reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam słonecznie:)

Najlepsze życzenia dla miesięczniaków z ostatnich dni i dzisiejszych od mojego już ośmiomiesięcznego Miłoszka:)

No i dużo zdrówka dla chorowitków i anginowców:)

Perfecta - buuuuu, przegapiłam Usta usta....:( mam nadzieję, że są na VOD, to dzisiaj nadrobię, bo uwielbiam

Lena -ja z kolei nie solę nic, nawet my się przestawiliśmy na jedzenie bez dosalania. Na początku było dziwnie, ale się przyzwyczailiśmy.

liliti - śliczny dywan, ja chcę córeczkę!!!! najlepiej taką, jak Lili na suwaczku!!!!

Jutro tłusty czwartek, muszę się powstrzymać, bo udało mi się przez ostatnie dwa tygodnie zrzucić 6 kg:)

Coś jeszcze miałam napisać, ale uciekam na spacer, bo Mały się obudził, a u nas co prawda 0 stopni, ale słońce prześliczne!!!

Miłego dnia i udanych spacerków.

Aha, mój pełzak zaczął od kilku dni tak śmiesznie, niepewnie raczkować i próbuje stawać, gdzie tylko to możliwe.

gosiagro - mam to samo...Jutro wracam do pracy i tylko angielski i angielski.....Mam nadzieję że nie zapomniałam języka....przez ten rok!!!!Bo odkąd wróciłam do Uk to tylko u lekarza i w sklepach musiała spikać...a że rzadko wychodziłam.....no ale od jutra spikanie pełną gębą!!!!! Hihihihihi!!!Na pewno dasz sobie radę...

a ty w UK tez pracujesz w ubezpieczeniach?

a mi maz przypomnial ze dzis mamy 4 rocznice cywilnego:zawstydzona/y:

wszystkiego najlepszego!!!

Jutro tłusty czwartek, muszę się powstrzymać, bo udało mi się przez ostatnie dwa tygodnie zrzucić 6 kg:)

jak ty to zrobiłaś 6 kg w 2 tyg??:szok: a to bezpieczne dla zdrowia tak szybko schudnąć?
najlepsze życzenia również dla twojego synka:tak::tak::-)

Casia dla twojego Miloszka tez najlepsze zyczenia, musze zapamietac ze do trzech muszkieterow dolaczyl czwarty hehehe

ja rowniez zycze Kamilkowi i Oskarkowi oraz Helence wszystkiego najlepszego

dalam Jaskowi nitke makaronu spagetti zebym spokojnie obiad zjadla, normalnie szal, takiej zabawy nie ma z zadna zabawka

a ty w UK tez pracujesz w ubezpieczeniach?

Niestety nie w centrum Konferencyjnym.....Zajmujemy się organizacją szkoleń i róznego rodzaju konferencji dla firm.....Ja zajmuję się organizacją kolacji dla firm....bo jak wiadomo szkolenie szkoleniem ale najważniejsze potem coś dobrze zjesc ....koniecznie z winem i z jakimiś pierdołami....Czasem jak rozmawiam z organizatorem szkolenia w sprawie kolacji czy jakiegoś specjalnego lunchu to mam wrażenie jakbym o przeszczepie serca rozmawiała albo równie ważnym....a to kelnerzy muszą zacząć serwować wino nie wcześniej niz 5 minut ale nie poźniej niż 10 po rozpoczęciu kolacji...a to stoliki mają być tylko po prawej stronie sali, a to w czasie lunchu maja być podane specjane ciasteczka....nie na dwóch czy 4 talerzykach ale koniecznie na trzech nie wiem WHY?????????????? I takie tam .... Na szczęście teraz już nie będę pracować na wieczory....więc tylko zbieram dane od klienta , manager restauracji dostaje ode mnie wykaz co i jak...oczywiście jest spotkanie co i jak...i spadam do domu!!!!!!!!!!!!!!
Chciałabym pracować w ubezpieczeniach ale jeszcze mi troszkę brakuje aby płynnie posługiwać się językiem branżowym.....Gastronomia co innego.....Może kiedyś o ile tu zostaniemy ale jeśli wrócimy to bardzo bym chciała wrócić do ubezpieczeń....

Klementinka - Najlepszego Kochana.....Fajny prezencik na rocznicę.... "nowy" bąbelek!!!!

Jutro tłusty czwartek...Może będą jakieś pączusie w polskim sklepie!!!!!1

dziewczyny mój Łukasz strasznie mało sika, przez noc prawie nie zmoczył pieluszki i w dzień teraz nawet nie musiałabym zmienić pieluchy gdyby nie kupa:( myślicie, ze to normalne?? Trochę się niepokoję tym.

czesc dziewczynki
nie bylo mnie troche, Kubuś już zdrowieje, katar jeszcze został, mamy 4 zębole, 3 po prawej stronie i 1 po lewej ;0 w dziwnej kolejnosci mu sie wyrzynaja, a na pewno nie tak jak w ksiązkach pisza, ale to nic, kazde dziecko jest przeciez inne ;) moj oryginalny Kubus ;)

dziewczyny nie jestem na bieżąco, ile ciężarówek mamy na forum??????????? wciąż 3 czy jeszcze ktos dołaczył???? mi sie @ spoznia i troche panikuje

wszystkiego najlepszego dla solenizantów, rośnijcie zdrowo!!!!!!!!!

klementinka wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta ;)
zyraffka zawsze robil tak malo siku? czy teraz mu sie tak zrobilo? sprobuj wiecej plynow podawac i na konsultacje do pediarty dobrze byloby sie wybrac trzymam kciuki

reklama
moja mała zakupowiczka przesyła pozdrowienia ;-)))):-):-):-)

Załączniki

• 2011-02-10 11.59.28.jpg
    2011-02-10 11.59.28.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 60
Do góry