reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam :)
Super filmik - sie uśmiałam :)

UWAGA mamy lewa górna dwójkę;)
Gratulacje :)

Jeżeli chodzi o tą 12-latke...moja bratowa urodziła dziecko w wieku 15 lat i widze jakie są tego efekty...Nie da sie w tym wieku być odpowiedzialnym i zapewnic dziecku tego, co potrzebuje. Do tej pory, a ma 19 lat, woli imprezować, niż zająć się dzieckiem...nawet zdarza się, że po prostu nie wraca do domu na tydz. Szkoda dziecka :(

Zapowiada się ładny weekend - mąż już zapowiedział, że w niedziele do zoo pojedziemy :) Ciekawa jestem jaka bedzie reakcja szkraba :)
Życze wszystkim miłego i słonecznego dnia :)

reklama
Czyżbym pierwsza była?juuuuppiiiii!
Klementinka my też mieliśmy pózno bo o 18;30msza ipo niej chrzest w domu byliśmy o 20;30 i było super bo mały kompu i lulu i wieczór dla nas i też w sobote wiec nikomu sie nie spieszyło
przyznam sie ze na to licze, mam nadzieje ze juz w drodze powrotnej dzieciaki (bedzie 3) padna a dorosli troche posiedza

Agast ja chyba tez zrezygnuje z tortu, o tej godzinie nikt nie bedzie mial ochoty na slodkie a nastepnego dnia to juz normalne ciasta wielkanocne

a na cieplo zrobie chyba udka na slodko z migdalami

co do dzieci-rodzicow, to nie jest wiek na rodzenie dzieci, zazwyczaj funkcje wychowawcza przejmuja dziadkowie
ja na dziecko stalam sie gotowa dopiero okolo 25 lat, wczesniej rzadko kiedy bylam w domu, mialam na siebie 1000 pomyslow i bardzo ciesze sie ze dzieci pojawily sie kiedy siedzenie z nimi w domu nie jest dla mnie koszmarem a przyjemnoscia

Dziewczyny co do tortów u mnie nie było na chrzcinach i powiem Wam, że załuje;(
Asnecja a co na to Twój brat jak jej nie ma tydzien??

zyraffka-mi to cały cas się wydaje że jeszcze czas do chrcin a 10 blisko a ja w sumie jeszcze nie mama menu ale u nas zawsze ja robie obiad a moja mama i tesciowa jakies dodatki i ciasta to mam niedużo roboty:-)
Kurcze 12-13 lat i dziecko nie wyobrazam sobie moja ma prawie 15 a widze jak czasem sie Zośką chwile zajmie to myśli że to lalka jakas wogóle sobie nie wyobrażam żeby dziecko miała ja w jej wieku byłam chyba bardziej dojrzała :baffled:albo tylko mi sie tak wydaje
Musze kupić jakis wózek Zośce bo mutsy już za wielka landara coś miejszego trzeba zakupić i mam ból głowy podoba mi sie ten ma może ktoś taki bo nie http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=876&gclid=CPLI0ve9-KcCFY8ifAodPRMVsQwiem czy będzie ok a nie chce mi sie jechać do wa-wy żeby Zośke przymierzyc
cos sie ten wózek nie wyswietlał ale teraz juz jest

Ostatnia edycja:
Obraz 034.jpgA tak wczoraj Gaja usnęla;)
Obraz 035.jpg

Hejka
Jestem i mam się dobrze...Moje dziecko odzyskało apetyt!!!! Juuuupiiiii!!!! Właśnie wytrąbiła całe 260ml mleka z butli i poszła spać....W ogóle dziś pieknie jadła....220 ml o 6.00, o 8.30 kanapeczka z serkiem....o 10.30 230ml mleka o 13.30 - 150ml obiadku o 17.30 - 200ml kaszy i teraz to mleko...ach co za radość....

super! bardzo się ciesze, że Pola zaczęła z powrotem jeść:tak:

zyraffko ale u nas beda tylko moi rodzice i rodzenstwo wiec jak sie nawet w leginsy przebiore i pokimam przy stole to nikomu nie wyda sie to dziwne
ksiadz nam wkrecil, bo wtedy jest msza paschalna i tak nawychwalal sie tej mszy i ze to bedzie taki piekny symbol itd wiec sie zgodzilismy
a poza tym nastepnego dnia wszyscy bez pospiechu zjedza swiateczne sniadanie a dzieciaki poszukaja prezentow, tzn jeden dzieciak bedzie juz na tyle swiadomy bo pozostala dwojka, w tym Jas nie zaczai o co chodzi z zajaczkiem

zapowiada się naprawdę super!

Dzis caly kraj zyje wiadomoscia z pierwszych stron gazet:
"12-latka urodzila dziecko na wycieczce szkolnej":szok:

Najlepsze ze ani jej rodzice ani dziewczyna nie wiedzieli ze jest w ciazy :szok: A ja myslalam ze takie rzeczy sie " na zachodzie" nie zdarzaja ;-)

o jacie, moja koleżanka z podstawówki urodziła jak miała 15 lat, no ale 12 :szok::szok:

a ja znowu wczoraj przeczytałam o tym, ze we Francji 11 miesięczne dziecko zmarło, gdyż jego matka karmiła ja tylko piersią i sama była weganką, dziecko zmarło z powodu niedoboru witamin, ważyło 5,7 kg :szok::szok: straszne:-:)-(

Zyrafko- u mnie bedzie troche inaczej bo bedzie mi pomagał znajomy kucharz:)
Na zimno bedzie:
- domowy chleb a do tego pasta z ciecierzycy i pasta z czarnych oliwek
- tarta z czerwoną cebulą, kozim serem i rukolą
- sałata z pieczoną piersią kaczki i owocami granatu:)

Na ciepło juz bez rarytasów zeby dzieci też zjadły:
- schab duszony z czerwoną papryką
- udka kurczaka pieczone z pieczarkami
- kapustka

ciasta:
- czekolasowe
- sernik
- jogurtowe z wiśniami.

Tortu nie bedzie.

jakie wykwintne menu, mniam mniam:-)

UWAGA mamy lewa górna dwójkę;)

gratulacje!!!

Zapowiada się ładny weekend - mąż już zapowiedział, że w niedziele do zoo pojedziemy :) Ciekawa jestem jaka bedzie reakcja szkraba :)
Życze wszystkim miłego i słonecznego dnia :)

udanej wyprawy:-)

to mi przypomina jak ostatnio Majusia spała na czworaka:-D
Zobacz załącznik 341401Zobacz załącznik 341402

@#$%&&&&&&&&#@!!:wściekła/y::wściekła/y::szok::no::wściekła/y: przyszedl rachunek za wymiane czesci w samochodzie pffffiuuu

gosiagro, lena ale super pozycje moja tylko w jednej zasypia jeszcze jej sie taki przypadek nie zdarzyl :))
lena gratuluje zabk
Agi super ze Polusia juz lepiej je!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry