Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Witam sié i ja....Podobnie jak zdec cierpie na całkowity brak czasu, niestety :-(
Ale ogólnie już u nas ok....Już , bo ostatnio miałam kilka złych dni....ale juz jest dobrze.....Napiszę jutro wiecej na zamkniętym.....
Dziecko ,mam cudowne....Jest mega grzeczna.....ładnie przesypia całe noce od 21.00 do conajmniej 8.00 rano nie wiem że mam dziecko....W dzień też spi conajmniej 2,5-3,5 godziny....Nie chodzi ale biega....
....i zrobiła się strasznie gadatliwa....do tego jej śmiech...nie wiem skąd go wzięła....ale śmieje się tak "diabelsko" że wszyscy mamy ubaw.....szkoda tylko że rzadko się widzę z P. ....Przez ostatnie 2 tygodnie(kiedy jeszcze była u nas moja mama, która mogła opiekować się Polą) widziałam go może w sumie z 10 godzin.....Zrobił w te dwa tygodnie....185 godzin
....i chyvba też stad mój mega dół....no ale od następnego tygodnia zapowida się powrót do normalności....Taką mamy nadzieję....
No nic po krótce tyle o nas.....
Postaram się juto napisać coś więcej
No nic miłej nocy babeczki!
kajdusia - gratki dla panny Małgorzaty!!!!
milusia, koriander - dobrze że wyniki ok
lena - cieszę się że z Wiki w porządku!!!!
ola fasola - trzymam kciuki za pogodę.....
Ale ogólnie już u nas ok....Już , bo ostatnio miałam kilka złych dni....ale juz jest dobrze.....Napiszę jutro wiecej na zamkniętym.....
Dziecko ,mam cudowne....Jest mega grzeczna.....ładnie przesypia całe noce od 21.00 do conajmniej 8.00 rano nie wiem że mam dziecko....W dzień też spi conajmniej 2,5-3,5 godziny....Nie chodzi ale biega....

No nic po krótce tyle o nas.....
Postaram się juto napisać coś więcej
No nic miłej nocy babeczki!
kajdusia - gratki dla panny Małgorzaty!!!!
milusia, koriander - dobrze że wyniki ok
lena - cieszę się że z Wiki w porządku!!!!
ola fasola - trzymam kciuki za pogodę.....