reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zdrowka i przespanych nocy nasyzm robaczkom zycze

Eagle sie nie odezwala ??

Kasia co w koncu u Was jak zinterpretowali te wyniki?

Mucha nie siada chyba wlasnie ze wzgledu na brzuszek powalczylabym ze spaniem w lozeczku, dostaniesz kopa i bedziesz sie dopiero stresowac.

Olafasola gratuluje zeba

U nas fajna przygoda nocna... klade spac Ercia w spiworku przykrywam kocykiem i zakladam jego rogi pod materacyk o 5 rano slysze placz.... patrze a tu sobie stoi Ercio i ryczy. Wytarzal sie spod kocyka rozpial spiworek zdjal go z raczek i wstal !!!

A z innej dzialki :) zajelismy z Olafem 2 miejsce w przedszkolnym konkursie na marzanny:))

Buziaki dla solenizantow!!

reklama
Avenka- To rzeczywiscie buc z tego człowieka ! Współczuję całej sytuacji! A jak czytam o Iguni co potrafi to mi az oczy wyszły na orbitę. SUPER!!!! GRATULUJĘ takich postępów:)
Milka - świetnie że rozmowa udana !!!
Dziewczyny mamy cały czas 38,2 - 37,8 CO JA MAM ZROBIC PODAC MU TEN CZOPEK CZY TO ZA MAŁO NA CZOPKA?
Normalnie głupieję:( Podziwiam WSZYSTKIE Mamusie zmagające się z tymi wstrętnymi chróbskami Chylę czoła !!! Bo ja głupieję:(:(:(
Jeszcze wydaje mi się ze to sa normalne w świecie skoki temperatury:( bo raz mierzę37,8/6 a z a5 minut 38,2:(
help

Perfecta spokojnie
mi lekarka mowila ze temp zbija sie od 38,5 w pupci
ale jak chcesz spokojniej spac to daj mu ten czopek, chyba ze cos mu juz podawalas
nie mierz mu temp co 5 minut, lepiej daj mu sie wyspac, kontroluj czolko
jutro na pewno bedzie juz ok
Jas po szczepieniu mial nawet 39°, nastepnego dnia przechodzi

Klementinka dziękuję. Myslałam że już wszystkie śpicie:)
Dałam mu paracetamol o 15 , myślę żeby mu podać na noc bo boję się że moge paść i nie słyszeć nastawionego co pół h telefonu... Mierzę mu termometrem na podczerwień więc nie przeszkadzam mu bardzo:) Dziękuje dziękuję dziękuję

witajcie:) i już mamy piąteczek. Dzisiaj mężuś wraca:) a;e pewnie późno...
Jagoda dała mi dzisiaj pospać do 5:30:p ale przeciągłam ją do 6:p

perfecta - jak tam nocka?

DRUGA :)

Milka26 - gratulacje z okazji zajęcia drugiego miejsca :)

Baśka na nocniku. Nocka.... eh... szkoda gadać. Kiedy Ona zacznie przespypiać całe noce jak normalny człowiek? Eh.....

reklama
asia - moja też nie przesypia nocki.. średnio 2-3 razy budzi się na cyca, ale naje się i śpi dalej. tylko taaaki jest ranny ptaszek że szok... bo, no bo..ja jestem śpiochem!!! :p

Do góry