reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewelinko gratuluje zebolka

madziuś myśle ze chodzi o twój "ton" pisania, "panie forumowiczki""drogie panie" - to brzmi troche protekcjonalnie nie sądzisz, raczej nie zwracamy sie tutaj do siebie w ten sposób ;-) wiecej luzu w postach proponuje a problem raczej zniknie ;-))

ja dzisiaj pierwszy dzien po powrocie z dziekanki na uczelni;-) jakos dziwnie tyle godz bez małej hehe
mąz został z Sonią w domku, bawili sie na całego ,o 17 jak zwykle małą połozył .....ja wracam o 20 a ona spi ale nie po kąpieli tylko od 17 spała jak suseł w ubraniu ;-)))) mąż przerazony chodził sprawdzac czy oddychaa, wtała o 21 szczesliwa jak bąk i chulaj dusza;-))) teraz wykąpana już je kolacyjke i do łóźia .....dzieciaki sa słodkie i takie rozczulające, jak ona sie do mnie śmieje od ucha do ucha i całuski daje to mnie za serce sciska szokk!!! nie ma takiej drugiej miłosci jak miedzy dzieckiem a rodzicem !!!!!!!!!!!!!!

kłade sie do łóżeczka, ps mam tak kochanego męża a Sonia ojca ze nie mogłabym chyba wymarzyc sobie lepszego, mam nadzieje ze wasi męzowie tez tak chetnie zajmuja sie malenstwem ...... dobranoc

ten kto wymyslil goraczki i placz caly dzien z powodu wychodzacych zebow,dostanie ode mnie w pysk! nooszz kurde to dopiero drugi a zwaariowac idzie;/

w ogole,dzien dobry Paniom :D

reklama
Do góry