reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
U mnie załamka...Pola nie chce nic jeść...Od tygodnia zero kaszy, obiadków owoców,....Jedynie mleko jako tako...Juz sama nie wiem co robić

BButterFly, hmm.. może prościej będzie( i szybciej:) ) jak podeślę Ci e-booka z książką 'Język niemowląt'? :) Bo stosowałam się po prostu do rad:) Chyba, że wolisz mój skondensowany opis ;).

nadika - dużo zdrówka dla Natanka!

ewela - jak ci dukan idzie?

butterfly - ja w ogóle twojego posta nie widziałam

emalia - mam nadzieje, że lekarstwa szybko pomogą :tak: a jak mu chodzenie idzie?:-)

kasiek - no właśnie a co z tobą?? pisz tu szybko:-D

kasiaj- co lekarz powiedział na te leukocyty?

koriander - planowo mieszkania maja oddawać w październiku, ale zanim urządzimy, mam nadzieje, że święta udałoby się u nas zrobić:tak:

Dzięki Gosiu. Powiem Ci ,że po jedenej dawce Stodalu nie słyszałam jeszcze kaszlu. Oby szybko mu przeszło , bo tag bidulkę szarpie ten kaszel ,że szok. A z chodzeniem coraz lepiej. Potrafi pół pokoju przejśc a potem "halny zawieje" i leci w bok lub do tyłu ale już coraz ładniej łapie "balans".;-)

Haloł popołudniowo! My po ponad 2h spacerku wytlenowani ze hohoho :) :p
Gosia - okna!!!:) spadałam z krzesłą Oczywiście trzymam kciuki by już Boże Narodzenie Wasze było w Waszym mieszkaniu!
Mucha nie siada- Ciesze się że Ci się Język Niemowląt przydał! Gratuluje tak szybkich efektów:) Ta książka nauczyła mnie przede wszystkim szacunku dla mojego dziecka:)
KasiaJ - Jak tam po wizyciwe Kochana ???
Buterfly - Ja właśnie sie tak przyglądałam Nadice:) co Ona pisze:) ja nie widziałam żadnego Twojego posta:)
Emalia - zdróweczka dla Jasia no i dla Ciebie tuuuu :p Jak po zabiegach się czujesz Kochana?
Nadika - zdróweczka Natankowi życze :)

Fenk ju wery macz:-) Zabiegi pomagają ,ale pan rehabilitant stwierdził ,że mam tak spięte mięśnie ,że nie wie czy da się to do końca tygodnia rozluźnic. Dobrze ,że biore leki na rozluźnienie , to może to przyspieszą.

A co U was. Gorączka się już nie pojawia? Buziolki dla Was kochanieńka :happy:

Ale mam doła;(

Tulam Cię mocno dziubasku. Wiesz ,że ja byłam, jestem i będę przy Tobie:blink:

U mnie załamka...Pola nie chce nic jeść...Od tygodnia zero kaszy, obiadków owoców,....Jedynie mleko jako tako...Juz sama nie wiem co robić

Kurczaki, współczuję. Może to zęby albo kolejny skok. Ale tak poza tym jest ok? Może to tylko taki okres i musisz przeczekac. Oby jutro było lepiej. Trzymam kciuki.

Kutwa, ale mam mega katar. Noc jak Rudolf. Masakra!!!!!!!!!!!!
Idę się popluskac;-)

KasaJ przytulam

AniaCh trzymam kciuki za kardiologa bedzie dobrze

Agi temperatury zazdroszcze braku wspoarcia nie:( a bycie sama znam az za dobtrze jeszcze w ciazy moj maz byl albo w pracy albo w szkole a ja caly czas sama z olafem a potem juz z Ercciem tez

Perfekta mi leci czas prze palce na maxa dzis wrocilam z biura nakarmic Ercia i spowrotem wrocilam p[rzed dobranocka do tego moj maz ma tak mine ze.... chyba ten brak pracy sreasznie go doluje, ten facio z ostatniej rozmowy jakis dziwny mial wyslac mailem oferty a kurierem katalogi i cisza..... a jeszcze w pitek chcial zeby mu jego darmowy menago szukal lokalu handlowego u nas

Koriander patrze na ta fotke i chyba bym umarla zanim byl wlozyla do tego 3 dzieci no chyba ze w srodku sa dobrze zabezpieczone

Zyrafka gratuluje raczkowania

Sealt zdrowka mysle ze jakby ja bolalo gardlo to flipsow by nie chciala

Mucha nie siada gratuluje zgrabnie Ci to poszlo !!!

