reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A co to w ogóle ten Viagantol jest? W jakim celu podawałyście to maleństwom? A czemu to wycofali??? Mam nadzieje, że dzieciom nie zaszkodziło:no::no:

reklama
vigantol - czyli witamina D - tez mam nadzieje ze nie zaszkodziło Oskarkowi - jutro mam nadzieje ze sie dowiem cos więcej na ten temat

Spokojnych i przespanych nocek mamusie życzę:-)

niestety nie otwiera mi pdf wiec nie przeczytam o co chodzi z tym vigantolem
jednak zastanawiam sie czy nie ma to wplywu na problemy trawienne Jasia, wczesniej dawalam tabletki i bylo wszystko ok a odkad podaje kropelki ma bole brzuszka a do kropli podawany jest olejek arachidowy- silny alergen

Avena dzieki
teraz przynajmniej, dzieki nk i fb wiem jak wygladacie a naprawde niezle z was laski

udało się, na zakupach kupiłam naszyjnik taki jak chciałam i sal jeszcze :) i tym razem dla Filipka nic.... cud jakiś :) padam na twarz, najpierw 3 godz spaceru, potem aerobic........ idę zaraz spać...

dziś fifi u moich rodziców bardzo marudził jak był w kuchni, chyba znam przyczynę- zapach suszonych grzybów, bo w każdym innym pomieszczeniu poza kuchnią był jak aniołek, a w kuchni suszenie grzybów pełną parą, z tego płaczu taki zmęczony był, że po kąpieli zaraz zasnał :)

Cześć Dziewczyny :)

Nie wiem czy ktoś mnie tutaj pamięta, może pare razy się odezwałam no ale nie mam nawet czasu żeby się pomalowac przy dwóch bąbelkach ale postaram się zmienić i możę mnie przyjmniecie? :) Dacie mi ostatnią szanse? :)
http://nk.pl/profile/32240525 to ja na nk :)

Vigantol szkoda słów. Ja też niestety podawałam tą felerną serie tylko że podałam tylko wczoraj po kropelce i Olusiowi i Jasiowi więc mam nadzieje że w żaden sposob im to nie zaszkodzi ...

Ewuś ja też czekałam na to co będzie się działo i jestem z Tobą całym serce i mam nadzieje że Twój zmądrzeje i już będzie dobrze :) a z karmieniem też jestem pełną podziwu że udało Ci się karmić tyle czasu :) a te fajke mogłaś sobie odpuścić :p :)

katarzynajanicka dobrze że się zakupy udały :) zazdroszcze tego aerobicku :)

Obiecuje będe na bieżąco !! Więc miłego dnia Kobietki :) i wpadne znowu :)

Witajcie, ostatni goście właśnie odjechali - wkoncu cisza i spokój w domu:-) teraz odpoczne po ostatnim intensywnym tygodniu - następna większa impreza za dwa lata - komunia Wiktorii:-) U nas nocka jak zwykle - spanie od 21 do 2 w nocy a później pobudka co 2 godz ze wstaniem o 6 rano.
Kurcze mysle cały czas co z tym vigantolem, ja go podaje od lipca, ale po wczorajszych informacjach zadzwoniłam do kuzyna i on tez jak się okazuje podaje feralną serię już od kwietnia.
Małemu caly czas jeździ w tym nosku w czwartek do kontroli i coś czuje że jednak na wizycie u laryngologa się skończy. A dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta kontrolna z Wiktorią u chirurga no i od dzisiaj rusza znowu basen Wiktorii. Szkoda że nei ma tam zajęć dla takich maluchów jak Oskar. Wiktoria nie może się doczekać ja trochę mniej - z dwójką dzieci samej to będzie delikatnie mówiąc cieżko bo mąż w pracy do 18.

Miłego dnia, ja musze zoprowadzić chłupke do stanu używalności:)

reklama
Ja cuda na kiju wyprawiam wydaje mi się, że tak już jest!!!Bo jak do tej pory było ok a tutaj nagle masakra!!Z tym, że mała już waży 6900

To może pij więcej

lenao kurde ja podaje vigantol z jedna z tych serii....

ja mam vigantol z wycofanej serii i co mam teraz zrobic oczywiscie oprócz niepodawania go małemu

A co to w ogóle ten Viagantol jest? W jakim celu podawałyście to maleństwom? A czemu to wycofali??? Mam nadzieje, że dzieciom nie zaszkodziło:no::no:

Dzięki za info, my też mamy z tej serii :-(

Do góry