reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

musze sie pochwalić ze moj synuś dzisiaj sam usiadl. leżał na kanapie a pod pleckami miał podusie, tak sie dlugo spinał az w koncu mu sie udalo, usiadl, ale po 3 sekundach zaczął ie kiwac na boki wiec go położyłam :)

reklama
jutro też sprubuje normalnego banana rozgniesc i dać małej bo owoców ze słoików nie bardzo ;-( dzis wsuneła troche marchewki z jabłkie, ogólnie zauwazyłam ze nie lubi slodkich rzeczy ale to pewnie po ciąży mojej, nie jadłam nic słodkiego i pewnie tego nie zna;-)

pisałyscie o prezentach gwiazdkowych, w tym roku wigilia u nas i jakies 15 osób , już od miesiaca mysle o prezentach co komu i w ogóle;-)no i to pierwsze święta naszej Niuni!!! mój maż chciałby dostać nowy zegarek do nurkowania i na narty, kosztuje dużo wiec juz odkładam kase po trochu bo chce go mile zaskoczyc i mu go sprezentowac...zasłużył bo bardzo mi pomaga i wiem ze mnie kocha;-) no i nie chce wyjsc na złą żone bo sama pewnie dostane jakis fajny prezent, poza tym bardziej lubie dawc niz dostawac......
no i oczywiscie szlachetna paczka jak co roku z mężem przygotowujemy prezent dla obcych.

Znow naprodukowalyscie !! ja sie nie zgadzam !!x:)) nie mam mozliwosci Was przeczytac

Mam nadzieje ze wszystkim chorowitkom juz lepiej , moj synus wczoraj wywinal mi numer ,wczesniej budzil sie ze ktos mu zwinal mleko tym razem postanowil zlapac winowajce no i obudzil sie prze odciaganiem i nici z dojenia :)) bedzie glodowal jak pojdzie mama do pracy

Jak po kinie u nas w porzadku choc wiecej sie po tym filmie spodziewalam

Kolorowych snow

Tak z ciekawostek, mielismy wlasnie otwarcie najwiekszego H&M z wieeeelkim dzialem dla dzieciaczkow :))

Swietny pokaz, na prawde piekne
[video=youtube;2W6Eabefezg]http://www.youtube.com/watch?v=2W6Eabefezg&feature=topvideos[/video]

Ostatnia edycja:
dzień dobry,

zdec - ja mam materac kokosowo-gryczany i jeszcze żadnych odgnieceń nie zauważyłam

Klementinka, Anik, Hefi - jak noc minęła? Mam nadzieje, ze dzieciaczki lepiej się już czuja:tak:

Milka - na czym byłaś w kinie?

koriander - woow, naprawdę świetny pokaz:tak: mi najbardziej podobał się misio kołyszący wózek:)

dzieńdoberek;-)

dziś pobudka o 7:30 wiec to nie przypadek wczoraj tylko Niunia postanowiła przesypać juz całe nocki :-)
co do materacy to tez mam kokosowo-gryczany za 60 zł i jest jak nowy :-)
dziś jedziemy na obiadek do mojej mamy wiec mam robote z głowy

miłego dnia

piata :))

Gosiargo ja bylam na sniadanie do lozka

Moj maly mis juz spi, starszy w przredszkolu ja mam dzis po poludniu zlot czarownic czyli spotykam sie z przyjaciolkami i dziecmi tez....

Milego dnia moze uda mi sie odezwac wieczorem

reklama
Do góry