reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam sié i ja....Podobnie jak zdec cierpie na całkowity brak czasu, niestety :-(
Ale ogólnie już u nas ok....Już , bo ostatnio miałam kilka złych dni....ale juz jest dobrze.....Napiszę jutro wiecej na zamkniętym.....
Dziecko ,mam cudowne....Jest mega grzeczna.....ładnie przesypia całe noce od 21.00 do conajmniej 8.00 rano nie wiem że mam dziecko....W dzień też spi conajmniej 2,5-3,5 godziny....Nie chodzi ale biega....:-D....i zrobiła się strasznie gadatliwa....do tego jej śmiech...nie wiem skąd go wzięła....ale śmieje się tak "diabelsko" że wszyscy mamy ubaw.....szkoda tylko że rzadko się widzę z P. ....Przez ostatnie 2 tygodnie(kiedy jeszcze była u nas moja mama, która mogła opiekować się Polą) widziałam go może w sumie z 10 godzin.....Zrobił w te dwa tygodnie....185 godzin:szok:....i chyvba też stad mój mega dół....no ale od następnego tygodnia zapowida się powrót do normalności....Taką mamy nadzieję....
No nic po krótce tyle o nas.....
Postaram się juto napisać coś więcej
No nic miłej nocy babeczki!
kajdusia - gratki dla panny Małgorzaty!!!!
milusia, koriander - dobrze że wyniki ok
lena - cieszę się że z Wiki w porządku!!!!
ola fasola - trzymam kciuki za pogodę.....

reklama
no pięknie wystarczy sprawdzić liste obecności i juz wszystkie się pojawiają:-) i tak ma zostać....

ja mam chwilkę przerwy popołudniowo, ech nie wiem czy to ta pogoda ale coś mnie te dzieciaki zamęczyły dziś, same nie wiedza czego chcą, na spacer się nie da iść i tak cały dzień w domu, do tego Tomek coś ma ciepławą główkę ale i dziąsła czerwone i napuchnięte... niech będzie już wieczór

Ewa dzięki za wieści o Wiki, a Ty jak się czujesz?

Ewa a jak twoje plecy dalej bola?

Dzięki, chyba trochę lepiej, ale cały czas jadę na p/bólowych prochach.

kajdusia gratulacje dla Gosi:-), oj teraz się zacznie bieganie za Nią:)

My wczoraj we troje poszliśmy do galerii i Piotrek musiał Karoline ganiac bo uciekała. a najlepsze jak weszliśmy do h&m złapała zkosza maskotki i jaki był pisk jak chcieliśmy odłożyc. Skubana z tym króliczkiem wyszła ze sklepu, alarm oczywiście się włączył. Jakoś udało się podmienic na butlę z piciem. Obciach normalnie że szok.

witam i ja:)

gosiagro w żadnym wypadku nie powinno się zmieniać dominacji ręki, to i tak za wcześnie jak napisała eagle na określenie czy Majusia będzie leworęczna( nie mańkut, proszę nie mów tak o siostrze i innych leworęcznych bo wg mnie to określenie obraźliwe;-):rofl2:;-)) czy prawo... zmiana na siłę może spowodować zaburzenie lateralizacji, a to byłoby niepotrzebne i mogłoby być zgubne w skutkach;-)

a wogóle to my leworęczni mamy swoje święto:-D 13 sierpnia więc już niebawem:-D:-D:-D

koriander masz rację Toruń mały więc nawet w sklepie na siebie wpadamy:-)

idę lulu

papa

Dzień dobry
my nie śpimy już jakieś 15 min.
zaraz zmykam na badanka, matko jaka ja jestem głodna mam nadzieję że nie będzie dużej kolejki i uda się szybko załatwić :)

jeść!!!!!!!!!

miłego dnia będę później

druga:tak:?

witam!

eagle powodzenia na badaniach, też w ciąży nie lubię wychodzić na głodniaka brrrr:no::wściekła/y: ale razu słabo mi, mam mdłości:szok:

a ja niedługo zmykam na pazurki bo w sobotę idziemy na wesele;-)

miłego dnia

hej,

dzięki za odpowiedzi, absolutnie nie zamierzam jej do niczego zmuszać, chciałam tylko zasięgnąć opinii;-);-):tak:

miłego dnia wszystkim:-)

Witajcie;)
U nas OK u Wiki troszkę się poplątało...ale póki co to jest ok!!!
Gaja jutro jedze do tesciowej na służbę;)
gosiagro wydaje mi sie ze u Mai na lateralizacje za wczesnie;)

ja już po na szczęście i po śniadanku mniam :)
nawet szybko poszło, byłoby szybciej gdyby nie awaria komputera ale nie ważne mega głód zaspokojony

reklama
Do góry