reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosiagro Gratuluję sukcesu i życzę dalszego powodzenia w dążeniu do satysfakcjonującej wagi:tak: i dzięki za przypomnienie o PIT:tak: Czekam na jeszcze jeden PIT i będę się rozliczać. Nawet już wiem, na co 1%przeznaczyć:-)
eagle Zdrówka dla dzieciaków i dużo siły dla ciebie:tak:
ewelinka Gratuluję ząbka!
cobra dzień dobry:-D
kasiulka świetnie, że widać postępy :tak:
milka Gratuluję nowych umiejętności, a jak poszukiwania pracy?
izia współczuję, nasza cała trójka się rozłożyła w mniejszym lub większym stopniu (kaszel, kichanie, katar, ból gardła w różnym nasileniu)
asiatipl Nie miej wyrzutów sumienia, dzieci chorują, miewają wypadki- nie jesteśmy w stanie uchronić ich przed całym złem. Niestety:-( Najważniejsze, że nie zignorowałaś objawów i szybko zaczęło się leczenie :tak:
madzius Życzę wytrwałości w łapaniu moczu;-) I dużo zdrówka dla Kasi
zyrraffka Powodzenia w walce z katarem, ja też próbuję zwalczyć to paskudztwo.
magdam Mi jest czasem ciężko z jedną marudą, a ty jesteś dzielna i świetnie sobie radzisz, choć was niekiedy pech prześladuje:tak:
ewela Gratuluję ząbka i nowego słowa:tak: I spóźnione najlepsze życzonka dla Bartoszka:tak:
yoshe Przytulam i rozumiem
aisa Nie myślałaś o tym, żeby poszukać jakiejś pracy? Np. na niepełny etat? Zawsze miałabyś jakąś odskocznię od domu. A niedługo masz wizytę u psychologa, mam nadzieję, że zostaniesz na terapii. Naprawdę jest ci potrzebna pomoc specjalisty.
agi Witaj w gronie mam dzieci zwiedzających świat na czterech kończynach:-D
Nie wiem, dlaczego nie mogę wyłączyć pogrubienia:wściekła/y:
Idę poćwiczyć i spać, pobudka standardowo pewnie będzie o 6 i jeszcze w nocy cyc, więc niewiele czasu zostało na sen:-(
W weekend może uda mi się częściej zaglądać niż ostatnio.
Doranoc

PIERWSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie troche mnie nie bylo ale czasu jakby coraz mniej :))

Wszystkim solenizantom wysylam buziaki, chorowitkom zyczymy zdrowia

Na szybko tylko napisze co u nas i postaram sie juz byc na biezaco. Eryk zaczal raczkowac robi to tak zapamietale ze wieczorem ma czerwone cale kolanka, zaczal siadac z raczkowania i ogolnie zabawki Olafa sa zagrozone :)) no i meczy sie sie z katarem

Milka gratulujemy raczkowania i siadania i życzymy zdrówka dla chłopców :)

Miłego dnia laseczki :)
Ja robie kawusie i zapraszam :)

Żegnaj. Zresztą już kiedyś się z nami żegnałaś. Wyczuwam w Tobie nutę trolla.

Można mieć wszystkiego dosyć, to fakt, bo i ja mam czasami takie dni. Ale NIGDY nie napisałabym, że zostawię swoje dziecko. Próbujesz tylko zwrócić naszą uwagę na Twojej osobie

Kasiulka_1980 .... nie jest tak jak myślisz i piszesz...

Wczoraj byłam wykończona. Niewyspana, bezsilna, nie umialam pomoc wlasnemu dziecku bo sama ze sobą nie mogłam dojść do ładu.
Rozmawialam z mężem ze sie spakuje i wyjezdzam.... a On załatwił mi opieke dla Basi i kazał mi iść spać.
W nocy miałam dreszcze, drgawki i oddałam wszystko co zjadłam przez cały dzień. Masakra.
Mąż jeszcze mi przypomniał przysiege małżeńską - na dobre i na złe.
Naprawde jest fantastyczny.
Ja naprawde nie jestem soba kiedy jestem zmęczona.

Basia od dzis jak nowa. W nocy jedna pobudka, nie rzuca sie juz po calym lozku. W koncu raczkuje i chodzi po calym pokoju - jednym slowem - znow jest sobą. Wczoraj wyszla jej wysypka, wiec 3dniówka sie skonczyla.

Bardzo Was przepraszam

Ps. Basia własnie bawi sie SAMA w łóżeczku!!! Niemozliwe!

Aisa- każda z nas ma gorsze dni, ale od razu takie słowa?Może potrzebowała byś jakieś przyjaciółki , która Cie wysłucha zrozumie i wesprze w potrzebie. Zacznij się spotykac z ludzmi, może to by ci pomogło? Basia- jest cudowną dziewczynką, śliczną i mądrą. Będzie dobrze tylko sama musisz w to zacząc wierzyc i dążyc do tego :)

Osiemdziesiątapięćdziesiąta:p
Aisa- Mam do Ciebie wielka prośbę. Jak masz gorszy dzień to od razu popros kogoś by sie Basią zajął. Nie czekaj aż Basia się rozryczy , nie czekaj az Cię nerwy wezmą! Idz po teścia , teściową , zadzwoń po mamę swoją czy tatę a sama albo sie połóż albo idż w miasto! Piszesz że Basia jest sobą... Wczoraj też była sobą! Tylko moge się załozyć że wyczuła twój humor, nastrój i dlatego była taka absorbująca. Pamiętaj że dzieci też płacza , marudzą . One potrzebują czułości , miłości.
Zgadzam się z Koniczynką , znajdz sobie pracę na kilka godzin. Nie wiem co mogę Ci jeszcze pomóc już wszystko napisałam w moich poprzednich postach odkąd zaczęłaś z nami pisać. Chce Ci tylko powiedzieć ŻE MASZ CUDOWNĄ CÓRKĘ...

reklama
dzień dobry! My zakatarkowani. Mieliśmy iść na imieninki ale wyślemy tylko tatę w delegację a z Łukaszkiem w domku posiedzimy.

Miałam iść wczoraj z dziewczynami potańczyć ale nie zostawię mojego smarkającego samego:(( bidulek mój kochany.

Dziewczyny jak wasze maluszki mają katarek to jak często czyścicie nosek??

Do góry