Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe to tak jak wczoraj jaKuzynka mówiże pod drzwiami leżała przesyłka zwykły list!!Biorę w ręke tak dziwnie sie przelewa
Mówię do mamy że może to wąglik mama spanikowana nie otwieraj przy dziecki idz z tym na dwór
Rozrywam koperte a tam saszetka odplamiacza ariel
![]()

Jestem :-)
Mały waży8900g i mierzy 74cm
![]()
![]()
![]()
A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj
wszystkie dostalyscie paczki a ja niea wypelnialam w szpitalu te druczki
![]()
, tylko jedną kaszkę za guizzewela tż niezła waga
nie wiem jak u was ale na szczepienie to dzieci umawiane są na konkretne dni i lelarka tylko nimi sie zajmuje a oprócz tego jeszcze na konkretną godz
, tylko dzieci są przyjmowane, bo to jest osobne wejscie i poradnia tylko dla dziecija tez dostalam z bebilonu jedna kaszke dzisiaj po 6+
Anik niezła waga czym Ty go karmisz
Ewela Twoja też piękna ale te nasze szczęścia rosną![]()
boję sie co by było gdybym obiema karmiła

No poprostu brak słówA kurde jaka wiadomosc dostalam na poczte od laseki, bo srzedaje hustawke po małym , niewiem czyto prawda czy ludzie juz taka wyobraznie maja,zeby zaplacic jak naj mniej " Treść wiadomości:
Witam,będę pisała wprost bardzo chciałabym kupić taką huśtawkę dla koleżanki, która urodziła miesiąc temu chłopczyka, który ma wadę serduszka, mama dziecka leżała po porodzie 2 tygodnie na oiomie, obecnie jest po operacji i ma krwiaka w brzuchu, przepraszam ,że tak pozwalam sobie pisać, ale liczę , na to,że ludzie mają serca, więc piszę wprost o co chodzi, bardzo chciałabym jej pomóc, chociaż i tak pomagam, ale nie stać mnie na zapłacenie takiej kwoty, więc moja propozycja to 100 zł za huśtawkę, jeśli tak to będę bardzo wdzięczna , jeśli nie to trudno. "
A przeciez jest duzo tanszych hustawek ,a ta sobie wybrala jedna z najlepszych - cwaniara jedna noo i jaki tupet.
A patrze w jej login,a ona tam szczeniaczki szitzu za 500zł kupila to ja stac bylo

Fajne łóżeczko i spacerówkaMAMAS PAPAS PEG PEREGO PIPI NIEBIESKI (1312408287) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC MOOLINO PROMOCJA (1302511324) - Aukcje internetowe Allegro
przyszlam sie pochwalic co wczoraj mama nam kupila![]()

Trzymam kciuki!!!!Wiem jak to ciężko jest w takich sytuacjachAcha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .

(do dwóch postów)Jak z mężami to u mnie w grę wchodzi sobota i niedzielahehe w końcu pooglądam gołe klaty
I popatrzę na kąpielówki ciasteczek
Uwielbiam czytać Twoje postyDla mnie to całkiem zdrowe podejcie lepiej patrzeć niż atakować...tymczasem idę zrobić ataka na męża![]()

Ślicznie wyglądacie!Dlaczego ja byłam przekonana że Ty masz bardzo ciemne włosy??My wróciliśmy koło 19 z basenu
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijałaAle pół godzinki się w wodzie pobawiła
A to zdjątka jakieś takie:
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny![]()
Nie,spoko ja też tak wyglądamśliczna pływaczka z Natalci a Ty zdec gdzie masz brzuch??????? matko czy tylko ja wyglądam jak w 5 miesiacu ciąży![]()

nawet jak niektóre mamy w 9 miesiącu

Buziale kochana!