reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ewela tż niezła waga
nie wiem jak u was ale na szczepienie to dzieci umawiane są na konkretne dni i lelarka tylko nimi sie zajmuje a oprócz tego jeszcze na konkretną godz

reklama
hehe to tak jak wczoraj ja :)Kuzynka mówiże pod drzwiami leżała przesyłka zwykły list!!Biorę w ręke tak dziwnie sie przelewa:)Mówię do mamy że może to wąglik mama spanikowana nie otwieraj przy dziecki idz z tym na dwór;)Rozrywam koperte a tam saszetka odplamiacza ariel:)

heeh to mamuśkę wąglikiem nastraszyłaś:-D

Jestem :-)

Mały waży :szok: 8900g i mierzy 74cm :szok: :szok: :szok:

A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj

woow, niezła waga!

wszystkie dostalyscie paczki a ja nie:( a wypelnialam w szpitalu te druczki:(

ja tez nie dostałam żadnej paczki:no:, tylko jedną kaszkę za guizz

ewela tż niezła waga
nie wiem jak u was ale na szczepienie to dzieci umawiane są na konkretne dni i lelarka tylko nimi sie zajmuje a oprócz tego jeszcze na konkretną godz

u mnie jest tak samo:tak:, tylko dzieci są przyjmowane, bo to jest osobne wejscie i poradnia tylko dla dzieci

ja tez dostalam z bebilonu jedna kaszke dzisiaj po 6+

to dokładnie to co ja ja tez dostałam kaszkę po 6 m-cu

do mnie też jakaś paczka dotarła tyle że nie wiem skąd bo wysłali na adres gdzie jestem zameldowana więc przypuszczam że któraś z tych szpitalnych jak będę u lokatorów to odbiore i się dowiem

reklama
Co Tu się działo wczoraj:szok::szok::szok:

A kurde jaka wiadomosc dostalam na poczte od laseki, bo srzedaje hustawke po małym , niewiem czyto prawda czy ludzie juz taka wyobraznie maja,zeby zaplacic jak naj mniej " Treść wiadomości:
Witam,będę pisała wprost bardzo chciałabym kupić taką huśtawkę dla koleżanki, która urodziła miesiąc temu chłopczyka, który ma wadę serduszka, mama dziecka leżała po porodzie 2 tygodnie na oiomie, obecnie jest po operacji i ma krwiaka w brzuchu, przepraszam ,że tak pozwalam sobie pisać, ale liczę , na to,że ludzie mają serca, więc piszę wprost o co chodzi, bardzo chciałabym jej pomóc, chociaż i tak pomagam, ale nie stać mnie na zapłacenie takiej kwoty, więc moja propozycja to 100 zł za huśtawkę, jeśli tak to będę bardzo wdzięczna , jeśli nie to trudno. "

A przeciez jest duzo tanszych hustawek ,a ta sobie wybrala jedna z najlepszych - cwaniara jedna noo i jaki tupet.
A patrze w jej login,a ona tam szczeniaczki szitzu za 500zł kupila to ja stac bylo
No poprostu brak słów:szok::szok::szok::szok::szok:
Fajne łóżeczko i spacerówka:tak::tak:

Acha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .
Trzymam kciuki!!!!Wiem jak to ciężko jest w takich sytuacjach:tak:
Napisz koniecznie co i jak wyszło w badani:tak::tak::tak:
My teraz mamy kontrolne echo serca 5 lutego;-)

Jak z mężami to u mnie w grę wchodzi sobota i niedziela:)hehe w końcu pooglądam gołe klaty :) I popatrzę na kąpielówki ciasteczek:)
(do dwóch postów)
Dla mnie to całkiem zdrowe podejcie lepiej patrzeć niż atakować...tymczasem idę zrobić ataka na męża;)
Uwielbiam czytać Twoje posty:-D:-D:-D:-D:-D
My wróciliśmy koło 19 z basenu:)
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała:( Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła:)
A to zdjątka jakieś takie:
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny:)
Ślicznie wyglądacie!Dlaczego ja byłam przekonana że Ty masz bardzo ciemne włosy??
śliczna pływaczka z Natalci a Ty zdec gdzie masz brzuch??????? matko czy tylko ja wyglądam jak w 5 miesiacu ciąży:no::no:
Nie,spoko ja też tak wyglądam:-D:-D:-D nawet jak niektóre mamy w 9 miesiącu:-D:-D

Co do tej całej ustronianki to może się nie wypowiem bo bardzo dobre słowa już użyłyście.I nie wiem czy wszytko przeczytałam bo są edytowane posty,ale to może i lepiej że nie...

Paula TY się wogóle nie przejmuj taką osobą bo każda Tu za Tobą murem stanie:tak::tak:Buziale kochana!

Do góry