reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
czesc dziewczyny podoczytywałam Was :)

Kubausypia, rety 8 zębów mu na raz wychodzi,wszytskie trojki i czworki, z jednej strony juz sie guzki czworki i trojki przebily, dziąsła purpurowe!!!!!!!!!! biedak moj...........
jutro ide do fryzjerki walczyc zeby poprawila fryzure albo oddala kase!!!!!!!!!!!!! jestem wreszcie bojowo nastawiona przez moje przyjaciółki :)

wrocilismy dzisiajo 2 w nocy zMazur, jesli ktośtam wyjezdzapolcam najbardziej Wilczy Szaniec (bunkry Hitlera) i Galindia, gdzie moj mąż kazał sobie robic tysiac zdjec z gołymi babeczkami z drewna ;) swietnamiejscei 80% zwiedzajacych to Niemcy,ale menu w restauracji byłotylko po polsku i slyszalam jak Niemcy zastanawiali sie co moze znaczyc słowo karkówka heheheh

zaraz wracam Kuba wzywa :0

mamkubulki gartuluje zucha

Zyrafka Eryk u fryzjera nie plakal siedzial sam na stolku troche go przytrzymywalam krecil troszke glowa i machal raczakmi ale bylo ok czego zycze i Twojemu niejadkowi

Perfekta u nas tez zelazo niesty po nim kupy fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj zakie i smierdzace pomijajac ze czarne a dajemy 2,5 ml a mamy dawac 5...

Kasiulka ja karmie Eryka swiadomie z wyboru , olafa karmilam 1,5 roku to dla mnie czas na przytulanie i chwile tylko dla mnie i jego. jak sie pracuje a dzieciaki stale gdzies gnaja to strasznie tego brakuje.W nocy misek slodko spi chyba ze cos mu doskwiera typu zeby ale jak sie tylko ktorys przebije znow spi do rana. Olaf sie latwo odstawil mam nadzieje ze i Eryk tez tak sie da

Lena poprosze golabka

Avena pogody zycze

Gosiargo milego pobytu u maluszka !!

My dzis jak zwykle przy pogodzie pobrykalismy po palcu zabaw bylo milo tyle ze Olcio rozwalil noge ale dzielny misiek byl doszedl do domu

jestem znowu;)

usnął.....

moja przyjaciolka ma od dzisiaj druga serie chemioterapii, trzymajcie kciuki, pliz;) jest dobrze, bo jeszcze kilkadni temu miala tak kiepskie wyniki badan, ze nawet na chemie sie nie kwalifikowala

powiedzcie jak moge Kubusia nauczyc pic z niekapka, kupilam taki mały Lovi, ale Kuba go gryzie, zamiast pic eh

rety dziewczyny jak piszecie o swoich wypiekach... to ja umieram ;)
Milusia oszalalam jak przeczytalam o szarotce z lodami!!!!!!!!!!!!!! ;D

eagle olavip ale mam zapłon!! dopiero zobaczylam, ze jestescie zafasolkowane, moje meeega gratulacje!!!!!!!!! nie wiem jak moglam to przeoczyc!!!!!!!!!!!! super! dzielne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!

Asnecja jak dla mnie Michaś ładniej,chociaz mam chrzesniaka Sebastianka i jest przesłodki;) ja mialam cesarke w 37 tyg,ale dziecko nie mialo tetna wiec to było wskazanie nagle, dzieki Bogu Kuba zyje :) trzymam za Was kciuki!

Kahna tak to jest... ze wystarczy pojsc do szpitala zobaczyc cudze nieszczescie, zeby docenic to co sie ma............

Liza spoznione zyczenia rocznicowe!!!!!! niezle przepisy zapodajesz;) super musze wyprobowac

Perfecta nie martw sie na zapas, bedzie dobrze!!!!! badania mozna powtorzyc bbowe kciuki zacisniete!!!!!

zyrafka jeszcze nie obcinalam, szkoda mi tych loków cudownych!!!!!!!!!!!

emalia kochana potrzebujesz szybko CT, nie lekceważ tych objawów!!!!!!!!!!

Kasiulka Kubuś teraz nie przybiera na wadze, ale jak mial 3 miesiace wazyl 8 kg, do tej pory panie w przychodni to wspominaja, bo jszcze nie widzialy takiego wielkiego 3miesieczniaka(ktory w dodatku urodzil sie z waga ponizej 3 kg), wiec nie martw sie, a teraz dzieci jak zaczely chodzil traca duzo wiecej energii, niz wczesniej

Agast biednaJagódka,trzymamy kciuki, zeby jakos da arade z tym gipsem!!!!!

Ewa Karolcia fajnie sie bawiła, super foty ;)
smutne, co napisalas o tej pacjentce,ale tak jest ze w Polsce, ze profilaktyka przeciwnowotworowa leży i kwiczy......

Emalia jaka Oleńka już duża ;)

Milusia zapodaj fotki tego domku!!!!!!!!!! pokaz talent 16 latka, moze go zgłosimy do jakiegos programuomłodych talentach!!!!!!!

konniczynka ładne dziewczyny jesteście! a Emilka jaka ma śliczna sukieneczke!!!!!!!

sealet ale mnie zszokowalas z tym zlobkiem!!!!!!!!!!!! hehehe

Kajdusia gratuluje pieknych cycków! ja bym chciala powiekszyc!!!

sorki miałam wam pokazać nasz domek, ale mialam gości i nie zdążylam zgrać zdjęć:/ postaram się jutro..:/\
chociaz jutro robię sobie włoski wiec tez nie wiem jak z czasem mi wyjdzie:/

Kochane dobranoc:*

Milusia zapodaj fotki tego domku!!!!!!!!!! pokaz talent 16 latka, moze go zgłosimy do jakiegos programuomłodych talentach!!!!!!!
wyszedł mu super, tylko chłopcy zapominają zchylać glowę przed wejściem:eek: hehe (moze jutro...) ta, go do talentu w jedzeniu czekolady, bo zje cała w sekunde i zapyta tylko z takim wyżutem czy ktos moze kawałek chce, jak nie to oczywiscie jego radosc heh:-D 9gruby nie jest, ale tak ma ze za czekolade sie pokroic da:-D)

wyszedł mu super, tylko chłopcy zapominają zchylać glowę przed wejściem:eek: hehe (moze jutro...) ta, go do talentu w jedzeniu czekolady, bo zje cała w sekunde i zapyta tylko z takim wyżutem czy ktos moze kawałek chce, jak nie to oczywiscie jego radosc heh:-D 9gruby nie jest, ale tak ma ze za czekolade sie pokroic da:-D)

to zrobimy konkurencje w jedzeniu czekolady!;) jeszcze tego w Polsce chyba nie było ;) jakos Go wypromujemy ;D

reklama
Do góry