reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro - dzięki za troskę. Ząb jak ząb, ale dziąsło jeszcze w ropie, ale przynajmniej nie boli już tak paskudztwo.

Wszystkie mamy i dzieci piękne! Wiem, wiem - obiecałam Wam też fotki, ale przysięgam że nie chcą mi się wgrać! spróbuje jutro rano, bo to pewnie wina mojego netu - badziew jeden:(

Gosiagro , Eagle- dzięki za pamięc o Oli. Jest już dużo lepiej. Już kończy antybiotyk i nie kaszle.
Komunię mamy 19 czerwca więc jeszcze trochę. Kupiłam już namiot taki na dwór 3mx9m i dzisiaj zamówiłam już zaproszenia dla Oli i dla Jasia na roczek :)

Wszystkim dzisiejszym jubilatom wszystkiego naj naj!!!!!

Dziewczyny- fotki przecudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłej nocki życzę.

Ciekawe co u Perci, Kasiek, Badiacka Hmmmmm????

Lenka
- z tymi tłuściochami to mnie miałaś na myśli ? :(

KasiaJ powodzenia na wizycie trzymam kciuki

Co do prezentow... moj chrzesniak zaprosil mnie jako swiadka na bierzmowanie, imprezy raczej nie bedzie a nawet jak bedzie to ja odpadam bo to w piatek po poludniu, trzeba miska klasc spac myslicie ze na bierzmowanie daje sie prezenty? a jesli tak to jakie?

o chociaż 3..eureka...jutro postaram się więcej wgrać:) dobranoc

Załączniki

• 100_4293.jpg
    100_4293.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 76
  • Kopia 100_4238.jpg
    Kopia 100_4238.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 70
  • 100_4177.jpg
    100_4177.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 65
Asnecja teraz to mam juz tylko jeden objaw- rosnacy brzucho, po swietach wyglada jak w 6 m-cu
ruchow jeszcze nie czuje, ty pewnie juz dostajesz kopniaczki:-)
Milka moje rodzenstwo na bierzmowanie dostalo od chrzestnych Biblie, uwazam ze taki prezent w zupelnosci wystarczy

dziewczyny a co sadzicie o butkach elefanten? w PL chyba dostepne sa w deichmanie
Kajdusia cos pisala o nich, jak opinie?
tu maja dobra renome i cena nie jest tak zawrotna jak przy np. Naturino

Ola fajne zdjecia, Jagodka pieknie usmiechnieta

pieeeeeeeerrrrrrrrrrrwwwwwwwwssssssssszzzzzzzzzzza!!!!!!!!!

milka - ja nie mialam bierzmowania ,wiec nie wiem..ale wydaje mi sie,ze jak juz to jakis drobiazg - medalik z lancuszkiem,albo cos takiego
kasiaj- 3mam kciuki za wizyty.
ja marzylam o rowerze na komunie:D

klementinka - sa w polsce te butki,chyba mozna je do Bartka porownac,dla mnie ograniczeniem sa pieniadze..nie moge mu kupic butow za stowe czy dwie,ale gdybym mogla to pewnie kupilabym wlasnie elefantena albo bartka

olavip- Jagodka jaka zadowolona:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
emalia- coś późno macie komunię......tak nietypowo :D ja mam mojego kacperka komunię w niedzielę i mam stresa jak by to moje dziecko było...i jeszcze mam zmartwienie, czy mu się rower spodoba:p no i wstyd mi samej bez b jechać, ciekawe czy rodzinka uwierzy, że on na delegację musiał jechać? i że w nocy z niedz na pon wraca.......chora sytuacja........

z innej beczki: po jutrze mamy hematologa i chirurga i już mam sraczkę...........

U nas jest taka chora tradycja ,że robi się komunię w ostatnią niedziele przed Bożym Ciałem, dlatego :)
Już zaciskam kciuki za wizytę!!! Nie martw się kochana, będzie dobrze :)

o chociaż 3..eureka...jutro postaram się więcej wgrać:) dobranoc

Ślicznie Ola. Córeczkę masz fajniusią i ty też świetnie wyglądasz :)

zero pobudek!!!! :-D:-D:-)

No to tylko pogratulować!!! :) Oby tak dalej.

Witam i ja. Dzisiaj Jasiek też pozwolił sobie ze spaniem. Położyłam go o 19;30 i właśnie wstał i trąbi butle :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Do góry