reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
idę spać chciałam się pochwalić, ze w sobotę idziemy z Łukaszkiem i jego koleżanką na basen na zajęcia dla dzieci
)
dobranoc, kolorowych snów
dobranoc, kolorowych snów
Klementinka
Fanka BB :)
emalia ale Jasiek chodzi, az meza zawolalam zeby zobaczyl
Jestem. Nie miałam neta od poniedziałku. Awaria. Dwie ekipy u mnie były i dzisiaj już sukces.
Na wstępie dziękuje kochanym moim za pamiec o mojej osobie: GOSIAGRO, EAGLE, LENA. JESTEŚCIE CUDOWNE!!!
I musze podziękowac aż czterem mamusią ,za życzonka dla mojego Jasia: Gosiagro, Lenka, Koriander, Klementinka. Bardzo Wam dziękujemy i buziaki od Jasia.
U nas prawie dobrze. Jaś w środę miał bilans i waży równe 9kg i 77 cm.
Ja dzisaj byłam u lekarza , bo mam pęcherzyki ropne na podniebieniu i okazuje się ,że to angina, no i zaś antybiotyk. Mam nadzieję,że mały nie złapie. Wrrr....
Wszystkim jubilatom od poniedziałku DO DZISIAJ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!!
Wszystkim chorowitkom, zdróweczka. Nowych ząbków gratulujemy!!!
Przy okazji pochwalę się z dzisiejszych wyczynów mojego 9 miesięcznego synusia. Może nieudolne te pierwsze próby , ale dla rodziców wielka radośc.
YouTube - Pierwsze "kroczki" JasieńkaRówne 9 miesięcy
Wszystkim dobrej nocki.
EMALIA WWWOOOOOOWWWWW JAK ON PIĘKNIE CHODZI!!!! cOŚ NIESAMOWITEGO! GRATULACJE !!!!!!!!!
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Emalia - Już 3 razy oglądaliśmy z Pawłem filmik z Jaśkiem....Brak mi słów!!!Jest niesamowity!!!!!!!!!!!!Buziak ogromny dla niego od nas!!!!!!
I najlepszości dla Jaśka!!!! Samych radosnych chwil Ty nasz mały zdolniacho!!!!!!:-);-)
I najlepszości dla Jaśka!!!! Samych radosnych chwil Ty nasz mały zdolniacho!!!!!!:-);-)
Ostatnia edycja:
aisa80
Witam.
emaila - swietny filmik! Pierwsze kroczki sa niesamowite!
Musze Wam sie pochwalic z moja Baśka tez wczoraj "chodziła" "
Az zapiszczałam z radości 
emaila - swietny filmik! Pierwsze kroczki sa niesamowite!
Musze Wam sie pochwalic z moja Baśka tez wczoraj "chodziła" "
Dziń dybry!
Skończyło się rumakowanie - pogoda dzisiaj pod psem
koriander - aż tak dobrze nie mam, zeby na piechotę nad morze dojść - mieszkam na drugim końcu miasta i dojazd też zajmuje około 20 minut... ale zdecydowanie warto było, tym bardziej, że dzisiaj deszczowo i wietrznie już jest...
liliti - na podwijanie paluszków nam radziła wszelaka stymulację - dotykanie, głaskanie, drapanie i masowanie stópek, żeby jak najbardziej stymulować receptory
Perfecta - super, że wszystko gra
znaczy się warto było lecieć na złamanie karku
i Jaś taki grzeczny - wow!
zyrraffka - u nas za uspokajacz działa smoczek - cyc słuzy tylko do jedzenia, nie do ciumkania (decyzją Agatki). Jak nocka? Mam nadzieję, że Łuki wynagrodził Ci ciężkie zasypianie pięknie przespaną nocką
emalia - witaj
super filmik! Masz bardzo dzielnego syneczka
nie "kroczki" a KROKI!!! Chodzi już jak przynajmniej roczny maluch!!! WOW!!! Mam nadzieję, ze nie załapie tego paskudztwa od Ciebie a Ty szybciuteńko wyzdrowiejesz 
Skończyło się rumakowanie - pogoda dzisiaj pod psem
koriander - aż tak dobrze nie mam, zeby na piechotę nad morze dojść - mieszkam na drugim końcu miasta i dojazd też zajmuje około 20 minut... ale zdecydowanie warto było, tym bardziej, że dzisiaj deszczowo i wietrznie już jest...
liliti - na podwijanie paluszków nam radziła wszelaka stymulację - dotykanie, głaskanie, drapanie i masowanie stópek, żeby jak najbardziej stymulować receptory
Perfecta - super, że wszystko gra
zyrraffka - u nas za uspokajacz działa smoczek - cyc słuzy tylko do jedzenia, nie do ciumkania (decyzją Agatki). Jak nocka? Mam nadzieję, że Łuki wynagrodził Ci ciężkie zasypianie pięknie przespaną nocką
emalia - witaj
raz dwa trzy trzecia try try try try
Pan Jan maltretuje stoliczek z kubusiem puchatkiem a mama ma chwilunie na kawunie
O 5 :30 pobudka była chyba z Łukaszkiem się dogadali wczoraj
Potem chwila snu ale o 6:30 już wstał.
Pan Jan maltretuje stoliczek z kubusiem puchatkiem a mama ma chwilunie na kawunie
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dzień dobry, my znowu na nogach od 5:30 :///
sealet nocka w sumie nie najgorsza, tylko 3 pobudki, 1:30, 3:30, 4:30 i wstaliśmy 5:30
(((
Łukasz nie chciał żadnego smoczka niestety, w sumie to nie będziemy mieć problemu z oduczaniem.
sealet nocka w sumie nie najgorsza, tylko 3 pobudki, 1:30, 3:30, 4:30 i wstaliśmy 5:30
Łukasz nie chciał żadnego smoczka niestety, w sumie to nie będziemy mieć problemu z oduczaniem.
Ostatnia edycja:
reklama
emalia82
Witam i ja.
Mój szogunek wywala mi wszystko z szuflady z biurka (siedzi mi na kolanach) a ja moge jedną reką pisac. U nas nocki już superowe. Jasiek całe śpi w łóżeczku i śpi tak do 6-7. Pogoda dzisiaj ble, a w takie dni ogólny leń. Ale wiosna coraz bliżej.:-)
Wszystkim miłego dzionka.
Mój szogunek wywala mi wszystko z szuflady z biurka (siedzi mi na kolanach) a ja moge jedną reką pisac. U nas nocki już superowe. Jasiek całe śpi w łóżeczku i śpi tak do 6-7. Pogoda dzisiaj ble, a w takie dni ogólny leń. Ale wiosna coraz bliżej.:-)
Wszystkim miłego dzionka.