reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie sobotnio. U nas za oknem pruszy śnieg, nie wiem czy się ciesyć z tego powodu...U nas noc do bani, małego kaszel męczył i co chwilę wstawalam patrzeć czy wszystko ok. Wstał o 7:30 i teraz spowrotem usnął. Nos ma zapchany i ciężko mu się oddycha, nie chce jeść i pić. Masakra.
Lencja - udanego wyjazdu
gosiagro - my na andrzejki idziemy do rodzicow, będzie też brat z bratową. Bierzemy kolege Sobieskiego a na miejscu zrobie pizze:-)
hefi - zdrówka dla Julci
ita85 - uszkodzone biodro w tym wieku oj niedobrze - zdrowka dla babci
lena - ja też zazdroszcze nocek:-)ale niech ci śpi jak najdłużej:-)

dobra nadrobiłam dzisiejszy dzień:-)teraz czas poczytać co tam działo się tutaj w czwartek i piątek:-)dobrze ze zamknięty w miarę ogarniam.
Miłego dnia

A może tak na sanki...:-D

Witajcie sobotnio. U nas za oknem pruszy śnieg, nie wiem czy się ciesyć z tego powodu...U nas noc do bani, małego kaszel męczył i co chwilę wstawalam patrzeć czy wszystko ok. Wstał o 7:30 i teraz spowrotem usnął. Nos ma zapchany i ciężko mu się oddycha, nie chce jeść i pić. Masakra.

zdrówka dla Oskarka:tak: to tyle śniegu macie że o sankach myślisz:-p?
a z babcia to wiemy niestety że w tym wieku to ciężko się zrasta, bbcia naszczęście ma pęknięcie nie złamanie ale zawsze:no: no i ona mieszka sama, fakt że mieszkanie przy rodzicach ale jak zawoła to nie słychać no i moi rodzice pracują więc z całodobową opieką nienajlepiej...

.Witam i ja
u mnie niedość że wczorajszy dzien do bani to jeszcze noc mały wczoraj w dzien spał 20min w wózku o 16 30 był już marudny ale przeciągnęłam go do kąpieli o 18;00 butla przy której zaczął pyzysypiać ale jak się skończyła wielkie oczy i ryk nie było mowy o polozeniu do łóżeczka na rękach był spokojny i tak do 21 kiedy wkońcu zasnął oczywiście na rękach położyłam go do łóżeczka spał do 23 smoczek pogłaskałam go po buzi zasnoł do 1;30 potem znowu 4 no i 6 pobudka na całego do tej pory nie spi on ma niespożyte siły
My andrzejki dzisiaj u nas .Przychodzi kuzyn mojego K i chrzestny Michała z rodzinką
ita przykra sprawa z babcią oby wszystko się dobrze skończyło
Milka ja kupuję takie

B&L PureVision/Pure Vision 6szt + 3 GRATISY fakt tych u optyka nie maja a te kture polecali 120 za 3 szt takrze bez porównania

Ostatnia edycja:
witam z rana:)
ale jestem wściekła po raz drugi w tym tygodniu nie mam wody w kranie:wściekła/y: brrr ani sie wykapać, ani zmywarki wstawić ani prania, nawet butelek nie mam w czym umyć:angry::angry::angry:
Lencja udanego wyjazdu! oby Kornelcia dobrze zniosła podróż!!!
ja dziś będę piekła muffinki-chyba że jeszcze prąd mi zabiorą:wściekła/y::szok: to się nie uda a popołudniu wybieramy się do znajomych.
wczoraj moja 83letnia babcia przewróciła się, upadła na biodro, nie mogła wstać więc zdzwoniliśmy na pogotowie, ma coś pęknięte, ustanie, ale kroku nie zrobi, tak ją boli, mam nadzieje że jakoś dojdzie do siebie:-(
duzo zdrowka dla babci, niestety w tym wieku takie pekniecia moga ciagnac sie i nigdy nawet nie zagoic, oby u babci bylo inaczej
ale niespodzianki Ci wodociagi wymyslaja
Lencja - udanego wyjazdu
gosiagro - my na andrzejki idziemy do rodzicow, będzie też brat z bratową. Bierzemy kolege Sobieskiego a na miejscu zrobie pizze:-)
hefi - zdrówka dla Julci
lena - ja też zazdroszcze nocek:-)ale niech ci śpi jak najdłużej:-)

dobra nadrobiłam dzisiejszy dzień:-)teraz czas poczytać co tam działo się tutaj w czwartek i piątek:-)dobrze ze zamknięty w miarę ogarniam.
Miłego dnia

wezcie mnie ze soba:-p
no jak cos sie przypaleta to zlapie na dobre, najpierw goraczka teraz kaszel, wspolczuje bardzo biednemu Oskarkowi
skrzydełka 'ala Kfc; sałatkę gyros; pomidory z serem i sosem czosnkowym, muffinki z orzechami laskowymi i czekolada, i galaretkowe łódeczki i siostra coś tam ma jeszcze przywieźć
mniam, az mi slina na klawiature pociekla:sorry2:
bawcie sie dobrze

ja zapomnialam o andrzejkach i nic nie zorganizowalismy, ale od kolezanki dzieciaki chore wiec nawet lepiej ze nie przyjada
nie wiem co robic, mozemy jechac na swieta do PL ale to oznaczaloby sylwestra osobno:-(sama nie wiem czy jechac czy zostac

reklama
Witajcie, u nas pada snieg a platki wielkosci kurzych jaj !! Zaraz pokaze Lili jak sie obudzi

gosiagro nie wiem czy kladziesz Majusie za wczesnie, moja w lozku jest ok 18.30 a o 19 spi, a wstaje o 8, czasami troche przed. Ma zawsze pobudke okolo 5 na zmiane pampka i wtedy tak okolo godziny jej zchodzi zanim znowu zasnie. Ale pysznosci zrobilas na andrzejki mmmmm:-D. Ja zapomnialam na amen, zreszta tu nikt nie obchodzi:no:

ita duzo zdrowka dla babci!
Anik oby juz Oskarek szybko wyzdrowial, tyle sie nacierpi :-( Moze mu odpusc dzisiaj te sanki :-p
Lencja milego pobytu i oby sie Nelcia ladnie zaklimatyzowala!

oj mala sie obudzila a zaraz beda u nas tesciowie wiec milego dnia1!

Do góry