reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego dla przedczorajszych solenizantów : HANECZKIi !!!!wczorajszych JAGÓDKI i i BLIŻNIAKÓW !!!!! I dzisiejszych NATALKI I JASIEŃKA !!!!!!! Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na buziakach

reklama
Jestem. Nie miałam neta od poniedziałku. Awaria. Dwie ekipy u mnie były i dzisiaj już sukces.
Na wstępie dziękuje kochanym moim za pamiec o mojej osobie: GOSIAGRO, EAGLE, LENA. JESTEŚCIE CUDOWNE!!!
I musze podziękowac aż czterem mamusią ,za życzonka dla mojego Jasia: Gosiagro, Lenka, Koriander, Klementinka. Bardzo Wam dziękujemy i buziaki od Jasia.

U nas prawie dobrze. Jaś w środę miał bilans i waży równe 9kg i 77 cm.
Ja dzisaj byłam u lekarza , bo mam pęcherzyki ropne na podniebieniu i okazuje się ,że to angina, no i zaś antybiotyk. Mam nadzieję,że mały nie złapie. Wrrr....

Wszystkim jubilatom od poniedziałku DO DZISIAJ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!!

Wszystkim chorowitkom, zdróweczka. Nowych ząbków gratulujemy!!!

Przy okazji pochwalę się z dzisiejszych wyczynów mojego 9 miesięcznego synusia. Może nieudolne te pierwsze próby , ale dla rodziców wielka radośc.

YouTube - Pierwsze "kroczki" Jasieńka :) Równe 9 miesięcy :)

Wszystkim dobrej nocki.

EMALIA WWWOOOOOOWWWWW JAK ON PIĘKNIE CHODZI!!!! cOŚ NIESAMOWITEGO! GRATULACJE !!!!!!!!!

Emalia - Już 3 razy oglądaliśmy z Pawłem filmik z Jaśkiem....Brak mi słów!!!Jest niesamowity!!!!!!!!!!!!Buziak ogromny dla niego od nas!!!!!!
I najlepszości dla Jaśka!!!! Samych radosnych chwil Ty nasz mały zdolniacho!!!!!!:-);-)

Ostatnia edycja:
Dziń dybry!
Skończyło się rumakowanie - pogoda dzisiaj pod psem :(

koriander - aż tak dobrze nie mam, zeby na piechotę nad morze dojść - mieszkam na drugim końcu miasta i dojazd też zajmuje około 20 minut... ale zdecydowanie warto było, tym bardziej, że dzisiaj deszczowo i wietrznie już jest...
liliti - na podwijanie paluszków nam radziła wszelaka stymulację - dotykanie, głaskanie, drapanie i masowanie stópek, żeby jak najbardziej stymulować receptory
Perfecta - super, że wszystko gra :) znaczy się warto było lecieć na złamanie karku ;) i Jaś taki grzeczny - wow!
zyrraffka - u nas za uspokajacz działa smoczek - cyc słuzy tylko do jedzenia, nie do ciumkania (decyzją Agatki). Jak nocka? Mam nadzieję, że Łuki wynagrodził Ci ciężkie zasypianie pięknie przespaną nocką
emalia - witaj :D super filmik! Masz bardzo dzielnego syneczka :)nie "kroczki" a KROKI!!! Chodzi już jak przynajmniej roczny maluch!!! WOW!!! Mam nadzieję, ze nie załapie tego paskudztwa od Ciebie a Ty szybciuteńko wyzdrowiejesz :)

raz dwa trzy trzecia try try try try
Pan Jan maltretuje stoliczek z kubusiem puchatkiem a mama ma chwilunie na kawunie :) O 5 :30 pobudka była chyba z Łukaszkiem się dogadali wczoraj:p Potem chwila snu ale o 6:30 już wstał.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, my znowu na nogach od 5:30 :///

sealet nocka w sumie nie najgorsza, tylko 3 pobudki, 1:30, 3:30, 4:30 i wstaliśmy 5:30 :((((

Łukasz nie chciał żadnego smoczka niestety, w sumie to nie będziemy mieć problemu z oduczaniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
Mój szogunek wywala mi wszystko z szuflady z biurka (siedzi mi na kolanach) a ja moge jedną reką pisac. U nas nocki już superowe. Jasiek całe śpi w łóżeczku i śpi tak do 6-7. Pogoda dzisiaj ble, a w takie dni ogólny leń. Ale wiosna coraz bliżej.:-)

Wszystkim miłego dzionka.

Do góry