Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nadika - dużo zdrówka dla Natanka!
ewela - jak ci dukan idzie?
butterfly - ja w ogóle twojego posta nie widziałam
emalia - mam nadzieje, że lekarstwa szybko pomogąa jak mu chodzenie idzie?:-)
kasiek - no właśnie a co z tobą?? pisz tu szybko
kasiaj- co lekarz powiedział na te leukocyty?
koriander - planowo mieszkania maja oddawać w październiku, ale zanim urządzimy, mam nadzieje, że święta udałoby się u nas zrobić![]()
Haloł popołudniowo! My po ponad 2h spacerku wytlenowani ze hohoho![]()
Gosia - okna!!!spadałam z krzesłą Oczywiście trzymam kciuki by już Boże Narodzenie Wasze było w Waszym mieszkaniu!
Mucha nie siada- Ciesze się że Ci się Język Niemowląt przydał! Gratuluje tak szybkich efektówTa książka nauczyła mnie przede wszystkim szacunku dla mojego dziecka
KasiaJ - Jak tam po wizyciwe Kochana ???
Buterfly - Ja właśnie sie tak przyglądałam Nadiceco Ona pisze
ja nie widziałam żadnego Twojego posta
![]()
Emalia - zdróweczka dla Jasia no i dla Ciebie tuuuuJak po zabiegach się czujesz Kochana?
Nadika - zdróweczka Natankowi życze![]()
Ale mam doła;(
U mnie załamka...Pola nie chce nic jeść...Od tygodnia zero kaszy, obiadków owoców,....Jedynie mleko jako tako...Juz sama nie wiem co robić
Agi kochana, ja nie potrafie pocieszyc bo u nas to juz drugi tydzien trwa..najpierw bylo zrozumiale bo choroba ale teraz to jakis ogolny foch na lyzeczke, sloiczki, jedyne co je to z naszych talerzy wiec sie staram przemycac dla niej jedzonko w roznych formach i kolorachDzis zrobilam cos a la paluszki rybne i zjadla dwa wiec sie ciesze, ale jesli to dluzej potrwa to nie wiem o co kaman
Tak strasznie mi przykro odnosnie tej malej dziewczynki z bialaczka, to takie niesprawiedliwe :-(
emalia zdrowka, ja psikalam sola do nosa i opychalam sie czosnkiem i jakos po 3 dniach ten katar poszedl w cholere..mam nadzieje ze tobie tez pusci! Oby Stodal dla Jasia zadzialal podobno jest na prawde dobry
Lena o co chodzi ja nic nie widze na zamknietym/??
Milka ja tu na kazdym kroku kiedys umieralam, chyba kwestia przyzwyczajenia . Gratulacje dla malego wojownika A jak poszla rozmowa meza ostatnio??
Perfecta jakbys zaczela na allegro wstawiac wiadra czasu to od razu dawaj linka
gosiagro co do brzuszkow to nie mialam do tego glowy bo ciagle lezalam przy Lili jak miala ta goraczke.. Ale zdecydowanie do nich wroce, dzis takie "zwykle" bo nie chce na razie A6W zaczynac. no chyba ze sie dolaczysz?
Czy wasze dzieci tez na wszystko pokazuja palcem?? Jak mowie gdzie jest tata albo gdzie jest kwiatek to zaraz paluch wystawiony, a jak czegos chce to siedzi i tak dlugo pokazuje paluchem dopoki sie nie domyslimy o co chodzi![]()