reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Coś mało Cie tutaj ostatni Kochana. Jak sie Hania miewa?

I Karo nie widać z kilka tygodni juz... Nie wspomne o Buterfly która juz wywołuje , wywołuje i wywołuję i nic

A ja jestem często, na bieżąco czytam ale nie mam kiedy odpisywać. Hania super, po rehabilitacji coraz bardziej sprawna. Już się ładnie obraca z brzuszka na plecy i odwrotnie. I jak siedzi to już się tak szybko nie przewraca, hehe

A jej ulubioną zabawą jest rzucanie zabawek, żeby mama podnosiła - i tak w kółko

reklama
No spadłam z krzesła:):):):)!! Ty to masz wejście:):p
Czesć gdzie Ty byłaś???????????

cobra- dobry wieczór :)

walcze z zebami mlodego,albo z jego humorami. nie wiem co gorsze:D spac ze mna,chodzic za mna,masowac po brzuszku , ciagle jesc:D

a wieczorem zamiast spac,to placz przez sen:( zadne masci nie pomagaja,czopki nic.nie wiem co mam robic:(

agi78 - wass up,wass up

liliti - czesc:D obowiazki domowe,tak to nazwijmy;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja jestem często, na bieżąco czytam ale nie mam kiedy odpisywać. Hania super, po rehabilitacji coraz bardziej sprawna. Już się ładnie obraca z brzuszka na plecy i odwrotnie. I jak siedzi to już się tak szybko nie przewraca, hehe

A jej ulubioną zabawą jest rzucanie zabawek, żeby mama podnosiła - i tak w kółko

Fajnie że rehabilitacja pomaga....To z Hanusi zrobiła się już mała wiercipiętka, co???? Oj tak Pola też uwielbia tą zabawę....mamusia - średnio :-)

Hehe Super że po rehabilitacji troszke się Hania rozruszała! :) Na szczęście Jas jeszcze nie wpadł na to że można cos podniesc jak rzuci:p:p i mamę potraktować jako "dzwiga" :p:)

ja dzisiaj pierwszy dzien po powrocie z dziekanki na uczelni;-) jakos dziwnie tyle godz bez małej hehe
mąz został z Sonią w domku, bawili sie na całego ,o 17 jak zwykle małą połozył .....ja wracam o 20 a ona spi ale nie po kąpieli tylko od 17 spała jak suseł w ubraniu ;-)))) mąż przerazony chodził sprawdzac czy oddychaa, wtała o 21 szczesliwa jak bąk i chulaj dusza;-))) teraz wykąpana już je kolacyjke i do łóźia .....dzieciaki sa słodkie i takie rozczulające, jak ona sie do mnie śmieje od ucha do ucha i całuski daje to mnie za serce sciska szokk!!! nie ma takiej drugiej miłosci jak miedzy dzieckiem a rodzicem !!!!!!!!!!!!!!

kłade sie do łóżeczka, ps mam tak kochanego męża a Sonia ojca ze nie mogłabym chyba wymarzyc sobie lepszego, mam nadzieje ze wasi męzowie tez tak chetnie zajmuja sie malenstwem ...... dobranoc

Mój mąż to ostatnio anioł, ale nie chce za bardzo przechwalac. Pomaga we wszystkim, zajmuje się małym, daje mi pospac dłużej, sprząta ze mną i gotuje. Powiem szczerze ,że znałam go pare lat ale dopiero jak się Jasiek pojawił to pokazała jakim naprawde jest człowiekiem.

ten kto wymyslil goraczki i placz caly dzien z powodu wychodzacych zebow,dostanie ode mnie w pysk! nooszz kurde to dopiero drugi a zwaariowac idzie;/

w ogole,dzien dobry Paniom :D

A dobry dobry mordeczko. Ty to masz wejście:-D U nas też się wycie zaczyna bo górne dziąsła spuchnięte. Dasz radę kobito, kwestia dni i będzie dobrze.

Oj , skąd ja to znam. Dzisiaj po kapaniu Jasiek numer roku wyciął. Smarowałam go balsamem i ten oczywiście chciał go dorwac w swoje łapki, więc żeby odwrócic jego uwage wsadziłam mu w łapkę buteleczkę z wit d3 a ten jak się nie zamachnął i cisnął tą butelką jakieś 3-4 m od nas. Masakra ile ma to już siły i jak to już wie czego chce. Wyraźnie chciał balsam :):-D

Świetnie,że rehabilitacja przynosi rezultaty. Hanusia szybko nadgoni.

Gaja, Pola, Filipek, Hubek i Jędrek - dzieciaczki najlepsze zyczonka dla Was, rośnijcie zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosiagro - eee nooooo nie pogadasz:-)....szóstka z przodu to super wynik!!!! :tak::tak::tak: Gratki!!!!

Lena - jak tam imprezka z chrzestnym???? Ale mi smaka narobiłaś wredoto-niedobroto;-)

Agi - 12 na plusie????? Jaaaaaaa u mnie tyle samo ale na minusie, ja juz chcę wiosny!!!!! gratki dla raczkującej Polci:tak:

Ewelinka - gratuluję zosiowego zębolka:-)

cobra - witaj, całe wieki Cię nie było!!!!!

Kasiulka - Iga tez polubiła rzucanie zabawkami:):):)

drogie forumowiczki:-) przeleciałam na szybko dzisiejszy dzień wiec jesli kogoś pominęłam przepraszam najmocniej. Ide luknąć na zamknięty:-)

reklama
Witajcie troche mnie nie bylo ale czasu jakby coraz mniej :))

Wszystkim solenizantom wysylam buziaki, chorowitkom zyczymy zdrowia

Na szybko tylko napisze co u nas i postaram sie juz byc na biezaco. Eryk zaczal raczkowac robi to tak zapamietale ze wieczorem ma czerwone cale kolanka, zaczal siadac z raczkowania i ogolnie zabawki Olafa sa zagrozone :)) no i meczy sie sie z katarem

Do góry