoczków masakra;(Nic nie pomaga;(
u nas puzzle piankowe sprawdzaja się rewelacyjnie, rozkładam na podłodze na to mata lub kocyk i przyrząd gimnastyczny, ale puzzle zawszeA jeszcze jedno- na czym kładziecie maluchy na podłodze? Bo mój zaczna wykonywać wygibasy w kierunku przewrotów i muszę przenieść go do parteru. Myślałam o piankowych puzzlach. Czy to dobry pomysł? Nie są za cienkie? Nie mamy dywanu, więc muszę wykombinować coś, na czym nie będzie mu za zimno i za miękko.
Kochana ja mam cały arsenał smoczków masakra;(Nic nie pomaga;(
Klementinko- dlaczego Jas gorączkowal?? Mial szcepienie?? Przeszlo juz czy wybraliscie sie do lekarza???.