reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień doberek

Przegapiłam wczoraj, że Lilitek nasz Koriandowy pół roczku już skończyła :szok: Dużo zdrowka dla Ciebie Maleńka, niech świat zawsze będzie dla Ciebie ekscytujący i przychylny!

Średnio się dziś czuję :-( Chyba się wczoraj za bardzo spocilam na tym mrozie i się przeziębiłam :-(Mam nadzieje, że się nie rozłożę zupełnie
A w salonie stroiciel wkłada do fortepianu mechanizm, który był u niego w remoncie, wreszcie będzie mi grał jak należy :-)
Anecznik- gratulacje dla Kamila, wkrótce będzie smigał jak szalony:tak:
BButterfly- a ja wczoraj śledziłam tą awarię gazowni na bieżąco w TVN24, że też takie rzeczy się jeszcze dzieją, nigdy nie można być spokojnym.... dobrze, że nie trafiło na Twoją dzielnicę... A sanek nie dało się przywiązać do wózka- lewą ręką pchałam Gosię, prawą ciągnęłam Piotrka :-) Gdybym się dziś lepiej czuła powtórzyłabym wyczyn :tak:

Miłego dnia wszystkim:-)

reklama
hej dziewczyny
znow mnie troche nie bylo, ostatnio kurs mnie strasznie pochlania chce zrobic jak najwiecej przed styczniem-wiem ze jak wroce do pracy tego czasu bedzie malo:-( pozatym ostatnio mielismy ciche jesli tak to moge okreslic dni i ehh az mialam ochote sie spakowac kupic bilet dla siebie i malej i wrocic do polski - na szczescie kryzys zarzegnany:-)
zuza ostatnio dostala suchej skory na polikach, zgieciach nozek i suche plamki na rekach-bylam u lekarza i okazalo sie ze to sladowe ilosci egzemy :( dostalam krem do smarowania i krem do kapieli -na razie mleka nie zmieniamy bo lekarka uwaza ze to nie od mleka ale od plynu w ktorym zuza jest kapana(uzywamy j&j)zobaczymy jak nie poskutkuje do konca przyszlego tyg to pojde znowu

nie wiem czy wiecie ale dzis jest dzien darmowej dostawy na str Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 1 grudnia 2010 r. jest lista sklepow ktore biora udzial w tej akcji:-)

dobra mykam troche was poczytac
milego dnia

hehe... tak, zmieniłam avatar bo widzę że żadna praktycznie z Was nie ma swojego zdjęcia a po ostatnim szpiegu nie chciałabym, żeby ktoś z mojej rodzinki mnie podczytywał a później komentował ;)

Witajcie my po sczzepieniu Gaja waży 8,540 i mierzy 67;)
Płace za szczepionki skojarzona +pneuo;)
No i za miesiąć znów ale to bezpłatna na odrę, różyczkę i coś tam jeszcze;)
Dziewczyny PILNE czy ktoraś z Was zna francuski??
Potrzebuję to przetłumaczyć;)
Bonjour, je veux vous prévenir tout de suite la moto a été vendue, quelqu'un l'a prise tout de suite a un bon prix. Je suis désolé pour vousça vous évite de faire beaucoup de route pour venir et il y a beaucoup de neige ici. désolé vraiment. merci encore

zacząłam wczoraj moje dzieło- rysunek kubusia z przyjaciółmi na ścianie w małego pokoju -na razie mam tylko szkic ale chcę do świąt skończyć :) od razu mówię- talentu nie mam ale choćby był najbrzydszy na świecie ja go namaluję i już :D

pochwal się jak skończysz:tak::-D:-D

zagłosowane:tak:

tak:laugh2:jeszcze tylko malzowi zamowic z douglasa (tylko nie wiem czy sobie zasluzyl) i bede miec dla wszystkich
kalendarz juz przyszedl, mysle ze babcia bedzie skakac ze szczescia, co miesiac bedzie podziwiac swoich wnukow
dalam zdjecia tez dzieci brata zeby bylo sprawiedliwie:-p

fajnie masz:tak:, ja z prezentami jestem w proszku

radość nieziemska: mój filemon sie turla :) doczekałam się :)

fajnie:-), gratki

Średnio się dziś czuję :-( Chyba się wczoraj za bardzo spocilam na tym mrozie i się przeziębiłam :-(Mam nadzieje, że się nie rozłożę zupełnie
A w salonie stroiciel wkłada do fortepianu mechanizm, który był u niego w remoncie, wreszcie będzie mi grał jak należy :-)

to dużo zdrówka:tak::tak:, grzej się herbatka z cytrynka i miodem

jesteś pewna? bo na odrę i różyczkę szczepi się po roku

pochwal się jak skończysz:tak::-D:-D

zagłosowane:tak:

fajnie masz:tak:, ja z prezentami jestem w proszku

fajnie:-), gratki

to dużo zdrówka:tak::tak:, grzej się herbatka z cytrynka i miodem

jesteś pewna? bo na odrę i różyczkę szczepi się po roku

kurde a moze swinke...na pewno cos namieszałam ale wiem ze jak dziecko skonczy 6 m-cy to bedzie szczepiona;)

Lena wrzuciłam to w translator i wyszło coś takiego:
Witam, chciałbym ostrzec was teraz rower został sprzedany, ktoś wziął go od razu w dobrej cenie. Żal mi ciebie vousça unika długą drogę, aby przyjść i istnieje wiele śnieg. naprawdę przykro. Jeszcze raz dziękuję

Lena wrzuciłam to w translator i wyszło coś takiego:
Witam, chciałbym ostrzec was teraz rower został sprzedany, ktoś wziął go od razu w dobrej cenie. Żal mi ciebie vousça unika długą drogę, aby przyjść i istnieje wiele śnieg. naprawdę przykro. Jeszcze raz dziękuję

dzięki;)hehe poplątanie z pomieszaniem;)

Dziewczyny PILNE czy ktoraś z Was zna francuski??
Potrzebuję to przetłumaczyć;)
Bonjour, je veux vous prévenir tout de suite la moto a été vendue, quelqu'un l'a prise tout de suite a un bon prix. Je suis désolé pour vousça vous évite de faire beaucoup de route pour venir et il y a beaucoup de neige ici. désolé vraiment. merci encore

mariusz zna,ale teraz w pracy jest;/

reklama
Do góry