Iza piekna fura Olcio mial podobna ale zajechal dokumentnie wiec teraz jest na liscie roczkowych prezentow

Wczoraj uczylam Eryka robic "indianie atakuja " tzn on krzyczal a ja przytykalam buziaka a dzis wracam z pracy Eryk atakuje sam ale opanowania to on w tej swojej raczace niema :) trzaskal buziaka ta swoja laka niemilosiernie :))

Przepraszam że znowu zasmęcę....ale włąśnie się dowiedzieliśmy że 2-letnia córka naszych znajomych ma białaczkę...Brak mi słów!!!

Agi kochana, ja nie potrafie pocieszyc bo u nas to juz drugi tydzien trwa..najpierw bylo zrozumiale bo choroba ale teraz to jakis ogolny foch na lyzeczke, sloiczki, jedyne co je to z naszych talerzy wiec sie staram przemycac dla niej jedzonko w roznych formach i kolorach :tak: Dzis zrobilam cos a la paluszki rybne i zjadla dwa wiec sie ciesze, ale jesli to dluzej potrwa to nie wiem o co kaman:no: Tak strasznie mi przykro odnosnie tej malej dziewczynki z bialaczka, to takie niesprawiedliwe :-(

emalia zdrowka, ja psikalam sola do nosa i opychalam sie czosnkiem i jakos po 3 dniach ten katar poszedl w cholere..mam nadzieje ze tobie tez pusci! Oby Stodal dla Jasia zadzialal podobno jest na prawde dobry

Lena o co chodzi ja nic nie widze na zamknietym/??

Milka ja tu na kazdym kroku kiedys umieralam, chyba kwestia przyzwyczajenia . Gratulacje dla malego wojownika A jak poszla rozmowa meza ostatnio??

Perfecta jakbys zaczela na allegro wstawiac wiadra czasu to od razu dawaj linka :-p

gosiagro co do brzuszkow to nie mialam do tego glowy bo ciagle lezalam przy Lili jak miala ta goraczke.. Ale zdecydowanie do nich wroce, dzis takie "zwykle" bo nie chce na razie A6W zaczynac. no chyba ze sie dolaczysz?

Czy wasze dzieci tez na wszystko pokazuja palcem?? Jak mowie gdzie jest tata albo gdzie jest kwiatek to zaraz paluch wystawiony, a jak czegos chce to siedzi i tak dlugo pokazuje paluchem dopoki sie nie domyslimy o co chodzi :-D

Agi kochana, ja nie potrafie pocieszyc bo u nas to juz drugi tydzien trwa..najpierw bylo zrozumiale bo choroba ale teraz to jakis ogolny foch na lyzeczke, sloiczki, jedyne co je to z naszych talerzy wiec sie staram przemycac dla niej jedzonko w roznych formach i kolorach :tak: Dzis zrobilam cos a la paluszki rybne i zjadla dwa wiec sie ciesze, ale jesli to dluzej potrwa to nie wiem o co kaman:no: Tak strasznie mi przykro odnosnie tej malej dziewczynki z bialaczka, to takie niesprawiedliwe :-(

emalia zdrowka, ja psikalam sola do nosa i opychalam sie czosnkiem i jakos po 3 dniach ten katar poszedl w cholere..mam nadzieje ze tobie tez pusci! Oby Stodal dla Jasia zadzialal podobno jest na prawde dobry

Lena o co chodzi ja nic nie widze na zamknietym/??

Milka ja tu na kazdym kroku kiedys umieralam, chyba kwestia przyzwyczajenia . Gratulacje dla malego wojownika A jak poszla rozmowa meza ostatnio??

Perfecta jakbys zaczela na allegro wstawiac wiadra czasu to od razu dawaj linka :-p

gosiagro co do brzuszkow to nie mialam do tego glowy bo ciagle lezalam przy Lili jak miala ta goraczke.. Ale zdecydowanie do nich wroce, dzis takie "zwykle" bo nie chce na razie A6W zaczynac. no chyba ze sie dolaczysz?

Czy wasze dzieci tez na wszystko pokazuja palcem?? Jak mowie gdzie jest tata albo gdzie jest kwiatek to zaraz paluch wystawiony, a jak czegos chce to siedzi i tak dlugo pokazuje paluchem dopoki sie nie domyslimy o co chodzi :-D

Jest juz;(
Ja oddam troche apetytu Gai:)

reklama
Do góry