EWA1981
Fanka BB :)
yoshe może tu znajdziesz: Piosenki dla dzieci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zapłakała trochę więcej niż ostatnio, ale nie jakoś strasznie, jak wzięłam do pionu to zaczęła się śmiać do pielęgniarki:-):-)
, a usg u nas trwało dosłownie parę chwil, przyłożyła sondę z jednej strony, z drugiej, popatrzyła coś tam poruszała i wsio ja właśnie też chce szczepić po rokuMy już po szczepieniu:-):-) teraz tatuś z nią na spacerku jestzapłakała trochę więcej niż ostatnio, ale nie jakoś strasznie, jak wzięłam do pionu to zaczęła się śmiać do pielęgniarki:-):-)
Kasiek, cobra, anecznik, katarzynajanicka, karo, Milka - dzięki za rady w sprawie ubioru. Ubrałam jej body z długim rękawkiem, spodenki, skarpetki, bluzę, czapeczkę no i kocyk
nadika - ja będę szczepić na pneumokoki, ale dopiero po roku, wcześniej mała do żłobka nie idzie a i rodzeństwa nie ma, żeby coś przyniosło; włosy też mi ostatnio wypadać zaczęły, ale jeszcze nic nie brałam, ale chyba muszę zacząć
kpi - kciuki zaciśnięcie, a usg u nas trwało dosłownie parę chwil, przyłożyła sondę z jednej strony, z drugiej, popatrzyła coś tam poruszała i wsio
ewela- super laseczka:-)