reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie:)
Rozmawiałam z Wiktorią jest już lepiej!!Nie chce tylko jeść:(Mają stresa bo jak z rany bedzię coś wyciekać to będzie zaszywana na żywca:(Tak jak wczoraj jeden z chłopców na jej sali!!Kuzynka mówi, ze tak sie darł, ze wszyscy dookoła płakali:(
Gaja zasnęła jak się obudzi to troche zabawy i na spoacer lecimy mimo że leje deszcz!!!
Proszę o głosy@@@
Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

reklama
witajcie kobitki;-)

u nas nocka ok, poraz pierwszy Sońka spała sama w swoim pokoiku ;-) z wlączoną nianią i ok :-)o 2 jedzonko i o 6 na śpiocha i pobudka o 8 .uff kolejny etap za nami...
ja mam dzis migrene wiec koosimy sie w syialni na łóżku, malej sie przysneło i mamusi też :tak:
pisałyscie o postepach w poruszaniu, ja z mała raz w miesiacu jezdze do osrodka dla maluchów i póki co rozwija sie prawidłowo i robi postepy. turla sie na boki, sama sie obraca w lóżeczku i potrafi sie juz przekrecic z brzucha na plecy i odrwrotnie, a tak sie martwiłam bo to wczesniak i zbyt dlugo spedzala w leżaczku a za mało na dywanie...teraz jest na etapie podnoszenia pupki na czworaka i oczywiscie leząc płasko cały czas próbuje sie podniesc do siedzenia ale niczego nie przyspieszam bo nie wolno jak mówi rehabilitant, . Mała musi dojsc do wszystkiego sama trzeba jej tylko stwożyc warunki - czyli duzo swobody i leżenia na podłodze.

Jezu kiedy to zleciało, już jezdzimy w spacerówce bo gondola za mała :szok:

pozdrawiamy i odewiemy sie poźniej

Załączniki

• DSC08052.jpg
    DSC08052.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 55
Ja tez sie witam w dobrym humorze mimo ze poniedzialek:-) Lilcia pospala do 8 w tym 2 pobudki wiec nie jest zle, no i weekend byl super, zabralismy mala do miasta na lunch ale jej sie podobalo miedzy ludzmi, chyba wkraczamy w nowa faze :tak: Trzeba tylko pamietac zeby zabierac ze soba pare zabawek i jakiegos chrupka do ciamkania :tak:

liliti wejdz na watek o karmieniu maluszkow tam jest juz sporo na ten temat. Generalnie zaczyna sie od 2-3g np. kaszki manny i dodaje to raz dziennie do jedzonka. i tak przez 2 miesiace :) Milo czytac ze Sonia tak sie ladnie rozwija

kasiek zaglosowane, rzeczywiscie w tym konkursie tylko raz dziennie mozna glos oddawac :-( na lene juz sie nie udaje

emalia duzoooo zdrowka kochana!! zaglosowane :-)

gosiagro snilo mi sie ze organizowalas parapetowke :-p:-p

zdec dobry ten sms :-) Rzeczywiscie powinnas od czasu do czasu wyrwac sie bez malej, niech maz sie nia zajmie to przynajmniej moze nauczy sie doceniac ile to pracy kosztuje :wściekła/y::tak:
avena a na jakie badania? morfo? Ciekawe ile Igusia wazy

konniczynka nie strasz !! Podium dla pierwszej zafasolkowanej czerwcowki nadal nie zajete wiec.. :-D:-D

Ostatnia edycja:
A le dziś spokojnie:tak:
J a jak zwykle w pracy a mała z babcią dzis nocka kiepska budziła się z 5 razy im starsza tym więcej pobudek:baffled:
zdec-mój to wczoraj cały dzień się podlizywał ale nieugięta byłam dziś już od rana z pracy wydzwania a ja i tak zła jestem jeszcze wczoraj ja małą kąpie a ten mi opowiada co robił że do knajpy tez gdzieś wstąpił no cholera mnie wzieła a ja spędziłam sobote sama z dziećmi w domu nie pomyśli że jak mi to opowiada to mi przykro że ja też bym chciała raz na jakiś czas gdzieś wyjść odsresowac się i odpocząć od dzieci

koriander dzieki;-) zaraz wejde i poczytam, po tak dlugiej przerwie torche zagubiona jestem hehe,
ps a gdzie wklejacie fotki i filmiki z waszymi maluchami, bo chcetnie popatrze??

Witam się poniedziałkowo:-)
u nas nocka spokojna-mała odsypiają chyba wczorajsze wojaze:-)
dokładnie tydzień temu na kontroli w pl lekarka mówiła ze ząbki to jeszcze nie teraz a tu co mamy już 2 dolne jedynki!!! W sobotę pierwsza a dziś rano druga jest już wyznieta normalnie szok! Dzis planuję wybrać sie po fotelik do karmienia dla małej o ile mój sie ruszy z kanapy..
No nic mykam zuza wzywa.

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się w świetnym humorze:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Alankowi od wczoraj nic nie jest:tak::tak::tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Nawet nie wyobrażacie sobie jaka to dla mnie ulga:tak::tak::tak:
wcozraj to siedziałam jak na szpilkach!
Teraz śpi sobie grzecznie.
Wczoraj przyjechali do mnie rodzice i dzisiaj pojechali i dlatego nie było mnie:tak:;-)
strasznie sie ciesze, wyobrazam sobie jaka to ulga :))

Do góry