Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja poszukuje zaufanego/sprawdzonego/poleconego kogos,moze byc z allegro, kto wykona dla mnie ulotki i wizytowki,moze ktoras juz Koszysta z czegos takiego ?

Wczoraj planowałam posiedzieć sobie z mężem wieczorem po jego koncercie przy piwku, ale Małgosia zaplanowała to samo i od 24 do 3rano imprezowała z nami
W ogóle zrobiła się taka żywa śmiechotka- przemieszcza się z prędkością światła w wybranym już przez siebie kierunku, z Piotrusiem już się wykłóca o zabawki, a jak coś jej sie nie podoba to zaraz skarży "mama, mama". Wczoraj pierwszy raz dzieci kąpałam razem- jeszcze tak szcześliwej mojej dwójeczki nie widziałam, Małgosia pływaczka oczywiście na brzuchu , Piotrek ją polewał po głowie, a ta pełen zachwyt 
Cześć laleczki :-)
Nosz kurcze tak jak nigdy nie narzekam na nasze państwo i na polityke tak chyba zacznę. Czekałam od kilku dni na "trzynastkę" jak na zbawienie, krucho u nas z kasą jak nigdy, w końcu się wkurzyłam, poszlam do księgowej i okazało się, że po macierzyńskim nie przysługuje- nosz cholera- i macie politykę prorodzinną
Poza tym cudnieWczoraj planowałam posiedzieć sobie z mężem wieczorem po jego koncercie przy piwku, ale Małgosia zaplanowała to samo i od 24 do 3rano imprezowała z nami
W ogóle zrobiła się taka żywa śmiechotka- przemieszcza się z prędkością światła w wybranym już przez siebie kierunku, z Piotrusiem już się wykłóca o zabawki, a jak coś jej sie nie podoba to zaraz skarży "mama, mama". Wczoraj pierwszy raz dzieci kąpałam razem- jeszcze tak szcześliwej mojej dwójeczki nie widziałam, Małgosia pływaczka oczywiście na brzuchu , Piotrek ją polewał po głowie, a ta pełen zachwyt
Aiso- też jestem poruszona Twoją osobą i Twoimi dołkami, ale czasami mam wrażenie, że sama sobie nie dość próbujesz pomóc, Perfecta ma racje- jak czujesz, że dołek nadchodzi- reaguj natychmiast, nie czekaj, az będziesz na skraju rozpaczy... Trzymaj się!
Buziule dla Was wszystkich kochane! Ide uśpić Gosiaka, ale jeszcze wrócę![]()
to mialaś chyba fuksa :-) Ja byłam na zwolnieniu od maja, ale to bez różnicy, bo podobno jest przepis, że musi być faktycznie przepracowane pół roku, choc teraz czytam różne fora i sama nie wiem, czy mnie jednak nie zrobili w ciula....kajdusiu - ja dostałam trzynastke wyliczoną z 2 pensji które dostałam w 2010 roku, szału nie było ale zawsze coś, a ty cały rok byłaś na zwolnieniu a później na macierzyńskim?
to mialaś chyba fuksa :-) Ja byłam na zwolnieniu od maja, ale to bez różnicy, bo podobno jest przepis, że musi być faktycznie przepracowane pół roku, choc teraz czytam różne fora i sama nie wiem, czy mnie jednak nie zrobili w ciula....
to mialaś chyba fuksa :-) Ja byłam na zwolnieniu od maja, ale to bez różnicy, bo podobno jest przepis, że musi być faktycznie przepracowane pół roku, choc teraz czytam różne fora i sama nie wiem, czy mnie jednak nie zrobili w ciula....