reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Jezuniu Jasiek dostał jakiejś wysypki na buziaku... na czole ma takie czerwone plamki... na szyi ma dwie przy żuchwie Nie ma gorączki ani nic
Czym mam mu posmarować? Zjemy śniadanko i idziemy do apteki. Tylko nie wiem co mu kupić. Zastanawiam się czy to nie jest od komarów? Ale to by bylo widac bąble wcześniej...

reklama
Dzień dobry o poranku
ja z herbatka kto dołączy???

może najpierw poczytam co nieco :-)

Perfecta nie jestem ekspertem ale może fenistil w kropelkach lub wapno

Ostatnia edycja:
hej

Jezuniu Jasiek dostał jakiejś wysypki na buziaku... na czole ma takie czerwone plamki... na szyi ma dwie przy żuchwie Nie ma gorączki ani nic
Czym mam mu posmarować? Zjemy śniadanko i idziemy do apteki. Tylko nie wiem co mu kupić. Zastanawiam się czy to nie jest od komarów? Ale to by bylo widac bąble wcześniej...
moze przemyj to kalikiem(nadm.potasu) moim to zawsze trochę obgasa po tym

Witam z rana :)
U nas coraz czesciej noce przespane :) Szkoda bedzie, bo pewnie jak sie pojawi braciszek, to znowu zacznie się budzić w nocy :/

Dorotkade - współczuje urlopu :(
Kahna - współczuje przeżyć :( Mam nadzieje, ze bedzie już lepiej...
emalia82 - tak jak piszą dziewczyny choroba psychiczna może bardzo odbić się na zdrowiu fizycznym. Idz jak najpredzej do specjalisty, bo to na prawde może pomóc!!
Agi78 - to Twoje dziecie coś bardzo dobrze sypia :) Przyznaj sie co robisz :)
Perfecta - zwykły fenistil też może być - ostatnio czytałam ulotke

Miłego, pogodnego dnia życze :)

Hej

Perfecta kurcze jak do lekarza nie chcesz isc to jak mozesz weź Jasia ze soba do apteki, pani napewno jak zobaczy cos doradzi:tak: ale tak jak dziewczyny pisly cos takiego jak zyrtec, fenistil powinno pomóc, niewiadomo co to tylko, heh

Zaraz wstawie wam przepis na odpowiednim wątku do fasolki szparafowej w sosie pomidorowym na zime! :) wczoraj robilam i mwie wam..... ;)

edit. Aaa i mialam sie pochwalic ze Miki przesypia mi cale noce;) <jupiiiiiiiiii> :-) Wczoraj poszedl spac o 19 i wstal o 6:)

WITAM:)

perfecta, a jak przyłożysz palec do krostki to znika i pojawia sie czy znika i zostae wklęsnieta???

asencja, liza gratuluje przespanych nocek:) asencja, a starszy bedzie spał w swoim pokoju? u nas jak julianek mial sie urodzic to nelcie 3 tyg wczesniej dalismy do swojego pokoiku, nie protestowala:) i spi przy zamknietych drzwiach:)a julianek spi od 3 m-cy bez pobudek:) a mieszka obok mnie sąsiadka ma synka ze stycznia 2010, i jest na piersi, ale najpelsze jest to ze karmi go do 7 razy w nocy:(((((((((((:)baffled::crazy:

a pisalam wam ze sierpien bedzie lepszy, a juz sie problemy pojawiaja tym razem ze mna:( torbiele na janikach:( w srode ide do dr. ehhhh

Ostatnia edycja:
Kahna moj jak dostawal cyca 2mies temu, tez noce byly przerypane(2-3pobudki, cycki bolały juz bo dziecko zębate to nic milego...) :no: odstawilam od cycka i zobacz, dzis przesypia je cale.... ;]
Dzieci powinny byc karmione do roku, potem to juz jest chyba przyzwyczajenie, a nie "karmienie" :tak:

ja mówie W. zeby moze maz z nim został w pokoju na noc, to probowali, ale sie złamała bo strasznie płakał. nie wiem jak mi opowiada to mnie to przeraża...ja córke karmilam 9 m-cy i sama odrzuciła, i to juz bylo dlugo dla mnie. poprostu trzeba miec silna wole, a moja sasiadka chyba jej nie ma:( bo sama chodzi juz jak cień...

reklama
No niestety:( widocznie nie ma sily zerwać z karmieniem...
U mnie sie to potoczylo tak ze Daniel i Miki odrzucili mi cycka(Daniel mial 9mies a miki rok i troszke) i to dla mnie sygnal ze dziecko juz cyca nie potrzebuje, ale ja piers ograniczałam, i po roku juz byla tylko w nocy napierw 2 razy a potem raz...:tak:

Do góry