reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

olavip - jak ja bym chciała zeby baska odrzuciła już cycka i spałą całą noc... chociaz od 22 do 7. Czy wymagam zbyt wiele? ;)
Ja tez jestem spiochem! Nawet jak chodziłam do pracy to chodzilismy z mężem spac o 22 i spalismy do 7! Bo na 8 do pracy :)

reklama
witamy. nocka do d....nie wiem ile razy wstawałam brrrrr
młody już po nocniczku buszuje w moim łóżku i taty nie chce wpuścić ale cały czas go woła
milka gratki 2 miejsca a przygoda nocna fajna i oby po waszej myśli poszło
Perfecta jak nocka?
olavip widzisz jak szybko zleciało do wieczora nie daleko
Kasiek wszystkiego najlepszego sto latek

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :)
Niestety tylko na szybko i z doskoku. Od tygodnia walczę z grypą i powoli chyba się poddaje choróbsku :( więc siły nie te. Agatce powoli wbijają się dwa kolejne zębiska i jest bardziej wymagająca :). Efekt taki, że sił na pisanie brak...
Wszystkim wstającym w nocy i śpiącym z dziećmi szczerze współczuję nocek i niewyspania. Przytulam mocno :)
KasiaJ - niech te choróbska się wreszcie od Was odczepią! Jesteś wspaniałą, silną i kochaną mamą, która robi wszystko co tylko może dla swojego synka - PAMIĘTAJ O TYM!!!!!!!!!
Perfecta - jak nocka poszczepienna?
Milka - trzymam kciuki za pracę
Avena - WOW - ile juz ta Igunia potrafi :) hohoho....
Lena - dużo zdrówka dla Gajeczki! A sąsiad niech lepiej się przez najbliższy rok nie pojawia w okolicy ;)
Liliti - dużo zdrówka

Witam serdecznie
Moja córcia również jest czerwcowa choć zapewne najmłodsza pośród wszystkich dzieciaczków, bo urodziła się 30-go.
Mam do was pytanie. Otatnio byłam na kontroli u lekarza, gdy córcia miała 7 miesięcy. Lekarka powiedziała, aby na następną wizytę zapisac się w lipcu lub w sierpniu (wtedy mamy też szczepienie) Czy nie powinnam z dzieckiem pójść wcześniej, aby sprawdzić np wagę? Nic jej nie dolega i nigdy nie chorowała (tfu tfu tfu) więc wizyta byłaby tylko profilaktyczna. Wydawało mi się, że w wieku 9 miesięcy należy dziecko zbadać.

DlaGAI POLI FILIPKA I HUBERTA najserdeczniejsze zyczenia i buziaczki, rosnijcie zdrowo maluszki!!!!:-):-):-)
hihi a wiec tym samym powtarzam :-)

pERFECTA MAM NADZIEJE ZE nocka minela wam spokojnie, odezwij sie (chyba ze odsypiasz :-D)
Kasiek sto lat i spelnienia marzen kochana!!
sealet zdrowka, ja tez jeszcze dogorywam :(

Bambaryla witaj, u nas kontrole do roku sa co miesiac, teraz mielismy miedzy 7 a 1omc dluzsza przerwe
Lena jak po kontroli>>

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
ja znów tylko na chwilę
dołaczam do mamusiek które nie przesypiają nocek, Natan jak zwykle wyladował w naszym łózku, co chwile się budził wiercił więc dla spokoju wzięłam go do siebie. Nie dosyć że budzi się conajmniej dwa razy to pobudka jest już o 5 :szok: tak więc wogóle się nie wysypiam
ale u nas witrzysko - chyba ze spaceru nici :(

KASIEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry