reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Kochane! Wczasowanie u kuzynki i mojej mamy trochę nam się przedłużyło i ostatecznie wrócilismy wczoraj wieczorem. Od jutra mąż zaczyna pracę i będę siędzieć sama z dzieciarnią od rana do późnego wieczora, buuuu... No to kto mnie odwiedzi?:-)

emalia- najwazniejsze, ze czujesz sie już lepiej :tak:, na pewno z każdym dniem będziesz czuć poprawę. Fajnie, że teraz masz się czym zająć- urządzanie łazienki to niezłe wyzwanie- masz już wizję co i jak???
milusia- fajna taka imprezka przy stawiku, razem z pływaniem? ;-)A Twój brat ma u mnie mistrza- najpierw domek, teraz samochód! łał!
mamakubulki- nadal trzymam kciuki za koleżankę...:-(z Bieszczadami nie pomogę niestety...
Perfecta- wielkie gratulacje!!!!!! Jestem z Ciebie dumna!!!!
Ewa- oby z kazdą godziną ból ustępował, wspóczucia
żyrafka- filmik podziwiałam calusieńki i wyjść z podziwu nie mogę! Utalentowanego masz synka:tak:
kasiulka- wielkie gratki również dla Hani, za chwilę będzie śmigać, że nie dogonisz
gosiagro- to chrzestną zostałaś- gratulacje! Maluszek rzeczywiscie śliczny, a Maja jaka przy nim duża :tak: A przy okazji- ładnie Ci z dwójeczką :tak::-)
lena- przesyłam pozytywne fluidki do Wiktorii :-(
olavip- współczuję akcji z paluszkiem i rowerkiem :-( A ludzie często są tacy bezczelni, i tak Cie podziwiam, ze pozwoliłaś innym dzieciom bawić się rzeczami Jagódki
nadika- przepiękne zdjęcia, cieszę się, ze w Łebie Ci się w miarę podobało, miałam wyrzuty sumienia, ze Cię niepotrzebnie źle nastawiłam :cool:. A Ty jesteś niezła laska :tak::tak: Normalnie Miss!!!:tak:Musiałam wczesniej przeoczyć Twoje zdjęcia, bo na pewno bym zapamiętała :tak:
Milka- ale fajnie, jednemu ząbków przybywa, drugiemu ubywa :-) Wróżka zębuszka też przynosi u Was kasę pod poduszkę? ( no właśnie- w jakim regionie Polski Ty mieszkasz, bo nie kojarzę Twojego miasta, a wiesz, że ja trasy ustawiam pod miasta czerwcówek ;-)) A przy okazji- Olaf widział Stefana Malutkiego?Filmik w sam raz na tę okazję :tak: Słabo z tą anemią Eryka, oby się szybko poprawiło

Dziewczynki, mam pytanie
Gosiak ma zieloną srajkę od przeszło tygodnia- tak po 2, 3 dziennie, ma też katar, więc podejrzewałam zęby, ale to może się ciągnąć tak długo??? Poza tym zachowuje się normalnie, nie marudzi, śpi dobrze... od czego to może być... Iść z tym do lekarza?

reklama
jaki Natanek śliczny. W tym materacu jak fajnie siedzi, że się nie boi, szok. A Ty Kochana nie pokazuj się z takim super seksownym ciałem, bom zazdrosna:-D, matkosiu jaki brzuch :szok:gdaie taki można kupić???
tak na poważnie to piękna z Ciebie kobietka, pierwszy raz chyba swoje zdjęcie dodałaś bo nie kojarzę Cię.

nic dodać nic ująć!!! :-)

Witam sie i ja:-):-)
Zyrraffko JESTEŚ WIELKA:tak::tak::tak: i ja postanowiłam dać Majusi łyżeczkę i ta wcinała:szok::szok::-D:-D nie sądziłam, że moje dziecko to już potrafi;-);-) zaraz wrzucę filmik na zamknięty:-):-)

mimi- Majusia tez zachwycona kuzynkiem, podchodziła ciągle blisko i zdziwiona była co to tak macha łapkami i nóżkami:-D:-D

Lena - trzymam kciuki za zdrowie Wikusi

Dla Filipka też dużo zdrowia

olavip - bidulko ty nasza, dużo zdrówka

nadika - piękne zdjęcia, a ty to laska, że hoho:tak: cieszę się, że wam się wakacje udały

Milka - pierwszy stały ząbek to duże wydarzenie:-)

milusia - ten twój brat to skarb, super, że takie atrakcje dla chłopców wymyśla:-)

emalia - dużo jeżdżenia za tymi akcesoriami, ale jaka radość z wybierania:-) szkoda, że wszystko takie drogie, mnie niedługo tez to czeka i się już doczekać nie mogę:tak:

Agi - co u Was, bo tak wszystkim odpisałaś, a nic co u Ciebie

kajdusia - a czy przy wcześniejsych ząbkach tez tak reagowała? a może najadła się szpinaku;-);-)

Asnecja - kciuki zaciśniete

Hehe, coś czuję, że połowa naszych dzieci będzie dziś mieć przygodę z łyżeczką, ja tylko czekam na obiad :-D
Małż w pracy, więc od dzisiaj będę z Wami na bieżąco
Asnecja- kciuki zaciśnięte
gosiagro- no własnie przy wcześniejszych ząbkach nie kupkoliła tak brzydko, zresztą właściwie to teraz też nie widzę, żeby jej coś wyłaziło :baffled: Fakt, że przez ostatni tydzień miała trochę niezdrową dietę (boczek z grilla itp), ale wcześniej też już jadła ciężkostrawne rzeczy i było ok :baffled: Majusia super zdolniacha, boziu, kiedy ja Gosi będę mogła spineczkę założyć....ach..:-)

A co tu taki spokój???

Witam i ja.
Kajdusia- ja bym nie szla jeszcze do lekarza. Jak Gosiakowi nic innego nie dolega, to na 90% zeby.
Konniczynka- w sumie to nie wiem ile ten dach nas wyniesie ( a jest go 250m2). My mamy o tyle dobrze ,że materiały kupi nam szef Mojego małża z rabatami i minus vat, tak więc sporo taniej, ale szykujemy sie i tak na jakieś 15 tyś ( bez więźby, tylko wymiana paru belek i nowe łaty).
Ola, Gosiagro, Kajdusia- faktycznie kasa na to jest potrzebna, i to nie mała, ale to nasza pierwsza aż tak poważna inwestycja w domu, więc nie chce robić ani kupować czegoś "na razie", bo potem to zostaje na lata.
Koncepcje mam na łazienkę, aczkolwiek mój mąż cały czas się zastanawia ze strony technicznej czy kibel np; może stać w tym roku a nie tamtym:-D

A mebelki kupiłam takie. A co, pochwale się na poprawe mojej depresji.
FLÅREN Szafka wysoka - IKEA
FLÅREN/HÖLLVIKEN Szafka pod umywalkę - IKEA
FLÅREN Szafka z lustrem - 60x74 cm - IKEA

a TAK TO WYGLĄDA W ŁAZIENCE MNIEJ WIĘCEJ
Seria FLÅREN - IKEA

reklama
witajcie mordeczki moje kochane po nie małej przerwie:-)

u mnie już remontu cz.1 dobiega końca wkońcu mam wszystko popodłaczane w kuchni i mogę tam działać:-D co prawda jeszcze zostało ogarnięcie tego tak na błysk ale z dzieciakami się nie da, mam plan to zrobić jak pójdą spać
ogólnie to zostało nam jeszcze malowanie w pokoju dzieciaków i panele iiiiiiiii spokój na jakieś 2-3 tygodnie, bo we wrześniu czeka nas przenoszenie do rodziców i remont łazienki:tak:
ale najważniejsze że będę juz z Wami na bieżąco:-D:-D

sporo naprodukawałyście więc nawet nie będę próbowac nadrabiać tak tylko przeglądnęłam co i jak, więc z góry przepraszam że nie wszystkim poodpisuję

zyraffka ogromniaste gratki dla Łukaszka, pięknie sam je, mój tez tak od jakiegoś tygodnia i jest krzyk jak sie w miseczce skończy
Perfecta dla Ciebie jeszcze większe gratulacje, zdolna bestyjka ale ja byłam takiego efektu pewna od samego początku
Nadika i reszta dziewczyn świetne fotki wyjazdowe
Gosiagro chrześniak Twój boski , słodziak jakich mało do schrupania i powtórze po dziewczynach pięnie rodzinnie w czwóreczce wyglądacie, fajnie że Majusia tak dobrze zaakceptowała malucha
Emalia zdawaj relację na bieżąco z prac łazienkowych może i ja coś podpatrze ( kurcze czas by pokupować wszystko do naszej ale jakoś tak to co mi sie podoba ma albo kosmiczne ceny albo wielkościowo mi się nie zmieści - niestety łazieneczkę mamy bardzo malutką)

edit: a ja mam zamiar jakies foto brzusia sobie zrobić dziś lub jutro bo to juz 10 tydzień skończyliśmy :-D

Asencja kciukasy zaciśnięte, tylko jak jak teraz sprzątać będę??;-)

Ostatnia edycja:
Do góry