reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny sorry że Was nie podczytam...ale gadam z moim P. na skypie a nam zawsze schodzi....ale chciałam napisać że odebrałam wyniki z dzisiejszej morfologii i płytki wzrosły mi przez tydzien dwukrotnie ....mam 104 tysiące (w zeszłym tyg. było 52tys)...Jupiii co za ulga.....

Koriander - wszystkiego dobrego dla Lilianki

reklama
Dziękuję kochane za trzymanie kciuków! Bioderka się znacznie poprawiły i oba dostały ocenę Ia co jest najlepiej jak może być, więc jestem mega szczęśliwa! Koniec pieluchowania i ćwiczeń! JUPI!!! :)

Ps. Polecam rajstopki z H&M i z Wola (produkują je w moim mieście więc je dobrze znam i są super)

Właśnie odebrałam nosidełko. Jest fajne puki co. Tak na szybko przetestowałam z małym i nawet mu to pasowało, ale ciekawe czy też by tak reagował jak bym poszła z nim na miasto... hehe... w sumie to najbardziej potrzebuję tego żeby znieść małego spokojnie z domu do garażu, a później wózeczek :)

Agi78 jakie super wiesci tak trzymaj, oby jednak wszystko sie najlepiej ulozylo z twoim zdrowie i powrotem do Anglii!

Kasiek no i kciuki pomogly! gratulacje, przyzwyczaj siebie i maluszka powoli do nosidelka

Klementinka fajny film Juno, no fakt szybko leci, a jeszcze niedawno brzuchole nam dyndaly..hehe do matury jeszcze troche, a sernik nowojorski pieczesz wg Doroty z bloga MojeWypieki? Uwielbiam go...taki smietankowy kremowy w srodku mmm

Kajdusia witajcie w domku, Piotrus pewnie sie cieszy ze wraca do przedszkola, juz jako starszak chyba?
Ja nie bede oryginalna, rajstopki z HM sa u nas bardzo lubiane :)

Dziekujemy ciociom za zyczenia, teraz sobie lezymy i myslimy jak by tu fiknac na brzuszek znowu :)
Zobacz załącznik 279791

Witam popołudniowo, ja dzisiaj tez tylko na chwilkę - cały dzien spędzilismy w przychodni. Byłam z Oskarem i Wiktorią u chirurga- nasiedziałam się za wszystkie czasy - mały miał podejrzenie przepukliny ale okazało się że jest wszystko ok:-)za to Wiktoria miała śiąganego paznokcia z dużego palca u nogi. to była jakas masakra. Płakała jak nie wiem co a ja razem z nią:-(póżniej Oskar na szczepienie i znowu płacz. Wykońzcylo mnie to. Waga małego po dzisiejszym szczepieniu 7300:-)a teraz maruda mnie woła. Oj ciężko zapowiada się wieczór z jednej strony marudzacy oskar a z drugiej Wiktoria.

pozdrowionka

Witam dziewczyny:-D my dziś rano byłyśmy na szczepieniu, Ninka dzielna jak zawsze :-) tylko buzię w podkówkę przy zastrzyku zrobiła :-) widocznie wdała się we mnie, bo mój mąż mdleje przy zastrzykach :-D hah Poza tym mała osiągneła zawrotna wagę 6 kg 300 g :-D a przy wypisie za szpitala 3 kg 240 g ważyła :-D czyli ponad 3 kg do przodu
Poza tym odnawiam kontakty towarzyskie :happy: dzis u mnie były aż 3 koleżanki, fajnie tak się spotkać i odstresować, Ninka jak zawsze kochana nie dała się nikomu "obcemu" wziąć na ręce :nerd: cwaniara mała :-) poza tym dostałam 4 ogromne torby ubranek dla niej od jednej z koleżanek, więc generalnie na małą za dużo na zimę nie wydam, bo z tego co przejrzałam starczy nam co mamy na spokojnie. :tak: Pozostaje mi tylko uprać i poprasować... tak na zakończenie miłego dnia :no:

P.S od razu człowiek po zainwestowaniu pieniędzy w siebie radosniejszy :tak: POLECAM!!!
Dziewczyny co śpiewacie maluchom /oprócz kołysanek/?:-) bo ja nie za bardzo umiem, ale zauważyłam, że nawet moje fałsze wywołują ogromną radość u mojego syna, więc się jakoś spróbuję przemoc (oczywiście pod warunkiem, że będe z nim sam na sam ;-)), ale jedyne co przychodzi mi do głowy to "Szła dzieweczka do laseczka" :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
Ja tam spiewam to co umiem hymn, Rotę, Legiony, Mury, :laugh2: mała patriotka mi wyrośnie :-D

Ostatnia edycja:
Koriander wlasnie z tej strony, super prosty przepis a efekt niesamowity
i zawsze sie udaje

Anik wspolczuje przezyc, wczoraj w drzwiach przychodni tez minelam sie z placzaca mama

Kasiek super wynik

my mamy teraz 6 tyg przerwy do nastepnych szczepien

Agi- super ze jest lepiej ze zdrówkiem!
Kasiek- gratuluje zdrowych bioderek!!!
koriander ja już zdjadłam ciacho i nic nie mam dobrego w domku:((( no może mam- zrobię sobie koktajl mleczny z borówek i malinek, wszystkiego najlepszego dla Lilianki:))

Byłam dzisiaj na prawie czterogodzinnym spacerku, pogoda super, tylko troszkę wieje. Obeszłam całe miasto, poszłam nad morze i ostatkami sił krążyłam uwieszona na wózku wokół domu czekając aż mały się obudzi, niestety się nie doczekałam i sama zakończyłam spacerek. Zaliczyłam też pyszne lody włoskie:)) mniam

Teraz mąż zqajmuje się Łukaszkiem a mamusia kawkuje i baby boom:))

reklama
Do góry